15. februar 2011

Ommøblering :)


Prøvde og knipse noen bilder av stuen nå i dagslys, men det er ganske grått ute idag så ble ikke sååå bra bilder, men dere overlever vel ;)) Som dere ser er ene sofaen flyttet inntil veggen der tv sto, konsollbordet står nå der ene sofaen sto før og Keegan har nå fått sin seng litt nærmere sofaene, han liker og ligge i nærheten av oss så kan nok hende den blir mer brukt nå enn da den sto i andre enden av stua (spisestua). Tv står nå i hjørne der sofaen sto før, måtte bruke ene bordet å sette tv på, er nok midlertidig til jeg finner noe annet å sette det på, men skjenken var alt for lang og ville ikke dekke for vinduet med tv. Det som er litt dumt med denne løsningen er at lysekrona blir hengende helt rart i forhold til bordet. Men ja, det får så være foreløbig :


 

Slo sammen spisestuebordet så det ble helt rundt, å det er fått noen tulipaner på seg for å friske litt opp her hjemme, kjøper ikke så ofte friske blomster lenger, må prioritere andre ting, men innimellom så er det deilig med litt friskt og nå er det jo snart vår også

 Flere bilder kommer etterhvert :))

post signature

9 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Hei;)
Så koselig det er i stuen din ♥ Kjempefint!
Flink og dandere og fikse du ser jeg;)
Jeg har hatt litt problemer med og komme inn på bloggen din noen dager, så har ikke sett de søte Valentine-lampene før nå - og de var så herlige ♥ Kan tenke meg det var stas, og så kos at han virkelig har fulgt med på hva du ønsker deg.. her blir det stort sett jatting ed, uten at han har registrert hva jeg ønsker meg, hihi... kanskje fordi det stadig er noe nytt på ønskelisten, ikke lett for en stakkar og følge med;)

Ha en fin kveld!

Klem Line

lisje astrid's husblogg sa...

Kjempe fint i stova di:)
Alltid kjekt med fornandringar..Har akkurat hatt føre meg liknande her eg og;)

Så lyst og lekkert hos deg♥

Kos deg:)

Klem frå Astrid

Jannes lille sted sa...

Hei ☺
Så koselige bilder av stua deres! Og herlig med ommøblering da! Er jo så gøy!!

Ha en fin kveld
Klem Janne Merethe

Alfasinteriør sa...

Ble kjempe fint:0). Alltid gøy med forandring.
Kos deg i stuen i kveld.
Klem Alfa

Chiline sa...

Det er gøy å ommøblere litt ;) Syns det ble fint jeg. Likte forresten de nye lampene dine kjempegodt ♥ De passet fint i vinduskarmen.

Ha en fin kveld :)
Klem Chiline

Milena Marie sa...

oi oi, det ble jo kjempe fint da. ble nesten litt usikker på hvor henn i stuen du er på bildene. Seff ser jeg tv-en ved vinduene, men sykt fint.
Må treffas snart da Jannicke :) ?

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så nydelig stue dere har:) Masse vakre detaljer:)
Det er så hvitt og lyst og fint - får meg til å lengte enda mer bort fra vår mørke sofa..

klem klem

Anne-Marthe sa...

Hei Jatte:) Så fint du har det i stua di:)

Kram Anne-Marthe:)

velkommeninnenfor sa...

Nydelig stue.
Hilsen Elisabeth