2. november 2010

♥ Ønskeliste julen 2010 ♥

♥  Juleønsker

Jeg har lovet familie og venner å legge ut en ønskeliste på bloggen, da kan de lettere se hva vi ønsker oss og kanskje det er lette og finne noe som vi kommer til og elske :)
Nå tror jeg ikke jeg er en person som det er vanskelig å kjøpe noe til, jeg eeeelsker jo dill og dall å blir igrunn glad for det meste

 

 Jeg har veldig lite duker, eller tekstiler generelt .. så jeg ønsker meg duker/Løpere i alle str, dette er bare bilder for å vise litt hvilken stil jeg liker.. altså blonder, hekla, gjerne gamle duker også som man har funnet lofte (Som er hele vell å merke) å gjerne med monogram :)
Lyse farger er vel stikkordet her, hvitt, crème, lin osv ...
Slike duker selges jo også på butikker som Kid, Princess, Kremmerhuset, Live (på Herkules) og diverse andre Interiørbutikker


 Oppbevaringsglass i kurv, denne er fra Skeidar - finnes sikkert andre steder også :=


Tellerkenholder, kjempe sjarmerende og fin å ha som pynt og praktisk da man kan ha asjettene fremme og tilgjengelig :) Denne er også fra Seidar, men har sett noe lignende også på Kid.
 Dere som kjenner meg vet at jeg får jo aaaaldri nok levende lys rundt meg, å jeg har flere slike lyshus.. Men dette "mumihuset" er jo bare såå herlig og kan kjøpes på Bohus :)Osteklokke, finnes i mange varianter og str.. fåes på Kremmerhuset, Bohus og andre Interiørbutikker
Saueskinn, vi har flere av dem men siden Keegan elsker dem så har han fått ett i sengen sin og ett i buret, så vi ønsker oss fler til og ha i sofaen ♥ Kjempefine og gir stua ett veldig lunt og fint preg..
Dette er fra Ikea, men man kan kjøpe dem på Bohus, Skeidar osv også. 

Kafèsett i hvitt, slik man kan slå sammen.. spiller ikke noen rolle om det er med rundt eller firkantet bord :))Vi trenger lamper til stuevinduene (2 stykker).. siden vinduene er veldig store må jeg liksom "fylle opp" litt ..
Aller mest ønsker vi oss pendelen på bilde under her, den bakerste i fattigmannsølv - den kan kjøpes på diverse Interiørbutikker, bilde er hentet fra Landstil.no(sikkert også på Live på Herkules) men lampen på bilde over er også ett alternativ, siden vi også trenger lamper til andre steder å kan da bruke de der om vi får kjøpt den på bilde under senere :) Lampen over er fra Bohus å er virkelig kul den også
Sengekappe, bilde jeg fant var av veldig dårlig kvalitet, men trykk HER og kom rett inn på ellos sine sider der kappelakende selges, ønsker oss denne varianten der kappen blir "spent fast" rundt og ikke over hele madrassen, for da krøller det seg ikke så :)
Stoltrekk i spisestuestolene våre, slike lange som dette i hvitt..
Trenger 4 stk (gjerne 6, men går greit med 4 i første omgang da vi sjeldent bruker de to andre stolene) Bilde er hentet fra Ikea, men kan også kjøpes andre steder..


Pokal urner i forskjellige str, til plantene ..
Dette bilde er lånt fra Krinkelkroken .. men slike er å få kjøpt i de aller fleste blomsterbutikker og Interiørbutikker :)


 Green Gate, disse fargene spesielt .. Selges på Live (Herkules) Ellers så ønsker vi oss kule/fine skilt, pyntepledd og puter (i samme stil som alt annet;)), Rammer, lysestaker, engler, Grønne planter og ellers annet dill

Så en liten liste hver for oss, da noen lurer på det også :)
Jeg... Sminke, Garn, Penger, Gavekort, Hunter støvler i sort, sokker/strømper, lue, votter/Hansker,  Skjerf (trekantskjerf/sjal), 

Nicco... Sokker, Jeans, Gensere, T-skjorter, Parfymer, deo, x-box spill, filmer, bøker...
Keegan... Saueskinn til bilburet, Provit godbiter (fra dyrebutikken), Bamser, leker, grisehale.. Ønskene er i tilfeldig rekkefølge så ikke tenk på det :)
Da håper jeg de som trengte litt ønsker er fornøyde
post signature

2 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Her var det masse fine ønsker! Tror jeg skal herme litt med en liste på bloggen min en av de nærmeste dagene ;)

Klem Madelén

-Mia- sa...

Så mye fine ting du ønsker deg, ønskeliste på bloggen er en god ide! Ha en super dag! Klem