24. oktober 2012

I am a failure


FØR & NÅ

Flere av dere har spurt meg hvordan det går med slankingen og treningen.. ja, hva skal jeg si? I am a failure! Vi har vært flinke med treningen, dvs min kropp med tanke på sykdommen min gjør at jeg har dårligere perioder der jeg ikke klarer så mye og er sliten og må fokusere mest på å komme meg gjennom jobb og gåtur med bikkja, men gjevnt over har vi trent 2-3 ganger i uken, mest styrke foreløbig men kunne tenke meg litt saltimer etterhvert!

Men, tilbake til saken.. sist jeg skrev om dette fortalte jeg at matrutinene hadde sklidd litt ut, jeg spiste lite og var litt slappere på det å telle karbene. Vel det er IKKE blitt bedre.. jeg har faktisk gått OPP 2 kg, jeg tror og håper dette er pga treningen og vann i kroppen og at det ikke er fett alt dette her, men det er utrolig deprimerende og være en failure og det å føle at man mislykkes med noe man VET man kan få til. Jeg har klart å miste 17kg hvorfor skal de siste 10 være så j**** vanskelig?

Jeg vet hvorfor og det er rett og slett at jeg er alt for slapp med maten, jeg har viljestyrke lik null når det kommer til og motstå snop og usunn mat om jeg blir tilbydd, jeg kjøper sjokolade på butikken å trykker den i trynet i bilen på vei hjem, jeg blir kvalm av meg selv men jeg klarer ikke la vær.

Men nå MÅ DET VÆRE NOK! Jeg nekter og legge på meg mer, jeg trener jo og ved å trykke dritt i trynet ødelegger jeg jo for alle resultatene jeg kunne fått - det er latterlig rett og slett.

Så, dere lokale - jeg mener det, ser dere meg på butikken på vei mot godishylla så dra meg i øra pliiiis ;))

Jeg lover, jeg skal skjerpe meg, jeg har ett mål om å klare ihvertfall å få av 5 kg innen jul, det burde være realistisk om jeg bare slutter med dette tullet og drar meg på trening når kroppen tilsier det, det er godt å trene litt støttemusklatur også for en råtten kropp så frivekter er det jeg satser mest på fremover. Om flere trener på Oasen i nærheten her så si ifra, jo flere som trener å kan dra hverandre ut, jo bedre!

Jeg skal holde dere oppdatert - å minn meg gjerne på det innimellom så jeg holder meg på matta!

Klem Jatte

24 kommentarer:

Ida Glittum Maabø sa...

Du er så flink! :)

Kunne ønske jeg tok det skrittet med å trene i studio, men jeg må si at jeg syntes det er helt grusomt.
Mange folk som bare glor og glor!

Hvor er det du trener henn?

Ha en fin onsdag,
klem ♥

Frøken Hafstad sa...

Stå på, dette klarer du:) Husk at kiloene raser av i starten, og når du har gått ned en del, så går det bårtt veldig sakte. Føler som om man har stoppet opp. Jeg sliter med det samme som deg, jeg klarer ikke holde meg unne søtsakerm jeg er helt kriminell. Er det noe i skuffer og skap her hjemme, så går det ned på høy kant:P Prøver å dra meg selv litt i ørene,er flink et par-tre dager, også er det tilbake igjen. Skal ikke være lett:/ Men jeg har troa på deg, man får til det man vil bare man er sta nok;)

klem<3

Gårdsjenta sa...

Vet du, du har vært kjempeflink!! Du har tatt av 17 kg! Det er masse!! da vil de siste gå saktere :) Du må tenke på alt du har klart, og at de dagene som du er mest sliten, er det å gå tur med bikkja mye det også :)

Veien til målet er alltid vanskelig, humpete og til tider lang. Men det blir godt når du kommer dit, kan snu deg tilbake og se på hva du har gjort. Når du kan se med stolthet på det du har fått til!

Men husk på, at det er viktig underveis også, å glede seg over den veien man har tilbakelagt :)

Linda sa...

Duuu hallo.....skjerp deg!! Om en sklir ut so what? :) de skjer me di fleste innimellom det. klapp deg heller på skuldra å vær stolt over at du har klart å tatt av så mangen kg å di kg du har gått opp er vel musklene vil eg tru!! :) klem til deg og lykketil videre. du er super flink!!

Inspirasjon fra Elin sa...

Dette vet jeg hvor vanskelig er. Jeg har tidligere gått ned nærmere 15kg og nå har jeg vel gått opp igjen 10 av de. Utrolig kjedelig.
Er motivert for å få en finere figur, men synes det er et ork å starte å trene igjen i tillegg til å spise et sunt kosthold....

Du bør være stolt. noen ganger går det litt opp og ned. Stå på videre :)

Hilsen Elin

Villaveien nr 1 sa...

God morgen Jatte:)
Jeg er med. ! Skal også begynne å trene og gå ned 5 kilo før jul. Burde gått ned 15 men er fornøyd med 5 kilo. Nå fikk jeg litt inspirasjon. Og takk for det.

Jeg syns du er knallflink jeg.
Trener du foresten på Oasen i fyllinsdalen ? hehe.. ikke umulig jeg dukker opp der, for jeg har 2 venninner som trener deg og.. :)

Ha en snopefri dag du og då...
Klem Margareth

fru. Lærum sa...

så iallfall ut som du har vært flink...på bilde :-)
siden du blir så fysen på digg, er antagelig at du spiser for lite mat....jeg gikk ned 9 kg på 2 mnd med å spise mer en før....ble aldri sulten!

klem tone

Anonym sa...

17 kg!!! Det er jo mega bra. Og de sier det at de siste 10 er de værste for de har sittet lengst. Ser stoooooor forskjell på bildene, du er jo knallflink. *stolt av deg*

Har en nabo som gikk ned 60 kg på 6 mnd. Dette gjorde han kun ved å drikke MYE vann, sykle lange turer og gå lange turer.

Gleder meg til å følge reisen din til å få av de siste ;-) Ha en fantastisk Onsdag. Klem

Divamamma sa...

Jeg synes du er helt utroliiiiig flink!!!!! Er det lavkarbo og trening som gjelder ? Man lever en gang, og litt god mat må man jo unne seg da :-)

MittLilleHjerte sa...

Det er ikke så enkelt det der med kosthold når man er svak for f.eks. sjokolade:)
Jeg er litt svak selv og nå er det sjerping i gården her også:)
Fin dag videre til deg:)
Klem

Fru Andersen sa...

Kjenner til det med å ikke alltid klare å holde seg unna godteri og usunn mat. Kjente meg veldig igjen i hvordan du beskriver det, at man ikke klarer la være tykke inn den sjokoladen ;-) Men du ser nå ut som en veldig flott og sprek jente, og jammen har du klart gå ned mye! Stor klapp på skulderen til deg, du er FLINK!

God uke videre!

PS: Skal prøve ditt frokosttips ;-)

Ine M. sa...

Failure?? Det synes IKKE jeg du er! Du har jo klart å gå ned 17kg, det er imponerende :-D Jeg klarer ikke å komme igang med treningen engang jeg, haha... DET er failure!
Men jeg kan jo skjønne at du føler det slik også da, er jo ikke noe morro å vite at man kanskje ikke har gjort sitt beste...

Men stå på videre, dette klarer du! :-)

Tonje Merethe sa...

Søte deg, du er så absolutt ingen failure. Du har klart å gå ned 17!!!kg og det er jo enormt. Du har vært kjempe flink.

Nå er det sånn at motivasjonen for å gå ned og dette med både mat og trening går i bølgedager. Jeg sliter med maten nå, og det fordi jeg ikke får i meg mat. Så da spiser jeg noe for å få i meg noe iallefall, og det er som oftest ikke de beste alternativene.
Vet som deg hvorfor vekta har stått stille siden sommeren, det er min egen feil. Og vekta mi den er veldig tullete (ene dagen viser den at jeg har gått ned nesten 12kg, mens noen dager etterpå viser den at jeg har gått ned 9-10kg. Det er demotiverende).

Som deg vet jeg hvor jeg feiler, men klarer bare ikke å endre meg. Vet hvor godt det er når jeg først bare er i gang, så hvorfor skal det være så vanskelig?
F.eks er det en god følelse etter trening, men utrolig hvor mange unnskyldninger jeg har i dag for å ikke reise ned til MyLife. Sååå lite lyst.

Vet ikke hvordan du jobber, men dersom det er ok vær fredag så tenkte jeg å ta meg en tur i lysløypa. Bare å henge seg på. Sånn ca 13.30 tenker jeg (ferdig på jobb kl 13).

Vær stolt av deg selv, for det har du all grunn til.
"Se på deg selv der du er pr. i dag og hva du har nådd til nå, og ikke hva du helst skulle nådd til nå"

Stor klem til deg

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Jatte =)
Se på den flotte dama på bilde =) Fy søren du har vært flink, all respekt til deg! Dra fram den positive tenkinga så går det bra skal du se=)
Selv prøver jeg også å leve et sundt liv, men jeg gjør det ved å spise sunne matvarer og bare unne meg snop i helgene. En skal kose seg innimellom også =)

Lykke til videre og stå på Jatte =)

God klem til deg

Har en drøm... sa...

Du er kjempeflink!!
Men, det er ikke lett og holde seg der, jeg vet...
Høres ut som du har en plan nå frem mot jul da - you go girl!!

♥Prinsessegrorud♥ sa...

Snakker om å være slapp og løsslippen, jeg har syndet alt for mye i det siste.
I dag munchet jeg en HEL HALV WIENERSTANG PÅ JOBB!!!! Den måtte i søpla, siden den var blitt stekt feil...... Klarte bare ikke la vær. Sa til meg selv imens jeg puttet deiligheten i kjeften at dette burde jeg ikke gjøre. MEN klarte ikke stoppe.
:( :( Og på mandag..... munchet jeg 2 muffins.... HVa skjer med meg? Er jeg grævvid igjen tro hahaha :P

Nei jeg MÅ skjerpe meg. Har kun 1 kg igjen, så har jeg gått ned 20 kg, og 2 kg til så er jeg under et magisk tall på vekta!
Sitter å rister på hodet til meg selv her...

Nå må vi BEGGE skjerpe oss! For hvis vi ikke ruller inn nå, så kommer det til å gå helt skeis! Å kose seg er lov EN GANG I BLANDT, men nå vet vi godt at vi er way beyond there ikke sant!?

Stå på søta! Dette skal du klare, tenk frem i tid når du holder sjokkisen i hånda! Tenk at hvis du spiser den, står du stille enda en uke!

Stor klem :)

PS, du er ikke failure selv om du har gått opp litt! De kommer til å forsvinne fort, for det er nok mest vann! :):)

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Synes du er flink jeg!

Må huske på at muskler veier litt da, så det kan hende du har gått ned mer enn du tror :)
Du ser bra ut :)

Uansett; litt godt må man unne seg av og til.
Man lever bare 1 gang!


Anonym sa...

Du er ingen failure!!! 17 kg, husk det :D Du er jo råflink!
Kjenner til den der skli ut og skli bort til godishylla.. Siste dagene har vært litt sånn her også, men det er jo ikke loooov! :/

Vettu, ser jeg har gått glipp av en del innlegg her! Jeg følger deg på Bloglovin', men innleggene dine kommer ikke opp. Kommer sikkert en drøss av innlegg på rad etter hvert :P Får prøve å legge inn på nytt. Imens koser jeg meg med innlegg nedover sida her jeg! :)

Camilla sin verden sa...

Syntes du er utrolig flink jeg asså...17 kg, hallo det er jo rått spør du meg!
Men skjønner hva du mener....sjokolade er min svakhet også men har faktisk klart å slutte helt i ukedagene men hender jo at en går på en smell men det må være lov en gang i blant he he

Er det på mylife du trener? Jeg er der men har vært støttemedlem de 2 siste mnd og trenger virkelig motivasjon til å komme igang igjen så om du trenger en partner så hyyyyl ur hi hi

Stå på, du klarer dette :)

Klem klem

Marens Kristine sa...

Hei!!
Aller først vil jeg bare berømme deg for den flotte innsatsen du har lagt ned.. Du har vært kjempeflink !!!

Jeg har selv vært der å jobba meg ned endel kg, det som var veeeldig viktig for meg var å finne ett opplegg som jeg kunne leve med.. Jeg hadde aaaldrig greid å holde vekta nede om jeg hele tiden måtte tenke at jeg "går på slankekur!!!"

Det er nå over 1 1/2 år siden jeg startet og det går veldig bra, så å finne ett opplegg som passer en er alfa & omega… Alle kan vi "gå på en smell" men det må man ikke dvele med, bare å komme seg opp i salen igjen ;)

-Maren-

Linn sa...

Kjære vakre deg!
Gå bort i speilet og ta en lang titt.
Hva ser du der?

Jo det skal jeg si deg. Der ser du en utrolig vakker ung jente!
Med viljestyrke og bein i nesa.

17 kg er jammen meg ganske mye altså,det skal du være grisestolt av faktisk ;)
Jeg er helt sikker på at om du vil ned 10 kg,ja så greier du det :)
Men synes så absolutt ikke du trenger ned mer jeg da,du er jo feiende flott <3

Grugleder meg til å ta meg selv i nakken igjen :p
Etter ett svangerskap med mye holhet og matkick.
Og mammapermisjonen byr på altfor mye kos *riste på hue av seg selv*

monica navestad sa...

Du vakre nydelige dame, du må rett og slett ta en lang titt i speilet, du er så flott! Jeg skjønner det med å nå målene sine, men på veien må man også klappe seg på skuldra over de tingene man faktisk har oppnåd!

Klem fra Monica <3

Li/Småtingene sa...

Failure? Overhodet ikke!

Det vil alltid være noen steg tilbake, men "alt" er ikke ødelagt av den grunn! Det er bare å reise seg og gå videre! Ett par tips som hjalp meg for noen år siden:
- Unn deg noe godt innimellom;men bestem deg for når og hvor mye du skal spise på forhånd. Hvis du nekter deg selv alt, er det lettere "å trykke innpå" som du sier ;-)
- Gi deg selv små premier underveis; f.eks ei ny bukse etter tre kg nedgang eller en fin lebestift eller... Gulrota funker selv om man er voksen! Hihi
- Tenk positivt om deg selv! (Ja, det er vanskelig, men man kan jobbe bevisst med tankene!)

Håper du får ei superduper helg, der du nyter at du er blitt så mye sterkere i kroppen etter treningen, og roser deg selv!

:-)

Karina Kusokk sa...

DU er FLINK! Du er ikke en failure, uansett! Du har klart å gå ned utrolig mye, du ser fuckings SMASHING ut, og du kan hvis du vil!

Vi har alle perioder der ting går litt trått, men stå på videre, dette klarer du! Jeg har nettopp begynt på kur nå, og bruker deg som inspirasjon! :-D Ta det som et komplement, for det er det! <3