21. mai 2011

Pay it Forward og Er det håp?


Det var 15 stykker av dere som ønsket å være med på PIF, jeg kan dessverre ikke sende gave til alle sammen, selv om jeg gjerne skulle det, dere er alltid så hyggelige og legger igjen fine ord her hos meg - så tusen takk for det 

Random org trakk nr 5 og det er Linda Merete - Mine sømmer og Sønner send meg adressen din på mail jannicke_johansen@msn.com så kommer det plutselig en pakkesang ned i din postkasse :))


Så til dere plante-flinkiser, jeg har denne pletter i luften planten som jeg har potta om, før sto den på en slik pyramide liknende sak, men jeg tok den bort og potta den om i ny jord da hele planta egentlig så veeeeldig død ut *ler* men er det håp for den nå? er fortsatt litt grønt på den .. 

Noen råd for og få den fin igjen? 


Ha en finfin Lørdag,
post signature

7 kommentarer:

Linda Merete sa...

Hipp hurra:)
Nå ble jeg glad.
Mail er sendt.
Klem

Hverdagslivet sa...

Gratulerer til den heldige vinner! Nå er jeg ikke en gartner, ei har jeg grønne fingrer, men man skulle jo tro at planten kommer seg igjen med ny frisk jord og mer å "spise av". Uansett, lykke til!:))
God lørdag!
Klem Anne Karin

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei vennen!
Jeg har nada grønne fingre, så jeg har ingen tips, dessverre.

Jeg er bare innom for å ønske deg en helt herlig helg!

Nala sender suss til Kee!

Klemklem

anneskreative sa...

Hei....så hyggelig at du har vært en tur innom hos meg,,,,kan desverre ikke hjelpe deg med denne planta, er ikke så flink med gjennoppliving.
Leste litt på lavkarbobloggen din,,,,og jeg er imponert over hvor flink du har vært.
Jeg gikk på lavkarbo høsten 2010, og da gikk jeg ned 8 kg,,,,,,da var jeg stolt av meg selv,,,,men du har tydeligvis mye høyere mål.
For meg var også lavkarbo måten å gjøre det på,,,,det finnes jo også mange fine lav karbo bloger å få tips på..
Lykke til videre.
Anne

Maris gyngestol sa...

Hei :)
Jeg har dessverre ikke grønne fingre, men hvis du vanner den godt, gjerne med litt gjødsel, vil jeg tro den blir fin igjen.. Det er vel en ganske hardfør plante.. (de overlever i allefall hos meg)... :)

Koselig blogg/hjem du har!
Klem Mari

Tovepia sa...

Kanskje kommer planten seg etter hvert?? jeg har en selv som skulle vært potta om, men de sturer sikkert litt med det samme...håper jeg;)
ha en fin lørdag videre, klem fra meg;)

Mette, Fjellro-sa ♥ sa...

Hei skjønne Jatte:)
Nydelege roser med DEN skjønne fargen♥
Håper planta kvikner til! Lykke til!!!
God laurdags kveld ☺
Klem Mette.