18. oktober 2011

Oppskrift på sjal/skjerf


Fikk forespørsel om jeg kunne dele oppskriften på sjalene jeg har strikket - og det kan jeg jo selvfølgelig :) Det skal sies at jeg fikk denne oppskriften av Gøril, med denne(link) bloggen - å hennes er mye finere enn mine, jeg får ikke helt til denne heklekanten enda.. 

Oppskriften er superlett..
1. Legg opp 3 masker på pinne nr 10-12 og strikk dem.

2. Legg opp 2 helt nye masker i begynnelsen på hver pinne til du har det så stort du ønsker, jeg bruker 3 nøster med MITU garn, som er en en 50/50 blanding av ull og alpakka, den klør ikke og koster rundt 35 kr pr nøste.. jeg har også brukt diverse andre alpakka/ull blandinger :)

3. Fell løst av .

4. Hekle en kant etter ønske. Jeg tok to rader med fastmasker og en tungekant på dette sjalet.. da med litt varierende garn jeg hadde liggende :)

Håper dette var greit forklart - Lykke til!

Takk for innspill ang gulvmalingen - det ser bedre ut nå og jeg skal snart ta ett strøk til!
Skal male ett møbel til å da skal jeg ikke grunne først tror jeg, selv om grunningen jeg brukte var vannbasert akkurat som gulvmalingen! Dere er supre :)


Ha en finfin kveld,
post signature

5 kommentarer:

Barbro sa...

Nydelig sjal! Og jeg likte farven på det :-)

Klem fra meg :-)

Hekle Linda sa...

Kjempe fint sjal:) Takk for oppskriften:))

Myrte ♥ sa...

Sjalene dine er så fine =)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Kjempefint :)

Siri sa...

Takk for at du delte oppskriften! Nå skal jeg bare få tak i garn. Jeg prøvde å bestille fra drops, men skjedde noe tull. Kan jeg spørre om du har kjøpt MITU i butikk? Enklere det... Gleder meg til å prøve dette. Klem Siri