5. oktober 2010

Lydighet..


Idag, Mandag  4. Oktober kl 18.00 var dagen da vi skulle prøve oss på Bronsemerke i lydighet :)
Vi har trent masse på hundeklubbem hver Mandag og kost oss masse mens vi har trent.
Det har vært ett par ting vi har slitt en del med som "Tannvisning" og "Enkel dekk 2 min", idag intet unntak.. Alt gikk suuuprt utenom Enkel dekk i 2 minutter - så ingen Bronsemerke på oss denne gangen, men vi fortsetter og trene og tar det på nytt senere !!

Det som er morsomt er å bevise at små hunder som Mopsen også kan brukes i lydighet og slike ting og ikke bare som "sofa-hunder" :o)

Takk for alle koselige kommentarer, det varmer virkelig

post signature

7 kommentarer:

Grete sa...

Merker eller ikke, tenker han er den flinkeste gutten til mor uansett jeg ;-D

Klem fra Grete

Anonym sa...

Gud så flink du er med Kee :D Jeg blir så glad når jeg hører om sånne dom deg som har en liten hund og som faktisk velger å bruke den lille hunden til noe annet enn "bare" en sofa hund også :D
Virkelig ett forbilde for alle som har hunder, store som små :) Stå på videre så skal du se at det er ikke bare bronsje merket dere snart har, men at dere også snart stiller i konkuranse for lydighet :D
Uansett så er det viktigste at dere har det MORSOMT mens dere trener og sånn :)

Ann-Sofie

verdens heldigste mamma sa...

Hei hei!

Så gøy at dere prøvde dere på bronsemerke! JA det viser at mopsen er mer enn en sofahund:) de er så nyyydelige!! Må le av dem liksom.

Jeg husker jeg hev meg på og skulle at bronsemerke med min gamle hund også ( en blanding av husky og rottweiler ) .. Han var super flink! Fikk 10p på innklalling, gå ved fot, felles dekk, så skulle vi stå under mars, da glemte jeg meg bort og korrigerte han og vi blei diska!! :( ... Var så lei meg husker jeg. HAn som hadde gjort alt riktig. Det værste var at han stoppa også, bare tok ett ekstra skritt, men jeg skulle liksom ha han til og stå akkurat der hvor jeg sa han skulle stå! .... men men ..

Veldig kul strikka lue:)

Klem

Gammel stil sa...

Det går nok bra! Dere klarer det nok veldig snart vet du:) Betyr enkel dekk i to min, at han skal ligge i to minutter?:)

Stor klem:)

Jatte sa...

Ann-Sofie:

åååh, tusen takk :D
Blir nesten rørt av det du skriver jeg!!
Jeg syns også det er gøy og bruke han litt, det er noe alle hunder har godt av.
Vi skal begynne med litt Agillity også, er felles trening på hundeklubben vår vær Torsdag så hadde vært morro å prøve ut det også ! :)

Anonym sa...

Agility er så morsomt :D Passer Nova perfekt, bare så synd at "mamma" ikke henger med like mye som henne og drar ned hun litt :P
Men jeg liker likevell lydighet best jeg :)

//Ann-Sofie

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Sv: Hei Jatte :) Det koster 449,- :) Brettet er løst og kan tas av og brukes som serveringsbrett. Beina kan slås sammen! ;) PS! De går fort, så lønner seg å være kjapt ute!