29. november 2012

Etterlysning - Juletrelys!Jeg leter og leter på nettet, men kan ikke finne det noe sted - det har nok gått ut av produksjon for leeenge siden for dette hadde vi da jeg var barn, nemlig fargede juletrelys, det finnes nå men ikke i de fargene vi hadde og jeg vil ha, jeg vil nemlig ha med rosa, blå, grønn osv. Nå finnes det i rødt, grønt og gult såvidt jeg har sett.. Vi fant noen små lys for noen år siden og kjøpte to stk, men jeg savner de store lysene i disse fargene, så nå leter jeg febrilsk..

Noen som vet hvor jeg kan få tak i dette, eller har noen liggende å selge meg?
Eller om det går an og male blanke pærer med glassmaling i disse fargene? haha, så desperat er jeg faktisk at jeg kunne sitte å male hver eneste pære med disse fargene om jeg måtte!! Blir glad for all hjelp ;)

Juletreet over er fra ifjor, et tassent lite tre.. men jeg elsket det, håper og finne noe lignende i år også, selv om jeg aller helst vil ha ett "Sigurd Storm tre" er ikke det mulig her vi bor nå :)

God Torsdag!

8 kommentarer:

Ine M. sa...

Hmm.. kan ikke huske disse jeg. Har du prøvd å søke på ebay?
Og det må da vel gå an å male pærene hvis du ikke finner det du er på jakt etter... :-)

Bdicte sa...

Hehe, rart med tradisjoner. Noe må man bare ha for å få den rette julefølelsen. Akkurat slike lys med farge har jeg desverre ikke det...
Jeg for min del leter også etter julelys til treet, men jeg leter etter lysslynge med små hvite lys. Det var overraskende vanskelig å finne.

Jeg tror det er endring i hva de selger av lys pga så mye er gått over til LED-lys. Dermed er mye av de gamle lysene vi liker ikke i produksjon lengere.

Lykke til!!
Klem
Benedicte

Marte sa...

Ville prøvd ebay, eller en amerikansk nettbutikk! DE må jo ha sånt no! ;)
Lykke til!

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Lurer på om de kanskje har fargede lys på Europris?

Har du prøvd å legge ut en annonse på Finn.no f.eks?

Liinda sa...

http://dx.com/p/icicle-style-8-mode-8w-96-led-colorful-light-decoration-lamp-2-round-pin-plug-ac-220v-165045 :) Om du får de i posten før denne jula er uvisst, men et alternativ om du ikke finner her :)

ToveJosSkryteblogg sa...

Sånne lys har jeg hvert år på treet mitt. Har hatt sånne lys i 25 år, og har på feelingen at jeg er den eneste med fargede lys på treet.

Anonym sa...

Jeg vet om ei så malte alle lysa sine med neglelakk i forskjellige farger,haha;)Men det funket;)

Ingvild-Christin sa...

Ja det er jo sånn, vi vil helst ha dem som når vi vokste opp :)
Det vakreste juletreet jeg noen gang har sett, var et nydelig tre som sto ute midt på en stor gårdsplass i Tønsberg. Det var pyntet med annenhver fargede og ikke fargede lys! Da trodde jeg at jeg hadde gått rett inn i Disney sin verden, det var bare så lekkert :)

Lykke til, jeg kan desverre ikke hjelpe deg :(
god tirsdagskveld :)