18. april 2011

Inspirasjon hage - Gjerder og port

Vi skal jo som nevnt tidligere bygge nytt gjerde rundt hagen, siden vi bor i borettslag så er det vel visse standarder vi må forholde oss til, men jeg vil ihvertfall ha så høyt gjerde jeg kan ha,  og det skal være hvitt og pent! Jeg er veldig usikker på hvaslags type vi skal ha enda, stakitt? med utskjæringer, uten? det er jo en jungel og velge i der ute ...
Over er noen jeg fant som jeg likte, men det skal jo passe til stilen på huset også .

Port må vi også ha, nå bruker vi nemlig kompostgitter fra biltema foran så ikke Kee skal stikke ut - veldig lite lekkert ja ;))
Så sjarmerende den nederste da, men passer nok best på fjellet eller helt ved vannet - men er lov og drømme litt om ett ferieparadis der denne porten følger med, sant ? ;))

 Har dere tips til steder på nett med mer inspirasjon til uteområdet og da spesielt gjerder osv så skrik ut, vi trenger all inspirasjon vi kan få!!


Vil benytte anledningen til og gratulere vår kjære søte medblogger Maia med 28 års dagen idag, Gratulerer vennen, håper dagen blir superfin og at du koser deg!!
Ha en strålende dag,
Klem Jatte

8 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Jatte :)
Å syns det er sååååå fint med stakitt gjerde i hvitt, har lyst på det jeg også en gang :) Det er så mange jeg kunne tenke meg og selvsagt en nydelig port ღ Men har du tenkt på et vedlikeholdsfri stakittgjerde? Les mer om det HER…. Ønsker deg en fortsatt fin dag, klem fra Mette

Jeanette sa...

Hei hei,buksbom figurene koster 299:)Chill Norway Har så utrolig mye fint,mitt siste innkjøp var en lavendel farget tunika i lett bomull stoff.Lett og fin nå til våren:)Super fornøyd:)Ellers er jeg stor fan av velour klærene er

Lykke til med valg av gjerde og riktig god påske:)

Irja sa...

da har jeg sendt skiltet :) men..det var for langt for vanlig post, så kan hende du må hente det på posten! klem irja.

Mette sa...

Eg og vil lage sånt fint gjerde rundt tomten vår :) Det er utrulig fint !
men det eg tenker veldig på er kordan det blir å male og.. Vi er ikkje de som er mest glad i å maling og sånt :) Men fint skal det såklart vere ! Men ikkje for mye bal !:)
Klem

Bente sa...

Ja,skjønner godt det er vanskelig å velge. Vi har hekk mellom eiendommene. Min kjære syns det er greit, men jeg ønsker gjerde. Kanskje vinner jeg neste år.

Klem Bente

Ulla-Bella sa...

Mye fint å velge i:) Vi har også en slik kompostbinge-port:))

Maias Lille Verden sa...

Hei vennen!
Så koselig inspirasjon. Jeg er veldig, veldig glad i stakittgjerder jeg da :-) Jeg liker å titte på http://www.decomyplace.com/ for inspirasjon, kanskje du skal ta en titt der...

Supersøt du er som har skrevet en hilsen til meg både her og hos meg! Du er nå en knupp, søta! Bursdagen har så langt vært vidunderlig! Takk for søte og varme ord!

Klem

Villa Klaraberg sa...

Hei Jatte! Har en link her med bilder som kanskje kan inspirere litt:
http://www.google.no/search?q=grindar&hl=no&client=firefox-a&hs=C0K&rls=org.mozilla:nb-NO:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=oU2vTcuMIISChQfNkLjhAw&ved=0CEMQsAQ&biw=1272&bih=610

Jeg husker da vi fikk opp gjerdet og portene i Sverige så var det en lykkens dag, da kunne hunden vår få løpe fritt og kose seg i hagen...har aldri angret et sekund på det!! Men jeg må innrømme at det krever en del vedlikehold...en fin løsning har vært å invitere familie og venner på en aldri så liten dugnad.

Ønsker deg en flott påske med masse kos!! Klem fra Jorunn