1. februar 2011

Hundeutstyr - i stil med Interiøret?


Malin med den koselige  bloggen mine gleder har en liten utfordring gående, der hun vil se hva slags hundeutstyr (dyr generelt) vi har til hundene våre, og om det matcher Interiørstilen vår.. 
Jeg slenger meg på og viser det vi har. Vi har egentlig ikke så mye utstyr sånn egentlig, som matcher Interiøret. Syns det er viktigere at det er funksjonelt.. men gjør jo heller ingenting at det er pent å se på om det må stå fremme.. Boksen over har vi som dere skjønner Hundemat i, vi fyller da på mat i den etterhvert og har det lett tilgjengelig - veldig praktisk! Denne er fra Kremmerhuset, har en i hvit til kattemat, men den gadd jeg ikke ta bilde av ;)


Disse skålene syns jeg er veldig fine, de er stødige og pene og se på.. MEN, det er nesten håpløst og ha vann i dem, ihvertfall når man har en hund som aldri svelger den siste slurken med vann ;))
Så pleier å bruke en dypere skål til vann som regel. Har en stygg grønn slik matte under skålene, kjøpt på Ikea for lenge siden, så skal kjøpe en ny en som ser bedre ut å ha under skålene til Keegan, siden de står på kjøkkenet. Å heller bruke de grønne til kattene- siden de har maten sin på vaskerommet (som er deres fristed fra Keegan) .


Så til senga! Vi har hatt flere senger til Keegan på den tiden vi har hatt ha (1 år og 8 mnd), først hadde vi en stor sort skinnseng, den kostet flesk- men hva gjør man ikke for disse herlige små?, denne begynte han og klore på, så vi la den vekk! Kjøpte en i stoff isteden, på tilbud, myk og god.. den ødela han ved og bite på den å dra ut all vatten inni, å han spiser dette vattet noe som er farlig, da det kan sette seg fast i magen.. derfor er denne også lagt bort. Kjøpte derfor denne plastsenga i Sverige for noen mnd siden å har heller pledd og saueskinn i denne.. den er i sølv da det var den mest nøytrale fargen de hadde. Så den stikker seg ikke så ut her i stua vår og den er helt grei :) Han bruker den ikke så ofte likevel, han foretrekker nemlig sofaen eller fanget mitt Har også ett bur, det står på soverommet, det sover han i om natten.. flere skåler og halsbånd/seler osv.. dette kan jeg vise senere i "hundespalten" jeg skal komme igang med etterhvert, tenkte å ta opp litt hva jeg syns er gode produkter og hva vi er fornøyde/ikke fornøyde med av utstyr til hund.

Moro om dere andre med dyr også tar denne utfordringen, å si gjerne ifra her om dere gjør det. Gøy å se hva dere andre har også :)Ikveld er det sesongavslutning på greys og jeg både gleder og gruer meg til denne episoden, ser for meg at den er like dramatisk og spennende som den forrige!
God Tirsdag,
post signature

14 kommentarer:

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så morsom utfordring! Jeg tar den, må bare få tatt noen bilder først:)

Så søt den boksen som det står Dog Food på er:) Og kjempesøte skåler også. Men jeg er enig med deg, man må ofte når det gjelder dyr tenke funksjonelt fremfor estetisk. Desverre er det sånn at det som er praktisk ofte ikke er spesielt pent og motsatt. Men man prøver jo å gjøre det beste ut av det:)

klem Jennifer

Linda Merete sa...

Stilig, har også sett meg ut bokser til hunde og kattematen, så det kommer snart i hus tenker jeg.
Er igang med et nytt prosjekt, sy seng til bikkja. Innerstoffet er klart, men leter etter et kult ytterstoff.. Fyller de med isoporkuler, de kommer ut igjen om de spiser dem uten at man blir forstoppet, men håper jo virkelig at han ikke spiser opp den hjemmesydde senga da.

Brennagjengen sa...

Har nok ikke utstyr som matcher interiøret helt gitt ;) Skålene er sorte keramikkskåler som ser fine ut, men der stopper det! Senga er grønn (den fargen jeg liker minst), men sånn går det når hunden får velge seng selv;) Hihi ;)

Takk for hyggelig kommentar! Og ja, den lille må blogges om :)

Klem <3

Synnøve sa...

Så moro utfordring.
Hunden våres har maken seng, med dyndyne og pelspledd oppi senga. Den står på soverommet,så den er i bruk hver natt.
Har hvite skåler,som er praktiske,fra blommingvill. De står på kjøkkenet. Har promblem med søling av vann,så jeg legger kopphånduker som matcher på kjøkkenet uder skålene.
Kjempefin hund du har.
Jeg synes dyrene skal bli litt bortskjemt:)
Klem

Havfruen sa...

Han er så søøøøt. Tror jeg må ha en mops en dag:)) Det finnes så mye artig og stilig til små hunder. Desverre mindre utvalg til store hunder. De grønne skålene var råfine...jeg har vannskåla til Major stående oppå tørkepapir..skal love deg det slingses og slafses.....
Skinnsenga høres stilig ut, ta den fram når han blir eldre da?
Tror ikke jeg kan delta på utfordringen..vise fram to stål skåler, hehe:)
Fin kveld til deg:)
Klemmings:)

-Mia- sa...

Fine bilder, for en skjønn hund! :-) Ha en koselig kveld! Klem

Sanne sa...

Så kjempe fin de skålene dine var. Jeg har en katt som søler all tørrfor utover matten sin. Har gitt opp å prøve å noe lekkert og fint rundt matområdet til min lille Mac.

ha en fin tirsdag

Linda Camilla sa...

Gurimalla for en skjønn liten rakker :D
Ikke rart den blir skjemt bort! Jeg hadde gjort akkurat det samme :)

Ha en fin kveld!
klem

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)
Klart hunden og dens utstyr må passe inn i interiøret;)
Kjempe stilige skåler:)

God tysdagskveld♥

Klem frå Astrid

Familien Furu sa...

Han er kjempe skjønn :) Akuratt som moppen min - Dorris :) Det er veldig lett å skjemme de bort, hun er blitt en riktig så krevende prinsesse, men hun kommer unna med det for hun er så søt hi hi hi
Ønsker deg en fortsatt god kveld og snart god natt.
Klem klem

charm design sa...

Dyrene må jo helt klart ha sitt og ting som passer til resten av huset.
Takk for super hyggelig hilsen hos meg

. sa...

Så gøy du ble med på utfordringen :D :D

For et fint bilde av Kee i senga si :D Og senga sklei jo rett inn, spør du meg ;)Fine skåler og hundeoppbevaring å :D

Gled deg videre i Greys! Selv følger jeg med på nett og har sett 12 episoder av neste sesong, du har mye spenning å glede deg til :D :D

Stor klem

Torill sa...

Ein søtt hund du har♥ Det er klart hundeutstyret må stå litt til interiøret:) Sjøl har eg kattematen på vaskerommet, og trur ikkje det blir noko innlegg derfra med det første....:o Det er ikkje mitt favorittrom for å sei det sånn:) Og ikkje blir det prioritert når det kjem til pynt og fixing heller... Men kanskje ein dag viser eg det fram:)
Koselig blogg du har♥ Med masse fine bilder♥
Og til slutt....TUSEN TAKK for fine ord fra deg♥ Det gjer meg glad:)
Ha ein fin dag♥
Klem fra Torill♥

Benjamin // Skylimit Productions sa...

Hei. Jeg så kommentaren din at du gjerne skulle vunnet banner som Frøken H. Nå har du sjangsen! Ta en tur innom bloggen min. Ny giveaway på gang.