18. februar 2012

Vinn en almanakk!


I samarbeid med Personlig almanakk.com går jeg nå igang med en konkurranse der du kan vinne en helt egen almanakk, der kan du velge str, bild på frem og baksiden, og ellers bygge opp almanakken slik at den blir helt for deg personlig! Utrolig kjekt.. Jeg har bestilt med denne på bilde over og gleeeeder meg til den kommer i posten.. Jeg er nemlig totalt avhengig av almanakk for å ha alt skrevet ned... blir ikke det samme og skrive ned ting på mobilen syns jeg:))

Det eneste du trenger gjøre for og bli med i trekningen er og fortelle meg hvorfor du ønsker deg en almanakk i kommentarfeltet her - OG du må klikke deg inn på facebooksiden til personligalmanakk.com som du finner HER, og like dem!! Har du ikke egen blogg så skriv mail adressen i kommentaren så jeg får kontakt med deg om du vinner ;)

Her kan du gå og kikke på hvordan de ser ut og alternativene du har når du skal lage en helt egen..


Trekningen skjer Torsdag kveld :)
post signature

36 kommentarer:

ceciliegrut sa...

I´m in! Har skikkelig lyst på en slik. De er fine!! Har trykket liker på fb :o)

KLEM & fortsatt god helg til deg!

Gina Røstum Myhre :) sa...

Hei Jattemor :) Jeg ønsker å være på konkurransen jeg :-P , jeg trenger en almanakk da det er almennkjent at jeg her hukommelse på størrelse med en gullfisk :). Og di personlige almanakkene er utrolig vakre :)

Frida sa...

Skulle VELDIG gjerne trengt en slik! For etter Ellie kom til verden er det olutselig uhorvelig mye å holde styr på! Legetimer, veiedatoer, helsesøstertimer, legetimer, timer til MEG, viktige begivenheter, etc. Skal også ut i jobb på sommeren, å da er det greit å kunne notere jobbdager å annet virrvarr!

Nennes sa...

dette er noe man trenger med 2 barn, jobb, hytte, båt, fritid osv......holde orden på vakter på jobb og alt som du skal rekker hjemme med barn og mann....
Hjelp!!!! tiden løper jo fra en....

carpe diem :)

Trine sa...

Så klart æ vil være me på denna.
Har faktisk min personlige almanakk som æ bestilte i fjor - å det hjalp veldi for å holde styr på alt som skjer.
Med teflonhjerne sånn som mæ, så må æ skrive ned det meste så det ikke glemmes :P
Hadde vært genialt å fått en ny som æ kan ha det kommende året, førr mindre glemsk e man jo ikke blitt :D
*smile*

Klæm Trine

Marte sa...

Ooo.. en sånn en har jeg tenkt jeg skulle hatt meg maaaange ganger!

Ikke at jeg er så veldig opptatt.. hehe, men skal jeg huske noe som helst MÅ jeg skrive det ned!

Utrolig søtt bilde av Keegan forresten! hihi (Regner med at smisk hjelper? :P )

Anonym sa...

Åhhh, hadde vært helt topp og vunnet en.. Jeg har hukommelse som en gullfisk og må spørre mamma hverdag om hva jeg skal iløpet av dagen =P Hadde vært kjempe herlig med en med et personlig bilde på å, så kanskje det gjør det lettere og huske på den =P Dette året her håper jeg blir et bedre år enn i året som har gått, den jeg hadde i fjor fikk 4-5 mnd med kun med vonde minner i til jeg måtte slutte og skrive i den.. Så med et nytt år hadde det vært koslig ned en med bilde av de 3 herlige dyra mine på forsiden og familien min som har støtta meg bak.. <3 (flesvik@hotmail.com)

Ninni sa...

Hei:)
Vil gjerne være hos deg. Jeg ønsker meg en almanakk fordi jeg virkelig virkelig trenger å få organisert meg og mitt:) Og så elsker jeg kalendere, av alle slag:) Og disse er bøkene er jo bare superfine!

Krysser alt jeg har!

Klem Ninni

Sidsel sa...

Jeg "LIKER" på FB allerede, og har en slik almanakk på 2.året nå (helt nødvendig for meg). Det meste geniale er at du får påminnelse i november om at du må bestille ny ....
Derfor trenger jeg ikke å vinne - så loddet mitt får gå til noen andre:-)

Heidi sa...

Jeg har trykt liker på siden deres.

Jeg vil gjerne delta i konkurransen. Jeg har lenge gått å siklet på en sånn almanakk, men har ikke hatt råd til å kjøpe meg en. Almanakk er jo kjempeflott å ha, og disse er jo veldig flotte :)

Monica K sa...


¯) ¸.☆´Jeg liker Personlig
..(⁀`⁀,) ✫ ✫ ✫Almanakk på
☆.`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°.✫facebook c",)
✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✫ Jeg ønsker meg
•°*”˜˜”*✫ ✫ ✫ ♥kjempe masse en
slik Almanakk,da jeg er ett stort surre hode.Jeg er spesialist på og skrive avtaler og slikt på små lapper her og der.Å når jeg skal ha dem så er dem borte,finner dem som oftes 2 til 3 dager etter at det jeg skulle er over ;/ . Så jeg hadde absolut trengt en slik almanakk som jeg kunne samlet alle viktige ting i..Kanskje jeg er heldig her hos deg,og kanskje jeg kan gå en litt ryddiger vår og sommer i møte..:) Ønsker deg en riktig fin Søndag.. Håpefull og stor varm hilsen fra meg Monica Karin

Anonym sa...

Hei Jatte, nydelig blogg du har.
Har aldri meldt meg på en giveaway før jeg, men forsøker nå hos deg:)
Kunne veldig gjerne tenkt meg en slik almanakk, de er jo så skjønne, og kanskje kunnej jeg bli litt mindre rotete av meg dersom jeg fikk en slik, det er i allefall lov å håpe... har liket på fb nå:)

Gøril sa...

Så herlig konkuranse! Denne vil jeg være med på. Jeg skulle gjerne hatt en almanakk med bilde av min lille Gabriel så jeg kan se på han når jeg er på jobb:-)

Klem fra Gøril

Divamamma sa...

Jeg er absolutt med :-) Liker dem på facebook :-) Ha en kjempe fin søndag / fastelaven..

Tove `blogg verden sa...

Ja en slik har jeg et STORT behov for :D Du kan jo tenke deg selv...3 barn og mann.....blir mye man må huske. Jeg bruker mobilen foreløbig, men ser jo at en slik hadde vært såååå mye enklere :)
Ha en flott søndag :)
klem Tove

Precious Home sa...

Jeg blir gjerne med!
Elsker disse almanakkene og blir en ny en hvert år!
Jeg liker alt ved den og valgmulighetene er mange, derfor blir den ekstra personlig:)

ha en fin søndag!

Anonym sa...

Likt siden deres lenge:) lyst på en slik <3
Janne
jannebabzen@hotmail.com

Kromma sa...

Jeg er med!!! Foruten at almanakkene er kjempefine, så ønsker jeg meg en fordi med 2 unger, jobb, trening, aktiviteter med barna, legetimer osv, osv, er det vanskelig å huske på alt og en så fin almanakk ville vært perfekt for å "få i hop" logistikken:)
Går inn å liker siden dems nå.
Aina

Lindas Lille Leilighet sa...

Da har jeg likt:D

Er litt som deg...Er absolutt avhenging av en almanakk. Jobber veldig forskjellige vakter, og det er mye bytting på jobb til tider..og kontrol MÅ jeg ha;) Ellers må jeg skrive ned absolutt alt jeg skal gjøre ellers så går det i glemmeboka;) Distre much? ;)

Tommensgirl sa...

Åå..her skulle jeg veldig gjerne ha vært med..For jeg trenger virkelig en almanakk, og glemmer alltid å kjøpe en..Så her blir tng lagret på tlf,eller det står på en lapp som jeg ikke finner igjen..
Synes din almanakk var kjempe herlig med skjønne Kee på..
Men jeg er ikke på facebook, så få heller prøve å huske å kjøpe meg en..Hehe..
Klem

Fra huset i svingen sa...

Etter å ha vært i permisjon med minsten er det snart klart for jobb igjen og da hadde det vært ypperlig med en almanakk for er som du sier ikke helt det samme med mobilen ;)
Liker siden på fb!

Klem Karianne

Anonym sa...

LIKER! Jeg vil gjerne være med i trekningen! Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

Kjersti1982 sa...

Liker siden :)
Krysser fingrene :)
kjerstiogkim@hotmail.com

madebyjulia sa...

Jeg bor hos svigermor og har alle sakene mine i esker på lagert...finner ingenting, alt er bare rot.Hadde jeg bare hatt en slik en hadde jeg hatt orden i noe

Caroline Hansen sa...

Liker siden :D

caroline_hansen_95@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg liker den siden.
Håper jeg vinner slik at jeg endelig får meg en personlig almanakk:)

Lene Anette

Katja sa...

har veldig lyst til å vinne en til søsteren min som er veldig travel, og aldri har kontroll på noe lenger. Hun trenger helt klart en slik en til å organisere hverdagen litt mer ;-)

Hilsen Katja (katjkaij@hotmail.com)

Mai sa...

Jeg skulle gjerne ha vunnet en sånn som jeg kunne gitt til moren min, med bilder av barn og barnebarn.

Ingrid sa...

Jeg trenger en slik almanakk fordi jeg er en kontrollfreak med ti baller i luften på en gang! :-)

Anonym sa...

Wish:))))
Liker siden på facebook.
livvedvik@hotmail.com

Janne sa...

Jeg ønsker meg en personlig almanakk fordi det er noe jeg trenger, jeg trenger å skrive ned ting som skjer å alt som hører til i en almanakk , har likt siden på facebook .

E-posten min er janne.garborg@hotmail.com ! :-)

Janne sa...

Jeg ønsker meg en personlig almanakk fordi det er noe jeg trenger, jeg trenger å skrive ned ting som skjer å alt som hører til i en almanakk , har likt siden på facebook .

E-posten min er janne.garborg@hotmail.com ! :-)

Marthine sa...

Har sett mange andre som har dette, det er utrolig stilig! Jeg ønsker meg en personlig almanakk ettersom jeg trenger et sted hvor jeg kan sortere livet mitt. Jeg har eid alt av bøker, almanakker osv. men en personlig almanakk hadde vært mye smartere, ettersom man lager den etter sitt eget ønske og gjør den til sin egen.:-) Jeg har likt facebook-siden, og mailen min er marthine.95@hotmail.com. Kos deg videre!

Susanne sa...

Heihei!
Jeg vil gjerne bli med :-)
Jeg ønsker meg en slik fordi jeg er flink til og glemme ut avtaler, og er en rotekopp.. Har i tillegg termin nå snart, å skal snart i ammetåken, å da kan det være godt med en personlig almanakk:-)
Hilsen meg

Anonym sa...

Blir mer enn gjerne med:) Ha en fortsatt fin dag!
livvedvik@hotmail.com

HildeM - Lykkelig med liten sa...

Jeg er gjerne med og ønsker å vinne denne fordi jeg er et rotehode om jeg ikke skriver opp ting.

Krysser fingrene!

Klem