17. februar 2012

Pirket som aldri blir gjort!Jeg viser sjeldent bilder fra Kjøkken, gang, bad osv.. grunnen er alt det små-pirket som aaaaldri blir gjort ferdig. Listing som mangler, litt maling her og der - ja slike teite ting som går så fort og gjøre - men blir bare utsatt og utsatt.. de som leste innlegget jeg skrev i begynnelsen av Januar "Hva vi ønsker og oppnå i 2012" fikk jo med dere at dette er ting vi har satt som mål å SKAL bli ferdig med dette året.. så da er det bare og håpe! Foreløbig har det ikke skjedd noen verdens ting ;)

Noen bilder har dere jo fått sett av kjøkkenet da - som disse... Kan se at disse er tatt på sommeren, grønne plener og busker :)) snart er det slik igjen på utsiden her.. da skjer det mye spennende ..


Er det bare oss som har det slik???

GOD HELG,
post signature

11 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Akkurat det samme her.. det er sååå kjedelig med pirkemaling!!

Begynner å nærme meg ferdig i gangen her, er bare ett strøk på rekkverk pluss noen lister, men får jeg det gjort?? Neida, er i gang med neste prosjekt istede.. :P Tror vi er mange som har det sånn..

Ha en fin (og kanskje pirkefri?) helg :)

Trine sa...

KJenne mæ virkelig igjen! Førr her gjenstår også masse småpirk! Og som du sir - tar ikke lange tia å fikse de. Men tiltaket e VELDI stort! hehe..
Har mange av de prosjektan på årets liste her å :)

God helg
Klæm Trine

Tove `blogg verden sa...

NEEEI...ikke bare dere som har det slik ;) Det som ikke gjøres ferdig med en gang blir ikke gjort...føles slik iallefall ;) Skal lage meg ei liste over alt som skal gjøres - Takk for tips :)
God helg
klem Tove

Silje/whippetliv sa...

Man skal jo ikke stresse heller da ; ) hihi... Det blir når det blir, hva?

koselig kjøkken hvertfall, det har dere :D

Klem.

Tante Titti sa...

Joda, det er bare å melde seg inn i klubben - vi er mange som har det sånn... Men en gang... ja da altså.... hehe...
Ønsker deg en kjempefin helg!!
KLÆMM!!

Divamamma sa...

Hjelpes! Vi har så mye uferdig og så mye småpirk her at det virker helt uendelig endeløst. Så dere er nok ikke alene med det.

Anines hvite verden sa...

kjenner meg veldig igjen her ja.. ;)

Fine bilder av kjøkken!

GOD helg til deg! klem

Precious Home sa...

Uff nei...absolutt ikke...vi har bodd her i 3 år og mangler fortsatt lister i både stue, kjøkken og gang...ganske ufattelig, men man gjør seg litt blind på deg tro jeg;)

Tommensgirl sa...

Så koselig det er på kjøkkenet hos dere..
Håper dere har en herlig lørdag:)
Klem

Marte sa...

Samme her.. lite bilder fra kjøkken, bad.. ganske enkelt fordi jeg egentlig ikke syns det er så mye å vise fram. Knøttlite kjøkken med kjedelig innredning.. bad med omtrent samme innredning.. zzzzz!

Liker kjøkkenkroken deres altså.. har ikke ordentlig vinduskarm på kjøkkenet engang, jeg, siden vinduet er rett over kjøkkenbenken.. *klage*

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Ser ingenverdensting som mangler her jeg?! Kjempekoselig på kjøkkenet ditt!

Det er akkurat slik her også!! Den 22 desember i 2010(husker til og med datoen vettu!) ba Husbonden meg ta med listverk hjem fra jobb og stresset veldig med å få det i hus så vi fikk det på plass før julekvelden....og hvor tror du det ligger enda?!? Joda, det ligger i garasjen det, nedstøvet og j...lig;))
Så jeg har sluttet både å håpe og mase - det kommer vel på plass en vakker dag!

Ha en strålende helg!