9. mai 2011

Alt dette award-fri blogg styret!


Nå kommer det ett "Jatte`s meninger"  innlegg .. først vil jeg understreke at dette ikke på noen som helst måte er ett innlegg for å henge ut noen eller for å være frekk, jeg vil bare dele min mening slik som mange av dere andre. Jeg begynner faktisk å bli litt lei av alle disse "awardfri bloggene" er det ikke bare å la være å ta dem da? jeg syns det er kjempe koselig å få en award eller to og selv om jeg kanskje ikke syns utfordringene som følger med er like spennende så syns jeg tanken bak er veldig fin - det å bli satt pris på av dere andre bloggere, jeg forstår godt at det er litt styr og skulle ta imot alle og svare på spørsmålene, men ja - er det ikke bare å takke pent og heller droppe å lage innlegg om det?

Mulig jeg forklarer meg kronglete, beklager dette.. men jeg syns det er litt smådumt at blogglandia skal bli slik, der man reserverer seg mot det ene og det andre .. for meg forsvant litt av gleden ved å vise andre bloggere at jeg satt pris på dem i det alt dette styret startet..

Igjen, ikke ta deg nær av dette om du er en av de som har en slik "awardfri blogg knapp" på bloggen din, jeg setter like stor pris på dere uansett!! Men følte for å dele dette med dere :))

Hva syns DU om saken?

Ha en fin natt,
post signature

17 kommentarer:

Ingrid sa...

Jeg har fått to awarder og jeg har verdsatt begge to. Ikke fordi jeg føler meg viktig over å få sånne, men fordi jeg vet det finnes noen der ute som verdsetter bloggen min. Jeg synes hele ideen om blogawards er kjempeflott jeg. Tror ikke jeg har vært innom noen blogger som har reservert seg mot det, i så fall har jeg ikke lagt merke til det. Men jeg forstår uansett ikke hvorfor. De kan jo som du sier, bare la være å svare på de.

mimmi-leone sa...

Jeg synes det er koselig å motta en award, fordi vedkommende som har gitt meg den viser at hun liker nettopp min blogg ved å gi meg en.
Hilsen fra Mimmi-Leone

Jeanette sa...

Er ganske ny i blogglandia, og synes det er litt stas med award.Er glad for mine to:)Men jeg skjønner de som vil ha award fri blogg og,synes vi skal respektere det:)Blir lettere for oss å gi award til noen vil ha den også.

-Jeanette-

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei vennen!
Jeg skjønner både deg og de som er awardfrie. Selv synes jeg det er stas med awards jeg da :-)

Klem

Marya sa...

Jeg har fått noen awards med utfordring, som å gi den videre til flere andre. Etter hvert som jeg ble kjent med så mange flotte mennesker her i blogglandia så syntes jeg det var utrolig vanskelig å skulle være selektiv og tenkte det var litt kjipt å favorisere noen få utvalgte, mens det egentlig er så ufattelig mangen blogger her som også hadde fortjent en award. Dermed hadde jeg en awardfri-ting på sidemenyen min. Jeg tok den vekk for litt siden, så hadde jeg den noen dager til og så til slutt tenkte jeg vel i de baner som du skriver om her ... Det er selvsagt veldig stas, ikke med award sånn sett, men å vite at noen setter veldig pris på ens blogg :) Det er selvsagt bare å takke pent :)
Jeg ser feks at noen tar i mot award og lager et innlegg, men skriver da at dem velger å ikke plukke ut 5 andre å gi den videre til netopp fordi det er vanskelig å måtte velge. Slik kan man jo også gjøre det.

Ha en super tirsdag :D
Jeg får desverre ikke sendt den råååsa posen før i morgen tidlig ... Men den kommer straks :)

From not to hot sa...

Hei
Jeg er en av de med awardfri-blogg-knapp.
Jeg kan selvfølgelig bare snakke for min egen del, men for meg ble det en sånn dårlig samvittighet greie. Når noen var så snille å gi meg en award så følte jeg meg forpliktet til å ta den og gi den videre. I og med at det er litt jobb med disse awardene syntes jeg det nesten var litt uforskammet av meg å ikke gjøre noe med de når de kom :)
Jeg satte veldig stor pris på de awardene jeg fikk, jeg håper ingen misforstår dette. Men jeg setter minst like stor pris på en kommentar til på innleggene mine, det synes jeg er mer personlig også. Jeg er fortsatt såpass 'ny' i blogglandia at jeg synes det er kjempestas med kommentarer på det jeg viser frem og skriver om.

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Flott med meninger:) Jeg er en av de du nevner som har "awardfri blogg". Jeg brukte så utrolig lang tid på å svare på spørsmål og finne awarder med de og de kriteriene. Jeg klarte ikke å la være å motta awarden, fordi jeg fikk kjempe dårlig samvittighet. Jeg vil heller bruke tiden min på å besøke andres blogger og legge igjen hyggelige kommentarer. Selv synes jeg det er mer personlig og hyggelig å få en kommentar:)
Flotte konf. bilder:) Nydelig bord..
Ønsker deg en herlig dag.
klem:)

lisje astrid's husblogg sa...

Hei :)

Eg for min del har valgt å vere award fri, rett og slett fordi eg sjeldan rekk over dei.Rekk ikkje alltid svare alle som legg att kommentar, og desse utfordringane tek ofte tid.

Men, forstår godt kva du meinar.

Ønskar deg ein flott tysdag:)

Klem frå Astrid ♥

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg har fått en del awards de siste to åra og i førsten var det veldig stas. Men da var det enkle awards, som ikke krevde at du skulle svare på 15 spm og sende videre til 10 stk. Når du mottar en award 3 ganger, så sier det seg selv at det blir for mye jobb. Det tar ganske lang tid å lage et awardinnlegg. Spørsmål som skal kopieres og svares, finne blogger og legge til link og deretter informere de som har fått.

For min del ble det rett og slett for mye. Bloggen min er en interiørblogg, ikke en awardblogg. Men jeg setter umåtelig stor pris på å få kommentarer. Hvis noen vil hedre en blogg er det jo bare å skrive litt ros i kommentaren. Må ikke vise dette med en award. Dessuten synes jeg det er vanskelig å takke nei til en award, fordi jeg vet at den som deler ut tenker nøye på hvem som skal få. Vil jo ikke tråkke noen på tærne heller...

En personlig hilsen er mye koseligere enn en award, synes jeg da.

Håper jeg forklarte meg greit. Dette er ikke ment som en krass kommentar, snarere tvert imot.

Ha en fin dag. Håper du stikker innom selvom jeg har en awardfri blogg.

Klem Mona C

Mrs Lia sa...

Er så enig, så enig......men noen har vel så mange følgere at de ikke kan ha oversikt og tid.... ikke et problem jeg har akkurat ;P haha. Jeg hadde blitt veldig gla for en award.....det har vært fraværende enn så lenge.......hmmmm
Det er laber påmelding på min give away også....jeg tror nok at blogg ikke er helt min hylle, siden det ikke slår ann akkurat!!!! :O
Men skitt au...

Anette Willemine sa...

Det er hyggelig å bli satt pris på med en award. Det synes man spesielt i begynnelsen når man blogger. Det har noe med å bli sett, tror jeg. Jeg synes det var stor stas når bloggen min var helt ny. :) Det var som en oppmuntring til å fortsette.
Etterhvert som man blogger og får flere følgere og lesere blir det gjerne også flere awarder. Fordi mange av de samme awardene går rundt i Blogglandia, ender det gjerne opp med at man kan få awarden flere ganger. Det er like hyggelig hver gang noen vil gi en award, men naturlig nok tar jo også noen av disse litt tid å svare på. Man kan tenke at man gjentar seg i noen av utfordringene som noen ganger følger med.

Jeg synes man får velge selv hva som passer, det er ingen oppskrift på hva som er feil eller riktig, synes jeg. Jeg synes fortsatt det er hyggelig å motta en award eller en utfordring, men jeg har etterhvert valgt å takke for den og la den bli liggende hos meg. Det er også vanskelig å måtte velge ut noen få blogger å gi den videre til, når det er så veldig mange flotte bloggere. :)

I stedet for en award til deg, Jatte, velger jeg å si til deg at du har en kjempefin blogg og at jeg setter stor pris på deg som bloggevenn!

Ønsker deg en strålende tirsdag!

Klem,
AW

Precious Home sa...

Jeg har fått en del awarder som jeg ikke har laget noen innlegg om...dessverre.Men sånn er det, noen awarder syns jeg kan bli for personlige slik at jeg heller ikke vil svare på dem,men jeg setter likevel stor pris på hver eneste en, men en kommentar betyr mer for meg:)

Det blir som du sier...MÅ man lage ett innlegg? Går jo ann å bare si takk:) Dette er det sikkert mange meninger om...;)

Ha en fin dag!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg har hele tiden syntes det har vært veldig hyggelig å få en award, men en periode var det et 20-talls forskjellige på gang, alle med en eviglang utfordring!

Nå tar ikke det innlegget med utfordringen lenger tid å lage enn et annet innlegg, som regel, men jeg har syntes det har blitt kjedelig å svare på mange av de (de er like, de inneholder ting jeg ikke bryr meg om), samt å lese de. Folk vil faktisk ikke bruke tid på å lage de innleggene de ikke liker. Vi blogger jo for å blogge ting vi liker....?

Og de synes kanskje de MÅ når de får en slik award. Jeg har i alle fall syntes det, og fælt eldig på det når det tar tid før jeg får gjort det - dermed vil jeg heller at folk skal legge igjen en kommentar, eller heller fremheve bloggene de liker ved å anbefale de. ;)

Så konklusjonen min er: Awarder er FINT, men ikke utfordringene som ALLTID følger med, derfor takker jeg nei og ønsker meg heller kommentarer. ;)

Smykkas sa...

Jeg har fått flere awarder og har satt like stor pris på alle sammen. Jeg klarer aldri å få gjort noe med spørsmålene, men jeg takker alltid giveren pent og forklarer den manglende oppfølgingen. Dermed er saken løst enkelt og greit.

Klem

Tommensgirl sa...

Helt enig med deg:) Men folk er forskjellige:)
Så pen du er:)
Ha en fiiin dag:)
Klem

Tyrifryd ♥ Monica sa...

hei!
Jeg er en av disse bloggerne med awardfri knapp. Den har jeg valgt å ha på siden min fordi jeg stadig vekk fikk dårlig samvittighet overfor den som har vært så snill og verdsatt meg, dersom jeg ikke tok imot den, og laget eget innlegg om den. Da jeg var ny i blogglandia syns jeg awarder var veldig stas, men jeg ble litt lei meg når jeg så at den jeg sendte den videre til ikke tok imot den eller gjorde noe med den. Det er kjempestas å bli satt pris på, men noen av disse awardene går flere runder, og jeg vil gjerne bruke tiden min på å blogge om det bloggen min er ment å dreie seg om. De siste awardene som gikk rundt før jeg valgte å være awardfri, inneholdt spørsmål av privat karakter, og spørsmål som jeg mener ingen har nytte av å vite om meg. Jeg blogger under fullt navn, men det er alikevel ting jeg ikke syns trenger å stå på trykk, og ikke vil jeg "late som" når jeg svarer på spørsmål heller. venner og familie som kjenner meg godt vil nok gjennomskuet meg...;P Jeg kom til et punkt der jeg ikke lenger ville bruke plass i bloggen på slike innlegg, ettersom jeg følte en viss bismak ved det hele.
Ved å ha en slik knapp på bloggen min har jeg på forhånd reservert meg mot å ta i mot awarder, og det føles bra for meg. Jeg respekterer selvfølgelig at andre gjerne VIL ha awarder. Jeg setter selvfølgelig stor pris på at noen liker bloggen min, men jeg vil ikke svare på spørsmål som etter min mening er urelevante av den grunn.

Jeg tok meg ikke nær av innlegget ditt, det er jo kjempebra at vi er så forskjellige, er det ikke? ;)

Ha en finfin dag:)
Klem

Mette sa...

Eg er veldig enig m deg :) Eg syns det er utrulig kjekt å få en award, det å bli satt pris på er jo bare kos :)
Om en absolutt syns det er "teit" eller ka di nå mener, så er det bare å lavere, men eg syns det er på sin rette plass å takke for awarden alikavell :):)
Ha en fin dag !
Klem