21. november 2010

Bare èn uke igjen ♥

  
God Kveld
Idag er det kun èn liten uke igjen til huset skal pyntes med adventpynt - I min familie er det  tradisjon å sette frem alt av julepynt 1.Advent/1.desember Å heller kaste ut jula litt tidligere på nyåret..
Jeg gleder meg masse til og starte pyntingen, å håper å få skikkelig julehus i år- noe jeg ikke fikk til i fjor siden vi nesten akkurat hadde flyttet inn her, å var fortsatt en del esker å kaos her og der.

Denne uken skal brukes til husvask, litt maling av diverse møbler og ellers gjøre klart så jeg kan kose meg med pyntingen til helgen!!

Må ta litt etter litt av vasking da kroppen ikke syns den slags syssler er like festlig hele tiden..

Alle julegavene er i boks - utenom en ting til min kjære, så jeg skal prøve å bare kose meg hele desember, nyte førjulstiden å glede meg til julaften !

post signature

9 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Det blir koseleg ja☺ Begynt å glede meg litt meir eg og no... Men eg pynta bere litt til advent no og tar fram resten av julepynten lille juleafta-og ut igjen 20 dag jul☺
Håpe bere denne forkjølelsen eg har fått i helga slepp fort taket slik at eg får rydda, vaska og kanskje malt litt i veka eg og før pynting til helga☺

Klem M♥

Lene sa...

Koselig bøogg du har. Du er no ikke den eneste i bloggverdenen som gleder seg til advent:-)

tove sa...

Hei hei
Bare en uke igjen ja. Gleder meg masse til å begynne jule pyntingen mens julemusikken ljomer i bakgrunn. Såå utrolig koselig tid vi har foran oss.
Nyt kvelden
Klem Tove

Mor og datter sa...

oi oi oi er du fergid meg alle julegavene?? da er du heldig.. jeg har kommet halvveis ihvertfall, takk og lov for det!:) men skulle gjerne ha vært ferdig før desember begynte.. og heller bare kost meg når juletiden er der.. :) Får satse på å få kjøpt og laget ferdig snart! :)
koselig bilde du har lagt ut.
klem

På landet sa...

Ja nå nærmer det seg :) Har noen julegaver igjen ennå, du har vært flink som har alle i boks :)

Alfasinteriør sa...

Ja, nå er det ikke lenge igjen:). Skal bli så kjekt. Ferdig med alle julegavene??Misunner deg. Her har jeg såvidt begynt..Må sette meg i sving til uken. Ønsker deg en riktig flott søndagskveld.
Klem Alfa

Bondekåno sa...

Koselig pynt :)
Gleder meg også til å begynne å pynte. Neste søndag er nok huset preget av jul! Klarer nesten ikke å vente. Føler meg som et barn på julaften ;)

Simones Country Home sa...

Heia.

Jøsses så flink du er da, ferdig allerede!!!??? hehe
Jeg fikk kjøpt noen i dag, men som vanlig blir det vel like stresset før jul. hihi

Give away hos meg.

Klem Simone ;o))

Myrte ♥ sa...

Det er så koselig med advent =) Tenker det blir flott hos deg!
Vurderer sterkt å pynte rød jul fra helgen av, siden vi bor i lilla resten av året =)