3. juli 2011

Bulder og brak..


Inatt tordnet og lynte det noe helt forferdelig her, men likevel er det klam og tung luft her idag og ikke noe veldig til sommervær.. kommer aldri sommeren ordentlig i år heller? 

Men er vel igrunn likegreit at sola ikke skinner idag, for her skal det såkalte roterommet ryddes!! Den nye sofaen skal etter planen ankomme jatte-hjemmet på Tirsdag og da må disse to vi sitter i nå bæres opp på roterommet imens til den nye eieren kan hente dem :))

Roterommet skal også etter planen bli ett typ hobbyrom etterhvert - ett sted hvor jeg kan ha alt av maleutstyr, garn, og slike ting. så får se etter noen hyller og slikt etterhvert - det er ikke noe pent der da, men oppussing av det rommet er ikke prioritert altså - ikke enda :)


Takk for alle kommentarer dere gir meg, herlig er dere alle sammen
post signaturePS: Har du ikke meldt deg på min give away enda? Trykk her!

6 kommentarer:

Cecilie's hverdagslykke sa...

Ååå, stas med ny sofa! Gleder meg til å se ;) Er ikke noe sommer her heller, om det er noe trøst.. Ønsker deg en goood søndag, klemmer fra Cecilie

Anonym sa...

Sommerværet savnes her også :/ Det regner som bare det her! Herlig med ny sofa da - Gleder meg til å se den :) Ha en fin søndag ♥

Siri sa...

Hei på du!

Uff, kjedelig med slikt vær.. Får håpe det blir bedre snart! Så mye fint du fant på salg under her. Likte det lyshuset veldig godt!

Ha en god kveld.

Klem Siri

Judith sa...

Herlig bilde:-)

♥ Stines hverdag sa...

For en nydelig pus :) Flott bilde!

Sommeren ser ut til å la vente på seg ja, så da er det bare å benytte dagene til gjøremål inne (jeg har nok som ligger på vent)

Tommensgirl sa...

ååå..så søt pus:)