14. mai 2010

Ønskeliste i anledning min 21 års dag ♥ 

Boka til Regine Stokke, denne står på min ønskeliste - jeg fulgte/følger bloggen til denne nydelige jenta, jenta som lot hele Norge følge henne gjennom kampen mot Kreften, hun ga ikke opp - uansett hvor mye legene fortalte henne at hun skulle dø og det før hun rakk og bli gammel og ha opplevd alt hun ville oppleve i livet, hun var en sterk ung jente, som jeg aldri kommer til og glemme, selv om jeg ikke kjente henne personlig så gjorde hun innrtykk på meg som så mange andre ! Boka kan kjøpes i bokhandel eller på nett :)
Denne hyllen, den fåes hos Frk- doris nettbutikk, men fikk også tips av ei hyggelig blogger at den selges på Skeidar nå også :) så dere, den står høyt på lista mi altså ♥ 


 

Jeg gir beng i om dette er et såkalt "fjortiss" plagg, de ser så utrolig gode ut, tenk å hive på seg denne etter en dusj eller bare slenge rundt i hjemme en Søndag ? Helt herlig spørr du meg ♥ Vil ha - og vil ha i Rååååsa så klart !!

Slagbenk, skrevet om det tidligere og jeg er fortsatt på jakt etter en til kjøkkenet, så sier ikke nei til en - uansett om det er ett oppussingsprosjekt :) Det er jo bare moro!


 

Disse tunika/kjolen og vesken er fra Gina Tricot de er så nydelige, og jeg ønsker meg dem masse masse masse, helt min stil !

 

Saftsentrifuge fra Phillips, denne kunne jeg virkelig tenkt meg, tenk og bare kunne putte hele epler, pærer osv oppi og så kommer det Juice ut - Genialt!

 

Green Gate ♥ 
Denne serien heter Chloé og jeg bare elsker den!

 
 Penger og gavekort kommer også til sin rett, og blomster/planter Oliventre i kurv fra Mester Grønn, de er så fine nå på denne årstiden, å ja mamma kommer til og mobbe meg nå fordi jeg har alltid hatet dem så veldig *kremt* men etter og ha sett rundt i blogglandia å hva dette treet gjør i den landlige stilen så er jeg offesiellt forelsket :) Skomakerlampe i fattigmannsølv, denne er kjempesøt og jeg kunne tenke meg den enten en i hver vindu på kjøkkenet eller å bare ha den i ett hjørne her i stuen, fåes i diverse nettbutikker men sikkert også i noen interiørbutikker som LIVE på herkules, Skien .

Pynteputer med blonder eller i linstoff er jeg også glad i og duker med blonder eller heklet !
Er vel egentlig ikke en person som er så vanskelig å kjøpe gaver til tror jeg ;) hihi
 
Nå fikk dere kanskje noen tips ? :)
Dette var da ett innlegg rettet mot familie som har spurt hva jeg ønsker meg til bursdagen min som er rett rundt hjørnet ♥ Så kanskje ikke så interessant for dere andre men .. hihi

post signature

3 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Så flotte saker du ønsker deg til bursdagen din da Jatte:o) Alt det der kunne jeg og godt hatt på min ønskeliste ♥
Håper noen av dine ønsker blir oppfylt, noe jeg tror de gjør, du er jo en så snill og god jente:o)

Ha en fin helg!

Klem Line

Elizabet Stilig hjem sa...

Ja, her var det mange flotte ting. Jeg ønsker meg flere ting her selv; blant annet green gate koppene, oliventre og ikke minst den nydelige slagbenken.
God helg!!
Klem Elizabet

Mitt lille krypinn sa...

ja ikke lenge til bursdagen din nå jannicke. jeg har kjøpt meg kosedress for gavekortet jeg fikk av jarle :D kjempe deilig. håper du får noe av dette til bursdagen din da jannicke..