1. november 2010

November ♥


Så på God Morgen Norge idag, der sa de at November var den værste måneden i året, bare brunt, kaldt og trist .. Hmm, enig??
Jeg er ikke enig ihvertfall, jeg liker November, det er måneden før julemåneden - måneden man for alvor "lovlig" kan få snakke om jul, drikke julebrus og spise pepperkaker, måneden hvor man kan begynne pyntingen.. ihvertfall slutten av måneden ;) 

Jeg håper å bli så og si ferdig med de julegavene som skal kjøpes denne månden, så jeg kan bruke Desember på å pakke inn gavene, kose meg i "julehuset" mitt og vente på julaften, god mat og gaver (jeg eeeeelsker gaver, er litt som en liten unge når det kommer til det punktet)Å mens vi snakker om gaver, jeg skal legge ut ønskelisten min (vår) på bloggen denne uken, da flere familie/venner har lurt på akkurat det, lettere å hennvise inn her enn å skrive på meld ;) hihi..

Så damer, jeg tror vi erklærer "før- førjulstiden" for ÅPNET!!

Håper dere får en fin Mandagskveld,
Vi skal på hundetrening ♥
post signature

2 kommentarer:

Grete sa...

Jeg er dessverre enige med de som sier at november er den verste måneden i året på grunn av det tette mørket, den grå naturen og lyset som ofte er totalt fraværende;-) MEN, det er den måneden som brukes til planlegging av hele desember her i huset så det er masse kos med den også ;-D

Klem fra Grete

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg synes det er helt greit med mørke jeg...KOS å være inne med stearinslys o.l. Liker høsten bedre enn våren. ;P

Håper du får en flott før-førjulstid. Her er det også julegaveordning på gang. Greit å være ferdig før man MÅ......