18. februar 2011

Helg, jeg vant og ett tips til hundefolk :)

God Fredag mine skjønne lesere, koselig at du stikker innom :) Da er det Fredag igjen, jeg sitter her i pysjen og ser på God Morgen Norge, blir jo ikke sulten i det hele tatt av og se på "Wenches Kjøkken", ikke i det heeeeele tatt liksom ;) Ingen planer i helgen, blir nok bare å valse rundt i pysj tenker jeg.. å selvfølgelig turer med Keegan da, men det er jo en selvfølge.. hihi

Jeg fikk en gladmelding når jeg tittet i kommentarfeltet mitt idag også, jeg har nemlig vunnet både gavekort og goodiebag inne hos nydelige Maia så moro! det gjordet en ganske kjip Fredag til en litt bedre en :))


Så, for dere hundefolk som kanskje skal ha valp, har valp eller en hund som ikke liker seg så godt hjemme alene, kanskje ødelegger ting osv? Da vil jeg tipse om "binge" eller kompostgitter fra Biltema som dette er (Ser ikke pent ut, men funker fjell) denne var gull verdt for oss når vi fikk Keegan, med en valp som er overalt hele tiden var det viktig å la den få slappe av og få fred også noen ganger. Han likte ikke bur, det ble litt innestengt for ha tror jeg, så bur brukte/Brukes kun på natten og i bilen.
Men, bingen sto i stuen hele tiden og når han var trøtt så la vi han oppi der, han fikk maten sin der og hadde leker og gode tepper der, han elsket bingen sin og når vi trente på alenetrening var han oppi der, noe som fungerte utmerket. Vi sluttet med bingen når han var 6 mnd, men han har ikke likt seg alene hjemme etter dette, han har klora store merker i døren på kjøkkenet og er ganske stressa... Så igår tok jeg frem bingen igjen, tenker å teste om det vil gjøre han mer rolig å ha ett lite område og "passe på" når han er alene i motsettning til hele kjøkkenet, gang og trapp som han har hatt nå :) Putta han oppi der går for og vende han til den igjen og han la seg med en gang så han elsker den tror jeg ;)

Understreker at dette e ikke ett sted han tilbringer mesteparten av tiden altså, men som ett fristed, akkurat som noen bruker bur feks.. Den står åpen på dagtid, men veldig kjekt om man får besøk osv også.. man kan lage den så stor man vil bare ved og henge på flere elementer.

Genialt syns vi ihvertfall, så bare ett lite tips om dere ikke gidder kjøpe ett dyrt bur.
Dette er jo da mest rettet til de med mindre hunder, har kanskje ikke noe for seg om hunden klarer og hoppe over liksom *fnis*

Med det øsker jeg dere alle sammen, hundefolk eller ei en fin fredag
post signature

6 kommentarer:

Milena Marie sa...

Må si det er utrolig bra med sånn valpebinge og som du selv skriver så passer dette best til små hunder.

vi har nå begynt å ha Bonnie med i bilen når jeg er på jobb. Mindre bur og hun slapper med av heldigvis :)så dette skal vi forsette med. vi skal nå prøve å ta bilburet inn og øve på å være i dette buret når hun er alene. *Krysser fingrene*

også må jeg jo si at du har fine bilder og gratulerer deg med give away premien :) og ønsker deg en strålene helg.. <3

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Ønsker deg ei herleg helg☺

Klem M♥

Maias Lille Verden sa...

Hei snupp!
Så bra du ble glad :-) Er så koselig å glede andre...

Jeg tror jeg har vært heldig med Nala, for hun er alene hjemme hver eneste dag og får lov til å gå løs i gangen og badet, men vi finner henne alltid i buret når vi kommer hjem fra jobb.. Men absolutt ett tips å ta med seg!

Ønsker deg en god helg!
Klem

Happy Lia´s sa...

Mange hunder liker å ha en liten lun hule å være på når de er alene(kommer fra den trygge tiden i mors mage tror jeg). Lyder utenfra og nysgjerrighet gjør de stresset og opprømt. Dette resulterer ofte i fantestreker....

Ann-Sofie sa...

Nova har ett stort bur (sånn som St Bernard og sånne raser kan være i)som hun er i når hun er alene hjemme. Hun kan hellre ikke være løs alene i leiligheten...Og en valpebinge som du har blir mindre enn hennes bur funker ikke, og hun kan hoppe over det også :P haha. Så bur blir det beste alternativet - gjorde samme sak når hun var liten med buret vi også, som dere gjorde når dere lærte Kee at valpebingen var en sikker plass :)

Beathe sa...

Sv: Takk! Jeg hekler faktisk en del, men jeg blir liksom aldri ferdig med noe. Men nå skal jeg bli ferdig med teppet! Jeg leste tidligere at du hadde begynt, er her inne hver dag og leser jeg vettu :)

Ps: Keegan er så utrolig søøøøt! Jeg prøver å overtale mamma til å få seg en samme type hund, hehe :)

God helg til deg også!
Klem