25. april 2011

Litt godt at påsken snart er over ..


Selv om det er utrolig deilig med påske, fint vær, godt selskap, turer og god mat så må jeg si jeg er glad at påskeegget snart er tomt og det er tilbake til normalen ;) Det har nemlig blitt mye kake og godis denne påska .. men er jo deilig å kose seg innimellom!!

I morgen er det tilbake på lavkarbo igjen, å det skal bli deilig! Jeg trives faktisk best på lavkarbo - kroppen fungerer mye bedre på det og jeg får ikke samme stappmett følelsen.

Nå er ikke dette en slankeblogg, men om dere er vil se bilder og lese om mitt liv på lavkarbo, kan dere gjøre det ved og trykke her - har lagt ut nye bilder der idag :)


Nå skal jeg gomle i meg litt påskemarsipan ;))
Nyt den siste påskedagen alle sammen - det skal jeg!
post signature

7 kommentarer:

Hildemor sa...

Har vært mange fristelser i påsken ja;),
masse godis, is og mye mat;), men det er jo påske;).
Så flink du er med lavkarbodietten, innspirerende:).

Klem Hilde

GITTE sa...

Hei!
Nå går en deilig påske mot slutten... Jeg kjenner også litt på den overmette følelsen. Har blitt mye godis og fantastiske middager i påska. Fordi jeg fortjener det? Skal bli godt med hverdagsmat igjen!
Lavkarbo har jeg ikke prøvd ennå, elsker brød & pasta... Men må kanskje krype til det berømte korset.. Skal inn å lese i bloggen din nå. Satser på litt motivasjon og inspirasjon:)
MEN.... Først skal jeg spise resten av lasagnen fra i går.. I morgen er dagen, håper jeg!
Det var dagens synes synd på seg selv, sukk!

Ha en deilig siste dag av påska!
Klem Gitte

Tovepia sa...

Jeg er enig, godt matpåska er over, fridagene kunne jeg beholdt:O)
Skal inn å se på den andr bloggen din, for jeg tror dette kunne vært noe for meg også;)

MissMette sa...

Hei Jatte :)
Var inne å så på den andre bloggen din ღ og jeg må si at du er bare kjempeflink!!! Har tenkt jeg også å prøve meg på lavkarbo da jeg har så mye plager med forskjellig mat og helse - men er ennå litt usikker på om denne dieten er den rette for meg, må prøve meg litt frem :) men jeg ser at den fungerer veldig bra hos mange... Har ikke blitt så mye kaker og godis her hos meg i påska, da vi har holdt på i huset og rett og slett glemt å kjøpe :)) Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag og uke som kommer. Klem fra Mette

Ingrid sa...

Jeg tenker akkurat det samme som deg. Jeg har kost meg maksimalt i påsken, men jeg kjenner godt på magen min at det skal bli deilig med noen dager uten godteri, kaker og potetgull nå. Det har blitt alt for mye av det i påsken. Maten har jeg holdt sunn, men det er alt dette andre da.

Synnøve sa...

Hei
Var ikke klar over at du har lavkarboblogg. Den skal jeg sjekke ut. Begynte med lavkarbo for en mnd siden, og trives med det,selv om jeg ikke går ned så mye i vekt.
Klem

tulipa sa...

Hei og takk for hilsen på bloggen min. Har aldri vært her hos deg før. Flott blogg du har og det ser ut til at du har et nydelig hus!!
Henger meg på videre!
:)