24. oktober 2011

Enda en ny Mandag - og litt julesnakk


.. God kveld søtiser..

Ny uke, nye muligheter .. eller no ;)
Da har jeg sunket ned i sofaen en liten periode etter en fin kveld på jobb, en joggetur og så middag - snart må jeg prøve å få malt ett strøk på speilskjenken(link) min igjen, selv om energien er fraværende å senge roper.. måååå bare, er så spent på hvordan den blir helt ferdig! Jeg elsker den allerede da, selv med kun 2 strøk og det skinner gjennom malingen at den har vært mørk ;) Gleder meg STORT til og pynte til jul når alt er på plass, å det er ikke lenge til heller .. Iiiiiihi *glise*

Å mens vi er inne på JUL, jeg har strikket noen kjøkkenkluter, en lilla og en i mint-grønn (fargen på bilde lyver en del) hekla en kant rundt så de ser litt mer pynta ut, en flott gave til dem som har alt syns jeg.. min grandonkel som ikke har pc og vet sikkert ikke hva internett er engang, skal få den ene, i fjor fikk han strikka grytekluter med røde hjerter - det satt han veldig pris på :) Så derfor gjør det ikke noe å røpe gaven her på bloggen heller..


Ha en fin ny uke, gleder meg til og la meg inspirere av dere alle sammen!
post signature

6 kommentarer:

Lindas Lille Leilighet sa...

ååååh..som jeg gleder meg til jul! Som deg har jeg en del som skal males..men energien lar vente på seg:/ Men plutselig så dukker den opp vettu:D Fine farger på fine kluter:) Skulle ønske jeg kunne legge ut noe av det jeg lager i julegave..men dumt om dem skulle finne det ut liksom:P hehe

Ha en fiiin dag i morgen:)

The Pursuit of Happiness sa...

ååå, så fin kommoden din var :) Blir nok kjempefin i hvit ja :) Gleder meg utrolig til jul selv, det er jo pynta til jul overalt...da blir man gira ;) Søte kjøkkenkluter, heldig gammelonkel:) Han blir nok glad :) Skal prøve å få gjort noen gaver snart jeg og, kjempekoselig å holde på med nå i ventetiden ;)

Ha en fin dag :) klem

Gøril sa...

Så fine kluter... Jeg ble ferdig med min første klut i går:-) Tenkte å gi det i julegaver sammen med såper... På julemessene sitter det ofte damer som selger hjemmelagde såper som har spesielle funksjoner, så det blir mitt mål på julemessene i år:-)Hvilket garn har du brukt på klutene?
Jeg skal veie kjolen etterpå, så legger jeg det igjen i en kommentar her...
Klem fra Gøril

Tommensgirl sa...

Kan tenke meg kommoden din blir fin:) Du er ikke alene om å glede deg til jul... Her om dagen satt jeg å pakket inn noen julegaver,for det er sååå kos... Gleder meg tilå pakke inn flere:)
Håper du har en fin tirsdag:)
Klem

Malin - mine gleder - sa...

Slike kluter er kjempe deilige! :D Har flere slike jeg bruker selv og som jeg har gitt bort. Og det er jo perfekt i julegaver :))

Klem fra Malin

Ha en fin dag søta <3

Gøril sa...

Sånn da har jeg fått veid, men jeg fant ikke ut hvordan jeg gjorde det inne på posten.no. Vet ikke om du får gjort det? Den veide 528 g...