2. februar 2011

Stilen forandet seg..


Mange opplever nok at stilen sånn Interiørmessing har forandret seg de siste årene, og kanskje vil forsette og forandre seg i årene som kommer.. Så jeg tenkte å vise dere noen bilder fra der vi bodde før vi kjøpte denne rekkehusleiligheten. Vi leide da en ca 55 kvm leilighet, i kjelleren hos min mor og bonuspappaveldig koselig leilighet egentlig å vi trivdes godt, men ville finne oss noe større, og også ha mulighet til og kattene våre ute - noe vi ikke kunne i den leiligheten, det var nemlig en meget trafikkert vei rett på utsiden av døren.


Som dere ser hadde vi sort skinnsofa, og de klassiske brune bombay bordene fra Bohus, alle har vel vært innom denne perioden eller? vi ville ha skinnsofa fordi det var praktisk, å joda på ett vis var det det, det.. men heller ikke med tanke på katter som klorer og lager stygge merker, å en liten valp som tygger på alt! Så når vi flyttet solgte vi denne til min mor og kjøpe de hvite Ektorpene. Som jo er mer praktisk med tanke på at vi kan vaske trekk og bytte dem ut om de blir ødelagte uten at det koster en formue..Det var i denne leiligheten jeg fikk øynene opp for den hvite, romantiske stilen.. Jeg som aldri hadde likt prismer og blonder fikk virkelig sansen for dette, og kjøpte også hvite trekkellos.no litt nye puter og dill.. de sorte lysekrona (som forøvrig henger på "gutterommet" til min kjære nå) fikk noen blanke prismer som ekstra pynt! Å jeg ble mer fornøyd med stilen når den ble lysere og lettere.. 

Dette er jo egentlig stilen jeg har nå også, men har fått sansen for kontraster, som klokka som henger på kjøkkenet i innlegget under, symaskinen jeg arvet og har en del sink, sort, osv.. føler jeg hele tiden forandrer meg, men har funnet min "grunn-stil" om man kan kalle det, det :) 


Har du forandret deg  de siste årene? å føler du at du har 100% funnet din stil?


Forresten, gårsdagens episode av greys *hæleluuuuja* jeg satt med hjerte i halsen hele tiden.. men kan endelig puste ut da vi ihvertfall fikk noe svar!! Gleder meg til ny sesong.. men det er jo leeeenge til..Fruene kommer vel i mellomtiden, spennende det å ;))
post signature

14 kommentarer:

Fam. Lia sa...

Bombay og tremasker, dyreprint, kina bilder og sort smijern..joa, hele pakken har jeg hatt.
Så ble det spedd ut med litt eple grønn, så den knall rosa, så mørkbrun og lilla...puhh.
Nå har jeg begynt å jobbe med hvitt, glass, prismer og gamle møbler, blonder og heklebrikker og arvepynt.
Halleluja jeg ser lyset i enden av tunellen....men har jeg funni min stil helt og holdent....usikker.

Anitas interiør verden sa...

Artig å se tilbake på bilder om hvordan man hadde det før, godt at ting endrer seg litt.
Tusen takk for hygglige kommentarer på bloggen min :-)
Ha en fin kveld

Klem Anita

Synnøve sa...

Jeg har hatt forskjellige farger opp igejnom tidene, men stilen har vært ganske lik hele tiden. Litt gammelt og noe nytt.
Jeg tror jeg aldri blir lei den lyse stilen.
Jeg ble nysgjerrig på trekket på sofaen din. Må vel sjekke ut ellos:)
Klem Synnøve

Rikzen sa...

Hey ;)
Ohh! Nice blog - Love It <3
Check My Out: www.Rikzen.blogspot.com

XoXo - Rikke

Maias Lille Verden sa...

Hei bertelura!
Så morro med gamle bilder :-) Jeg har alltid hatt lyst interiør med natur elementer jeg da... I det siste har jeg fått mer sansen for grått, så det har sneket seg inn nå...

Nala sender nuss tilbake til Keegan, hihi!
klem

Siljes Hobbyrom sa...

Så gøy og se ;))

Her hjemme hos pappa står fortsatt bombay bordet, hihih ;) Skulle med glede skiftet det ut jeg ja!!

Liker stilen din veldig godt! Og har selv også fått litt mer sans for kontraster ;) Men det hvite må helst være i grunn da ;))

Må ha en fin kveld!
Klemklem

Hus på solsida sa...

Så bra forandring! Eg føler virkelig eg har funnet min stil, etter masse fram og tilbake, men usikker på kva eg skal kalle stilen :-/
Peisen er innsyn frå begge sider ja...veldig greit =)
*klem Astrid*

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Oh yes!
Vi har vel alle vært innom den bombay stilen der :) Du har jo en kjempe flott stil nå da :) Liker det mere lyst nå jeg også :)

Og ja, Greys var spennende i går, og det er kjipt å måtte vente sååååå lenge på neste sessong, men de frustrerte fruene er jo morro da:)

Ha en nydelig kveld:)
Klem Tina

. sa...

Hehehhehe forandring fryder ja :D Men dere hadde det jo veldig koslig der å :D Men hadde jeg bare sett bilde nå, hadde jeg aldri tippa det var du som bodde der! :)

Fin sittegruppe det :D Blir nok fint når du får mala det andre hvitt :D Hvor stor uteplass har dere?

Daisys home sa...

Morro å se bilder åssen du hadde det før. Skal være sikkert og vist at Stilene og trendene forandres.Bra er vel kanskje det!
Tror jeg har funnet min stil, men sitter nok med en del planer i hodet...noe som jo hører med når man er interiørfrelst!
Ha en fin kveld videre, klem Sissel

Tove `blogg verden sa...

Utrulig gøy å se stilen din på denne måten : D Jeg har ikke tatt bilder av hvordan jeg hadde det før, men hadde vært morsomt å hatt ja : )
Jeg har falt helt for den hvite stilen ispedd litt farger...er veldig glad i både blått og lilla (vært det bestandig)
Klem Tove

mammaKine sa...

Morsomt å se hvordan stilen forandrer seg. Men det ser veldig pent ut hos deg nå :-)

Anonym sa...

Heihei:)
Så kjekk blogg å komme innom♥
Artig det der med å skifte stil- føler at eg har vært gjennom det meste ;) Men håper at eg har landet litt no ;) Men det er jo aldri godt å vite;)

Ha ein fin kveld!

Klem ANita

Fru Glitters Hus sa...

Heisan, gøy og se disse bildene. Er jo sabla gøy å bytte ut litt av og til:-)

Takk for hyggelige kommentarer hos meg. Urnen har jeg kjøpt hos Annas Rom her i Søgne.
Koster 59 kroner tror jeg, var en billig liten sak:-) Vist du vil ha en slik, kan jeg gå ut og sjekke om de har fler igjen og sende en til deg i posten? Du bor vel et stykke unna Kr, sand:-)

Klemmer fra Ine