18. oktober 2011

Problemer med gulvmaling?

Smugtitt på ett av tre prosjekter som er under malekosten om dagen!
Det er ikke spisestuestolene ;)

Jeg bruker trestjerners gulvmaling for ekstra slitesterk overflate, jeg grunnet først ett strøk med heftgrunn etter råd fra butikken, men igår når jeg skulle ta det første strøket ville ikke malingen sette seg skikkelig med en gang, den "bobla" seg på en måte... måtte gå over med strøk nr 2 når malingen fikk tørket litt.. Er dette normalt?? Vet det er mange som har malt med gulvmaling tidligere.. 

Det blir jo veldig tykt lag å kanskje ikke så bra sluttresultat .. hmm


Ønsker dere alle en herlig Tirsdag :)
post signature

9 kommentarer:

Anette sa...

Stuebordet??:):)

Rebekka sa...

Hmmmm, merkelig.
Har malt en god del med den gulvmailigen uten å ha noe som helst problemer. Har malt både gulv, spisestuemøbler, rammer og skoskap +++ Men har aldri brukt heftgrunning først. Har bare rubbet fort over med litt sandpapir før maling.
Synes du skal ta malingen med tilbake til butikken og snakke med dem. Kan jo være feil på malingen :o)
Lykke til

Precious Home sa...

Hmm....jeg har ikke peiling på dette dessverre, så jeg får ikke hjulpet, men gleder meg til å se resultatet:)
Ha en fin dag!

Tove `blogg verden sa...

Kan desverre ikke hjelpe deg, men hørtes litt merkelig ut ja... Håper det ordner seg uten for store problemer!! Spent å se iallefall:)
Klem Tove

Sidsel sa...

bruker alltid heftgrunn (så malingen skal feste seg godt) - og har aldri hatt noen problem med den. Gulvmaling har jeg aldri brukt, ikke i tappa engang - brukte sens vegg der, og den holder!!!

Anonym sa...

Vi maler også med trestjerners nå, men fikk beskjed fra butikken om at det ikke var nødvendig å bruke heftgrunning først. Det blir veldig bra her. Jeg antar at du har brukt vannbasert maling for begge produktene?

Hilsen Eva

Bittelille huset/Jennifer sa...

Jeg har jo akkurat malt trappen, og gjort akkurat som du beskriver. Først oljebasert heftgrunn, så tresjerners gulvmaling. Opplevde ingen problemer, heller tvert imot, det var veldig enkelt å male med og å få pent resultat. Så jeg vet ikke hvorfor det du opplever skjedde, men kan det ha noe med malekosten å gjøre? Jeg har nemlig opplevd at hvis den ikke er ny og jeg tar litt mye maling på, så blir det "boblete". Håper resultatet blir bra til slutt uansett da:)

klem Jennifer

Daisys home sa...

Har malt mye med den trestjerners gulvmalingen mye og aldri opplevd sånne problemer.
Men har aldri grunnet først. Skal vel helst ikke bruke noen form for grunning under denne malingen.Så kanskje det er der det ligger.
Håper det går greit og at det blir vellykket :)
Ha en fin kveld
Klem Sissel

Grønsdal Gård sa...

Jeg fikk beskjed om å pusse over med fint sandpapir, for så å grunne (pga mørk farge på gulvet fra før). Deretter malte jeg to strøk med samme type maling som du nevner, men jeg opplevde likevel at malingen løsnet når jeg fjernet maskeringsteipen. Må si jeg ble litt skuffet da, til tross for godt forarbeid.. Så noe annet tips har jeg dessverre ikke til deg!
PS! Ser ut som du holder på å pusse opp et Bombay\India stuebord. Spennende!