4. juli 2011

En vakker engel i himmelen♥


Min Tipp Oldemor Connstanse en nydelig dame, jeg husker henne veldig godt selv om hun døde når jeg var rundt 6 år (?), hun gjemte bort smørbukk karameller i skuffen sin på rommet som jeg alltid fikk når jeg var på besøk.. En NYDELIG dame, som min datter (om jeg får en, en gang) skal bli oppkalt etter, det er helt sikkert.. det har jeg sagt i mange år nå 
På dette bilde var jeg rundt 6 måneder gammel, utifra hva som står i fotoalbumet som mamma laget til meg den gangen ihvertfall.. herlig med slike minner!! Ett album med masse bilder fra jeg var lita - kanskje jeg viser fler av dem siden?;)


Fra nå av har meg og tippoldemor fått plass i den nye englevinge rammen min fra e-bay, siden tippoldemor tross alt er en vakker Engel i himmelen 

Rakk du og bli kjent med dine tipp oldeforeldre ?


post signature

15 kommentarer:

Interiørdrøm sa...

Så koselig bilde, Jannicke! Og så heldig du er som fikk bli kjent med en av dine tipp oldeforeldre! :-)

Selv har jeg tidligere bare hatt to fantastiske bestemødre!

Klem Marta

Anonym sa...

Hei.
Takk for koselig hilsen på bloggen min og så kjekt at du vil følge meg videre :)
Så rørende innlegg om tippoldemoren din ♥
Mitt eldste barnebarn fikk flere år sammen med sin tippoldemor som var min farmor.
Du har en fin og allsidig blogg. Følger deg gjerne videre.
Klem fra Ingunn:)

Tovepia sa...

Så koselig med slike minner. Godt du vil føre det flotte navnet videre, og det er jo noe ekstra når navnet kommer fra en kjent og kjær slektning.

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)
Så nydeleg ramme, med bilde av ei
kjær og fin dame i ♥

Kjempe fine ting i hylla di.

Eg rakk ikkje bli kjendt med mine tippldeforeldre, men eg fekk ha oldemødre lenge.Den siste (gamle Astrid, som ho vart) kalla døde då eg var 25 år.
Jentene våre var godt kjend med ho og svært glade i ho..Så dei fekk iallefall oppleve tippoldemødre.Dei var 3 og 6 år då ho døde.
Då vår første datter var fødd hadde ho 3 tippoldemødre..Og den eine rakk å vere tippoldemor til 5 barn før ho døde!

Blir spennande å sjå nye sofaen din og det den måtte føre med seg;)

Kos deg ♥

KLem frå Astrid

Anne-Marthe sa...

Koselig med slike bilder :) Connstanse er fint navnt til en evnt jente da :)♥ Jeg vil ha Alma jeg eller Pernille som min mormor heter :D Ha en fin uke, klem Anne-Marthe :=)

Anonym sa...

Heldig du med både bilde og minner fra tippoldemor! Ramma var nydelig! Rakk nok desverre ikke bli kjent med noen av mine tippoldeforeldre nei.. Koselig innlegg fra deg!
klem fra Laila

Silje sa...

åh, det er så viktig med fotoalbum og foto forøvrig <3 <3 Det er så godt å se igjennom : ))
Jeg "rakk" kun å bli kjent med mammas foreldre jeg, og det er rart hvorfor man husker detaljer fra gangene med dem <3 (jeg opplevde med andre ord ikke mine tippoldeforeldre, nei.)

Ramma var utrolig fin, og jeg digger (som tidligere sagt) "vinduet" ditt : ))

Klæm fra Silje.

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Så koselig innlegg! Du er kjempeheldig som rakk å møte henne, selvom du kanskje ikke husker så mye. Jeg rakk bare såvidt å møte besteforeldrene mine, den ene bestefaren min rakk bare såvidt å møte sin egen sønn (pappa). Og dessverre har alle oldeforeldrene på begge sider til min datter gått bort... men sånn er nå en gang livet:)

nyt sommerdagen!
KLEM

Siri sa...

Så koselig! Mange gode minner i slike bilder. Og så fin ramme. Den passet godt. :-)Og den hylla/opphenget du har er bare så fin!

Jeg rakk dessverre ikke å bli kjent med noen av mine tippoldeforeldre..

Klem Siri

Anonym sa...

hvor har du kjøpt den rammen??

lena sa...

Hej!
Kollat din blogg, vilken prestation ang. vikten!! Grattis, bra jobbat! Fina bilder, visst är det roligt med gamla foton på sina familjemedlemmar. Bra att ha en plats för foton och minnen som är betydelsefulla. Ha en bra dag

Jatte sa...

Anonym: Ramma er fra ebay :)

Anne-Berit sa...

Hei,og tusen takk for koselig kommentar på hundebloggen min.Alltid kjekt å få høre fra andre hundevenner.Mopsen din er helt nydelig,en herlig rase det også.
Så fin denne bloggen din er,kommer garantert til å se innom her oftere:)

Irja sa...

nydelig!!
takk :) jeg koser meg altid med mine prosjekter :D dette tok også litt lengre tid enn forventet så bilder av resultatet venter på seg..også kom en borg i mellom som du ser :p
klem irja.

Tommensgirl sa...

Så koselig med gode minner:) Nydelig ramme,med ett koselg bilde i:)Så koselig at du vil oppkalle etter din tippoldemor,hvis du får en datter:)
Kjempe nydelig "vindu" du har der..
Klem