16. november 2010

Om å være interiørblogger..
Som over gjennomsnittet interessert i Interiør, hus og det og gjøre det koselig rundt meg føler jeg at jeg får en del "rare blikk" noen ganger ..
 Mange som ikke har denne interessen ser rart på meg å syns jeg bruker alt for mye tid, penger og energi på noe som for dem er helt unødvendig - sløsing vil kanskje noen kalle det?

Jeg har også opplevd å få høre at jeg er kjedelig fordi de eneste interessene jeg har er "Hus & dyr", noe som ikke er helt sant men likevel - hva er så galt med det?
Jeg syns vi Interiørbloggere(Interesserte) har en ganske sunn interesse (om man ser bort ifra utbytting av møbler og dill litt vel ofte da så klart ;))hehe..

Å jeg skjønne ikke hva som plager andre ved at JEG liker å ha det fint rundt meg- å heller bruke litt mer penger på det enn alt mulig sminke og klær (joda, kjøper da det også - men ikke på samme måte).

Venner uten den samme interessen forstår kanskje ikke at jeg som sitter bak en pc skjerm å "snakker" med masse ukjente bloggdamer.. finner inspirasjon og også vennskap-
For meg er bloggingen om hjemmet mitt, håndarbeid og dyr en "frisone", blogglandia er en kjempfin plass og slappe av og bare hente Inspirasjon, råd og kanskje også litt trøst på litt tøffere dager :o)Jeg vil ihvertfall si at jeg på en merkelig måte har blitt litt glad i dere bloggere- for at dere åpner dørene til hjemmene deres, viser bilder og forteller historier fra hverdagen deres og ikke minst INSPIRERE MEG! 


Å mange vil kanskje si at det er som om alle har handlet i samme butikk eller hatt den samme stylisten hjemme hos seg- for alt ser så likt ut.. Jeg er ikke enig, jeg ser på maaaange blogger hver dag, mye likheter ved at det er samme nyanser, materialer og også pynt som går igjen, men det er alltid noe som skiller seg ut, noe som understreker den personens personlige touch, men det er kanskje bare noe vi med ett "trent øye" kan se?? hihi..


Si gjerne deres erfaringer ang dette, eller er det kanskje bare meg dette gjelder? :o)
God Natt,

post signature7 kommentarer:

Lille Frøken Jensen sa...

Flott innlegg. Kjenner meg veldig igjen. Jeg sier at bloggen er kun for spesielt intresserte*smil* Folk må jo bare si hva de vil, det viktigste er jo at VI koser oss.
Ønsker deg en fin dag.
Klem fra Jorunn

Anonym sa...

BRA skrivd :-D

Bondekåno sa...

Kjenner meg også veldig godt igjen i det du skriver. Siden vi veldig sjeldent har besøk, så er det kun bloggverden som får med seg hva som foregår innen husets fire vegger. Også gubben da, som ikke kan forstå denne "plutselige" intr. for masse dill og dall. Han syns moten der alt skal være hvitt tar av, og er vel egentlig veldig glad for at jeg ikke går amok med hvitmaling ;)

Beathe sa...

Selvom jeg ikke er så interessert i interiør så følger jeg med uansett, syns det er ålreit å lese litt andre ting enn sminke og hår hele tiden :)

Precious Home sa...

Endelig en uttalelse om dette Jatte! har lenge hatt lyst til å lage ett eget innlegg om dette, men lar være siden jeg har en tendens til å bli litt for ivrig og at det går over i sinne;)...sta jeg? neida! ;)
jeg har selv noen familie medlemmer og har hatt også andre i huset som lurer på " hvrfor jeg gidder!?" dette er sårende og utrolig respektløst når jeg bryr meg om hjemmet mitt så mye som jeg gjør. ett nærme familie medlem er veldig opptatt av hvor mange ganger i året jeg egentlig bytter gardiner, duker som er byttet, til å med fargen på lysene våre blir klaget på... Faktisk HVER eneste gang han er på besøk hos oss, og vi hos han også så nevner han dette! selv har han ett hjem jeg virkelig ville vært foruten, men jeg sier ingen ting! har flere ganger fått meg til å spørre den det gjelder...Bryr det deg?! jeg tenker sjalusi....;) Selv er jeg fornøyd med hjemmet vårt og håper at alle kan komme inn i vårt hjem med en god følelse, enten de syns det er fint eller ikke;)

Må nok gi meg nå, kunne holdt på i evigheten, men føler snart for å bytte gardiner igjen;)

Ha en fin kveld Jatte!

Klem

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Ja men er enig med deg der assa. Mye likt, men også mye ulikt. hehe ;o) Knallfine bilder av et vakkert hjem du har.
Takk for hyggelige kommentarer inne hos meg Jatte. ;o)

Klem Simone

Torill sa...

Hei:)
Vil berre sei at du har ein kjempeflott blogg! Skjønner godt kva du meiner i dette innlegget:)
Klem fra meg