16. april 2012

Nytt prosjekt!


Hei på dere,
Tusen takk for alle fine ord om den nye headeren, dere er så søte :)) Syns virkelig den gjenspeiler livet slik det er akkurat nå, og slik jeg ønsker det skal være en lang lang stund fremover også..

Noen av dere husker kanskje det forrige bestemorrute-prosjektet mitt? vell, jeg skal ikke lyve, jeg er fortsatt ikke ferdig, og alle lappene ligger fortsatt i en pose, noen er heklet sammen men er en GOD del lapper til jeg må hekle å jeg er lei av fargene og ja, lei hele prosjektet, så det får ligge der i posen en stund til. Men, jeg har startet på ett nytt - jeg har kjøpt lilla og hvitt garn og har startet på noen nye ruter, ti runder på hver rute.. Målet er ett pledd men får se hva som skjer ;)


Håper alle har en fin ny uke,
post signature

6 kommentarer:

Precious Home sa...

jeg har prøvd flere ganger nå og lære og hekle, men får det ikke til...prøvde igjen i påsken, men alt jeg kan hekle er helt enkle grytekluter...:(
Øvelse gjør mester, men tror ikke dette er "min båt"....hehe;)

Ha en fin kveld!

Marits hverdagsgleder sa...

Headeren din er flott da, og ser ut som du har det veldig bra :)
Spennende å se hva du hekler. Jeg har mange håndarbeidsprosjekter jeg, som er halvferdige. Er ikke så tålmodig av meg, derfor er det fint å ha flere ting å drive med. Er jeg lei det ene, så tar jeg frem det andre, og ferdig blir det jo engang ;o)

Tommensgirl sa...

Nydelig header du har nå:)
Så flink du er til å hekle:) Fine farger du har valgt:)
Ønsker deg en super tirsdag:)
Klem

Rebekka sa...

Så spennende. Gleder meg til å se det ferdige resultatet :o))
Har og en del lapper liggende som skulle vært montert sammen til et pledd eller noe lignende. Men er man lei så er man lei, da må det bare få ligge en stund.....Eller flere år før man tar det fram igjen :o)))))
Ha en fin dag
Klem :o)

Sofie sa...

Bestemorruter er så fint! :D

Sofie sa...

Bestemorruter er så fint! :D