19. februar 2011

Har ikke gitt opp enda...


Neida, jeg har ikke gitt opp bestemorruteteppet jeg begynte på, dvs jeg holder på meg to forskjellige da ;) men vurderer å kanskje lage puter av dette istede, og heller kjøpe garn i andre farger til teppet? få se, trenger jo ikke bestemme meg enda uansett .. det går fortere og fortere for hver rute, og det er lettere og henge med på hva man skal gjøre, knoter ikke lenger om jeg glipper tråden osv.. da begynner jeg bare på`n igjen..
Så dette er det jeg bedriver helgen med.. om det er flere av dere som hekler slike pledd gi meg gjerne tips om gartype osv som er best og bruke (som ikke koster en formue), syns marino babyull som jeg kjøpte på nille ble veldig tynt og litt "ekkelt" og hekle med. de rutene i lilla og rosa er i ullgarn fra sparkjøp, mye bedre syns jeg og hekle med, og rutene blir større.. men om dere har tips, så kom med dem :)

Håper alle sammen har en fin Lørdag og at dere har det bra!
post signature

8 kommentarer:

. sa...

Godt å se du forsatt holder på :D

Selv begynte jeg på det for ett års sida (eller lengre?) og ble helt trøtt på'tt, så kanskje jeg skal lage pute, som du skriver her? blir jo aldri no sengeteppe(som var meninga) av det tempo her, vil jo drive med alt anna istedenfor jo :D

Jeg bruker også garn fra sparkjøp, kjøper egentlig nesten bare garn derifra, og er veldig fornøyd! Bruker silja garn (trur jeg det heter) og syns det var helt greit til mitt formål :)

God helg, kos deg masse <3

Maias Lille Verden sa...

Flink du er! Gleder meg til å se resultatet!

Klem

MoniMuffins sa...

Åhh, så fint!
Kan en kløne som meg lære meg det der? :)

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Kjempe fiiiiine farger :D

Grete sa...

Kjempeflink er du, det er litt av et prosjekt du har startet;-D

Håper du har en flott kveld!

Klem fra Grete

Milena Marie sa...

Så flink du er :) Og takk for en koselig kommentar på bloggen. Ja må jo ta bilde av Kee vettu ;) hehe. Han er jo rene fotomodellen <3 tihi. God helg videre. Klemmer

Linda Camilla sa...

Hei :)
Så flink du er da! De lappene blir kjempefine, også såå fine farger! Nå har du nok å gjøre framover vertfall! hehe. Du har så fin lysekrone i stua de :) Hvor er den fra?

klem linda

Capricorn sa...

Inspirerende blogg du har. og nydelig hund :)