16. januar 2011

En sofadrøm♥


Jada, det er vel lov og drømme - eller?
Vi kjøpte to hvite ektorp 3setere da vi flyttet hit før julen 09, men nå ønsker jeg meg ny sofa igjen, min kjære blir helt oppgitt over meg ;)

Grunnen er at jeg syns disse sofane tar litt mye plass her i stua vår, å kunne tenke meg en hjørnesofa faktisk, denne fra Home & Cottage er sååå fin og det er egentlig to sofaer som er satt sammen, så man kan dele den og ha to liksom.. aaaaah, drømmer!
Men, blir ikke noe nå, så jeg får bare drømme videre, for det er jo galskap og bytte sofa igjen nå, sant?

post signature


Minner om Give awayen min under her, vinn veggfolie fra veggfolie.no .

8 kommentarer:

Miss Mette sa...

Hei
Nydelig sofa, skjønner veldig godt at du har lyst på denne ja ღ Har såååå lyst på nye sofa jeg også, men det må nok dessverre vente… Herlig bilde av deg og Keegan ♥ og jeg er helt enig med deg at søndager er en super dag, koser meg godt da ;) Har også meldt meg på din giveaway, kjempeflott premie – jeg har ennå ikke fått opp noen tekster i huset mitt og denne var jo bare super som kan tas vekk så lett, denne typen likte jeg godt. Får krysse fingrene… Ønsker deg en fortsatt superduper søndag – stor klem fra Mette

Precious Home sa...

Ja, denne var fin! skjønner deg godt jeg:) Det som er så flott med i dag er at alt kan selges på finn.no vettu;)
Jeg kunne også tenke meg en hjørnesofa med sjeslong i enden....får stadig katalogen fra bohus hvor de selger den, men den finnes ikke etter den fargen jeg vil ha...de har bare brun og grå...begge er fine, men kunne tenke meg svart eller lysere brun...Får vel bare drømme videre...;)

Ha en fin dag!

Jennifer sa...

Den sofaen er veldig lekker, en venninne av meg har den, og den er fantstisk å sitte i også! Kan jo prøve å selge det til samboeren?;)
Jeg syns ikke det er galskap at du vil bytte sofa, men jeg er vel ikke den rette til å si noe heller, som har byttet sofa tre ganger på 5 år... Men du har jo Ektorp fra før da, og den er jo kjempefin:)

klem Jennifer

Maias Lille Verden sa...

Hei og hopp!

Den sofaen var jo bare nydelig! Sånn fikk jeg lyst på også - du er nok ikke alene om å ønske fornyelser. Jeg fikk inn en ny sofa i hus januar i fjor og jeg lurer litt på ny nå... tør ikke å si det høyt ennå... hihi

Koselig at du fant veien til meg og at du deltok på giwe awayen min :-) Blir så glad jeg da.

Kommer nok innom igjen, skal bli koselig å følge deg framover...

klem klem

sylvia sa...

hei på deg.
nydelig sofa, ja litt galskap er det vel å ville bytte alt nå, men kanskje du kan få solgt de dere har, da blir det jo ikke så galt kanskje,
nydelig mops du har godt innpakket, vi har en tibetansk spaniel gutt,
ønsker deg en riktig god søndag,
fra en telemarking til en annen, hihihi.. bodd i skien og porsgrunn jeg, men er 23år siden nå,
klem fra sylvia

Chiline sa...

Ååå for en fin sofa ♥
Forstår godt at du har lyst på en slik ;) Men jeg syns ektorp sofaene dine er veldig fine de også.
Jeg er også på jakt etter en hjørnesofa. Vil ha den oppe i vår kommende loftstue, siden vi skal bygge ut/innrede loftet i år. Selv om det blir langt frem i tid, er det greit å være på utkikk etter alternativer ;)

Linda sa...

Hei!Ny sofa.... dere har jo lyse å fine sofaer.
Den du har lyst på ser jo også fin ut,men jeg har lest på Emmelines blogg at slike sofaer uten endestykke ikke er noe om en har en del folk på besøk eller er en stor familie,folk sitter på endestykket og ramler ned....
Men,drømme er jo alltid kos.
Morro å titte inn til deg.
Ha en fin uke!

Ingrid sa...

Vi kjøpte hjørnesofa og angrer ikke ett sekund. Den er så praktisk! Den utnytter plassen, er fin og ikke minst god :-)