5. februar 2011

Julestjerne i Februar?


Takk for alle gode ord og god bedring hilsener til Keegan, han er i bedre form nå ser det ut til, og har ikke kastet opp siden igår i 16 tiden - Heldigvis, å har spist litt mat idag, å er seg selv, det er vi glade for.. håper det er over nå og at han slipper dette mer.. dakar gutten min


Som dere ser på bilde over her så er det forsatt en julestjerne stående i stua, denne fikk vi av GrandOnkelen min i juletider og den lever enda.. Jeg har ikke hjerte til og kaste den heller, å jeg har ihvertfall ikke hjerte til og la være å vanne den å la den tørste seg ihjel nei huff.. det må være en pinefull død :( Så, hvor lenge skal disse blomstene egentlig leve?? det passer jo liksom ikke helt inn nå som det er mer pasteller, som skal pryde hjemmet vårt de neste månedene..
Ganske vilt at jeg har dette problemet, for det pleier som regel å være motsatt *fnis* .


post signature

16 kommentarer:

Linda Camilla sa...

Hei :)
Så godt at det går framover med han!
Jeg visste virkelig ikke at en julestjerne stod så lenge.. hmm, det forundret meg litt! Jula varer jo helt til påske sies det.. apropo det!! Det er et hus rett borti gata her jeg bor, hvor julestakene står planta i alle vinduskarmer, julekransen henger pent pyntet på inngangsdøra, og ikke minst JULETREET i egen person står jammen meg og glitrer midt blandt alle nissene.. hehe, jeg lo godt kan du tro!

Ha en fin lørdag :)

Bittelille huset/Jennifer sa...

Det var igrunn godt å se at du fortsatt har en julestjerne - jeg har nemlig en Amaryllis stående i full blomst! Da jeg kjøpte den trodde jeg det bare var en stilk på den, men da den var nesten ferdig å blomstre dukket det opp en liten stilk til, så selv om julaften var passert hadde jeg ikke hjerte til å kaste den.
For to uker siden sprang den, og er fortsatt veldig fin. Men jeg føler jo at det er litt feil da, på god vei inn i februar. Men nå begynner den å bli litt pjusk i kantene, så den har ikke lenge igjen. Men det er jo litt søtt da:)

klem klem

Frøken i Lyckliga Gatan sa...

Eg er imponert over den julestjerna. Her kjem dei tidlig i hus, og forlet oss relativt tidlig.

Kjekt å høre at boffsen er bedre, blir en kjekkere helg for dere også :)

GOD HELG!

Lotta sa...

Heia:)Godt å høre at det går bra:) Fine vofsen. Å julestjerna var jo fiiiin da:) Kanskje du har den frem til neste jul.'hihi:)
Klem

Familien Furu sa...

Så fint å lese at han er bedre, det er vondt når dyrene våre er syke for man blir så rådvill - håper dere er på rett vei igjen nå :))

Julestjerne tror jeg kan leve lenge, min bestemor hadde sine året rundt :) Du får lage sport ut av det, se hvor lenge du klarer å holde liv i den :)

Ønsker deg en god lørdags kveld.
Klem klem

Chiline sa...

Hmm aner ikke hvor lenge julestjernene står i blomst. Den var jo veldig fin så skjønner at du ikke har hjerte til å tørste den ihjel ;)

Godt å høre at det går bedre med Keegan. Det er sikkert bare overgangen til nytt fôr som gjør at han kastet opp, Får i alle fall håpe det, og at han holder seg frisk! Ikke kjekt når disse små blir dårlige/syk.

Fortsatt god bedring til Keegan og håper dere får en fin lørdagskveld. Klem fra meg ♥

Lille Frøken Jensen sa...

Du må jo bare være stolt at julestjernen lever enda:) Julen varer helt til påske...
Mine julestjerner pleier å tørke ut etter kort tid.
God å høre at Keegan er bedre.
Ønsker deg en fin lørdagskveld og god søndag
Klem fra Jorunn

Torill sa...

Hei og hopp:)
Så bra at Keegan er bedre! Virker som du virkelig tar vare på han♥

Har hatt nokre julestjerner stående eg og som liksom aldri vil gi seg:) Men jula varer helt til påske heiter det jo, så trøst deg med det du;)
Så flott skattollet på bildet var♥ Ein nydelig gammal skatt.
Ønsker både deg og Keegan ei god natt♥
Me prates♥
Klem♥

Linn sa...

Hei:)
Takk for kommentar på bloggen min!!
Så søt hund du har. Mopser er jo så skjønne!! Håper han er frisk og rask igjen nå:)

Jeg har faktisk også en julestjerne som lever enda. Aldri hatt en julestjerne som har vart så lenge før:)

Daisys home sa...

Uff ja ikke noe særlig når kjæledyra blir syke, får håpe at det blir bra til slutt.
Jeg slipper å tenke på at julestjernene overlever her i hjemmet etter som de jeg hadde siste jul,nemelig var fake...hysj, det skulle jeg vel ikke fortalt. Men saken er den at jeg faktisk aldri berget noen julestjerner, så det ble en innvestering i seg selv for hver jul, for de døde ganske så raskt etter å ha kommet inn i vår alt for varme stue.
Ha ei fortsatt kos helg, klem Sissel

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

OI!! Du er flink du.. mine dør før julen er over.. hehe!!
Men, fikk du mailen min du, etter at jeg vant give awayen hos deg! For jeg har ikke fått svar :))))

Stor klem til deg!

Besta sa...

Jeg har også en julestjerne igjen, hadde regnet med at den hadde tatt kvelden for lenge siden men har vel klart seg fordi den står inne i spisestua med jevn varme. Uansett tror jeg den forsvinner herfra i løpet av et par dager.
klem fra marilyn

Alfasinteriør sa...

Den trives nok kjempe godt hjemme hos deg:0).
Vil stå å blomstre opp den.
Takk for hyggelig hilsen inne hos meg.
Ha en fin kveld.
Klem Alfa

Kaisas mamma sa...

Godt å høre at du er en juleblomstforkjemper:) Selv har jeg fremdeles en rosa svibel på hylla, kunne hatt svibler hele året, jeg! Nydelig det skatollet ditt! Takk for iin og inspirerende blogg:)

Janicke sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min :-) Og JA, du bør ha et sånn party :-) De hadde så mye fin! Du kan jo gå inn på hjemmesiden dems og se.

Jeg ønsker deg en deilig søndag Jatte :-)
Klem fra Janicke :-)

Precious Home sa...

Alt jeg syr er selvfølgelig ikke 100% rett sikkert, men alt jeg gjør er selvlært så det får bli med det;) Jeg har kjøpt inn stoff til noen runde puter som skal sys om ikke så lenge (forhåpentligvis)...tiden løper nemlig i fra meg...;( så da får jeg se hvor vanskelig det kan være;)


Ha en fin kveld!