9. oktober 2012

Male kjøkkenet også?


Det ene drar med seg det andre i hode mitt, og mens vi holder på med flere prosjekter dukker det nye planer opp i hode mitt.. Først og fremst skal gangen gjøres helt ferdig, trappen skal tettes og fliser skal legges over vasken (bilde over) og dette FØR jul!! Men, nå som stuen er malt, ønsker jeg og male kjøkkenet også.. som sagt det ene drar med seg det andre..


Det er ikke så veldig mye og male på kjøkkenet så jobben i seg selv der går nok fort - å siden jeg elsker og planlegge så kikker jeg allerede nå etter inspirasjon, kaaaanskje det går å få malt før jul om vi rekker? men er ikke noe krise om det blir på nyåret heller (prøver og berolige mannen som leser bloggen, han rister på hode av alle ideene mine!)..


På bildene ser dere kjøkkenet slik det ser ut nå - imorgen skal jeg hente ett "nytt" skap hos Rebekka, som jeg tenker å ha der oldemorskapet står nå, mellom vaskerommet og trappen, tror det kan bli fint! Oldemorskapet skal da bak kjøkkenøya der som slagbenken står (Den er solgt).
Vi skal også bytte benkeplaten til neste år, da den vi har er veldig slitt.. vurderer i eik sånn som kjøkkenøya :)


Vil ha fargene i samme fargeskala i huset.. og siden stuen er malt i fargen "delikat" og det er en grå/brun/beige farge vil jeg ha noe grå/beige på kjøkkenet.. syns fargen på det gamle kjøkkenet til Camilla/Villapaprika er lekkert, men den er nok aaaaalt for mørk for meg - men litt røffere enn nå tror jeg blir kult.

Har dere noen gode forslag? Kom gjerne med linker med bilder!! Siden vi har lys innredning og gulv står vi ganske fritt til og velge den fargen vi ønsker :)


Finfin kveld til deg!

6 kommentarer:

Sidsel sa...

vet ikke hvor åpent det er mellom stue og kjøkken hos deg, men jeg tror jeg ville valgt samme farge i rommene. Om du bytter benkeplaten til eik, vil jo den stjele litt mere lys enn den du har i dag. Har eikeplater selv, og er veldig fornøyd. MEN merker at om jeg bruker microfiberkluter på dem, blir de fort slipt, og må oljes oftere.
Stua di blei jo kjempeflott da!

Jatte sa...

Sidsel: Takk for innspill!:)
Vi har ikke så åpent mellom stue og kjøkken, er på en måte en liten gang mellom, der du ser trappen på ene bilde er "gangen" så er det en døråpning (uten dør) inn til stuen :)

Nennes sa...

Blir ofte til at det ene tar det andre når man pusser opp :)
Malte gangen går, litt lyst til å male kjøkkenskapene mine grå også.
Har eikebenk både hjemme og på hytten ;) kjempefornøyd med det.

Høstklem

Liinda sa...

Hehe kjenner til følelsen :) Jeg har ballet på meg hele etasjen når det kommer til maling :) Nå står bare badene igjen, men de skal jo ikke males :P Har dog handlet nesten alt materialet til det ene :P

Så fint kjøkken dere har! :) Jeg vet ikke helt hvilken farge som kunne passet, egentlig :P kommer jo an på hvor mørkt du ser for deg :) Her i hus fikk gubben bestemme, så her ble det marrakesh :P Haha! Ble fint da :)

Veronika Døli sa...

Hehe kjenner til det!! Bare at her er det BEHOV for oppussing! haha :P

Tonje Merethe sa...

Ofte slik det blir med oppussing. Spent på hvordan det blir når vi skal pusse opp til sommeren. I første omgang må jeg finne fliser til badet, og det kan jo bli spennende (ønsker grå, men så er innredninga der mørk brun..).

Husker ikke helt fargekartet nå, så kan ikke hjelpe deg med fargene dessverre. Men greit å kjøre samme "fargefamilie", selv om en kan ha forskjellige farger.

Ønsker deg en fin kveld.
Koselig å hilse på istad.
Klem