15. desember 2012

Mosehjerte

 


Julen er her igjen og for oss er det viktig og gjøre det pent på gravstedene til mennesker vi har mistet og som vi savner, også i denne tiden.. Jeg syns det er kos og gjøre det litt personlig og lager derfor gravkranser/hjerter selv, ingenting galt med dem man får kjøpt, men de er ofte like alle sammen og dyre ikke minst!

I fjor laget jeg bjørkehjerter som jeg kledde med granbar og bandt rødt bånd på, du kan se dem her.
I år har jeg prøvd noe nytt, vi har fine bjørkehjerter på jobb (Princess) som jeg har kledd med mose, surret mosen fast med sølvtråd fra blomsterbutikken og pyntet med stjerner fra Mester Grønn.. Har også kjøpt hjerter og rødt bånd, så alle de jeg lager skal få sin egen personlige vri, ingen blir like :) Supernkelt og lage,billig og veldig koselig å vite at man har lagt litt mer omtanke og kjærlighet bak. Gleder meg til og tenne lys og legge ned hjerte på lillejulaften det er trist men likevel så fint!
6 kommentarer:

Ine M. sa...

Så flink du er :-) Må være utrolig hyggelig å legge igjen noe man har lagt kjærlighet og en innsats i!

fru Hansens Kreativiteter sa...

Så koselig !!
Flotte var de , takk for tips.
Hjerter og mose har jeg :)
klem

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

For et fint hjerte du har laget. Jeg var på graven til mamma i dag og la ned et mosehjerte. Her strekker ikke tiden til, så mitt hjerte ble kjøpt. Men hadde jeg hatt et slikt som du har laget hadde det blitt enda finere på mammas grav!

Ha en fin lørdag!
Klem

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Så fint hjerte du har laget. Jeg var på mammas gravplass og la ned et mosehjerte i dag. Mitt var kjøpt(tiden strekker ikke til), men skulle gjerne hatt et slikt som du har laget:-)

Ha en fin kveld!
Klem

camilla sa...

så fint det ble!:)Og så fint av deg å lage det selv...:)
Ønsker deg en fin kveld.)god klem:)

MittLilleHjerte sa...

Så UTROLIG fint et hjerte du har laget:)
Ligger mye kjærlighet i hjemmelagde ting! Me like <3
Fin kveld!
Klem Janne