10. mai 2011

På ønskelisten del 2


Nå kommer ett nytt ønske fra meg, til de som måtte trenge tips til bursdagsgave :) Nike Shox  har jeg hørt utrolig mye bra om, de er vist nydelig å gå i og gode for føttene og rygg osv om man går mye.. Derfor står disse høyt på listen min, nå som jeg skal begynne å jobbe igjen også er jo det et must med gode sko!Her ser dere også fargene jeg liker godt! Jeg er en str 38-39 ;) Flere ønsker kommer - bursdag er GØY nemlig :p
post signature

16 kommentarer:

Marthe sa...

Jeg er veldig fornøyd med mine Shox, har hatt de i snart 1 år og skal aldri ha andre joggesko. Jeg sliter med rygg, nakke og skuldre og er helt avhengig av gode sko. Du kommer til å bli fornøyd (om du får de av noen, hehe) :o)

GITTE sa...

Jeg er også kjempe fornøyd med mine:) Men nå er ikke skoene fornøyde lenger... Må visst sende dem på hvilehjem. Litt skakk-kjørte:)
Må ha nye - bare må ha!

De rosa er min favoritt!

Klem Gitte

tulipa sa...

Disse har jeg og er superfornøyd med de!! Håper du får ønsket ditt oppfylt!
:)

Hanne Margrete sa...

Lekre!! Og hvis de er så gode i tillegg, er det jo supert!Falt for de rosa jeg:) skulle nok hatt noen jeg og, men gidder ikke å finne ut avprisen engang,tihi;) Håper Noen tar det forsiktige hintet ditt;)

Ha en fin kveld, klem fra Hanne:)

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

De ser utrolig gode ut:)
Takk for kjekk hilsen, syns det er sant som du sier i innlegget under.
Selv har jeg tatt imot noen awarder og delt dem, men i det siste har jeg bare takket for dem. Kaller meg ikke awardfri osv, syns det er flott å oppmuntre hverandre på den måten :)

Anette sa...

Likte veldig godt alle tre,ser skikkelig gode ut:)

christina :) sa...

Jeg er enig med Marhe, elsker mine shox sko :) Beste skoa jeg noen gang har hatt :)

Har en drøm... sa...

De er fiiiine OG gode - we like ♥
Jeg kjøpte mine første i fjor sommer, nå har jeg tre par og er nesten avhengig;))
Så slike er lurt og ha på ønskelisten ja;))

Ha en fin kveld!

Klem Line

Størstepia sa...

Så herlige farger du har funnet på shox-skoene.
Jeg ELSKER mine, og bruker de stort sett hver dag. Nå har jeg 5 par, for da jeg var i USA for et par år siden var det superbillig med disse skoene. Tror jeg fikk 3 par for prisen av 1 par hjemme! De jeg har brukt mest er de helt hvite, har faktisk måttet bytte ut dem 2 ganger:-)
Håper du får deg slike i gave, de er supre!
God klem fra størstepia

Lunettes de soleil Marc Jacobs sa...

vous fashion.thank pour le partage

Mette, Fjellro-sa ♥ sa...

Mornings Jatte:)
Dei rosa kunne eg tenkt meg!!! Har aldri hatt Shox,men forstår at dei er veldig populære...Må slite ut dei eg har fyrst;)

Når det gjeld innlegget under her ang.awards,må eg seie meg litt enig med deg!Det eg synest vert litt feil, er at den som mottar ein award,ikkje sender den vidare til ein eller fleire bestemt, men let den som vil ta den...Då er litt av konseptet vekk spør du meg:)

Gløymte i går at eg må ha adr. di !!! Kan du sende den på mail? Adr. er:fjellro-sa@hotmail.com

Ønsker deg ein super dag min venn♥
Klem frå Mette.

Divamamma sa...

Åh, dette er noen sko jeg også ønsker meg :-) Fin blogg du har forresten :-)

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei vennen!
KJØP deg de! Du kommer ikke til å angre. Noen dager når jeg vet jeg skal gå mye bruker jeg shoxene mine og jeg elsker dem. Jeg har 4 par og alle er like gode. Det eldste paret mitt er 4 år og de er like gode som nye!

Ønsker deg en deilig dag, du skjønne!
Jeg fikk mail av Milena, ang bloggtreff, og jeg håper dere begge kommer!

Klem

Rebekka :o) sa...

Ooooo, lekkre sko. De rosa var jo virkelig min smak.
Ungene mine hadde slike for noen år siden, og jeg husker jeg lurte på hvordan de var på foten. De så bare så behagelig ut.
Kanskje jeg skulle invistere i slike, nå som jeg prøver å bli så sprek :o)
Ha en fin uke :o)

Fru Andersen sa...

Hei på deg!

FLott ønskeliste da, både skoene her og kjøkkenmaskinen til venstre kunne jeg også tenkt meg;-)

Jeg har faktisk bursdag i morgen, men har ikke laget noen ønskeliste...Så da mannen spurte i går ble jeg svar skyldig.. Det er jo litt dumt da...hihi. Men satser på at han kommer på noe, ellers så pleier han å ty til pengegaver og selv om noen synes det er kjedelig, synes jeg det er supert for da kan jeg ta meg en shoppedag og kjøpe akkurat DET jeg VIL!

Ha en flott dag videre!

Jeanette sa...

Hei Jatte!

Shox er både stilige og kjempegode, men nettbutikken du linker til selger dessverre dårlige kopier. Jeg har brent meg en gang selv og kjøpt falske i god tro, men de var vonde å gå i (dempingen fungerte ikke i det hele tatt) og skoa sprakk opp i "skinnet". Slik er ikke de ekte:) På nettet kan du bestille fra Brandos eller La Redoute, eller så selger de i sportsforretninger og DNA-butikkene. Det florerer av nettbutikker som selger falske, lett å bli lurt!

God helg:)