12. april 2010

rart man vil male ?


Slik ser huset vårt ut,  ja de er like de som ligger nedenfor der også ;)
Jeg hater fargen så inntennst at jeg har ikke ord - på møte vi hadde i borettslaget så ble det lagt inn forslag om å male noen av rekkene *Lykke* håper de starter med de værste!!
For rødt og lyseblått er jo ikke så ille ..
Mulig det blir HVITT hus på oss etterhvert da *krysser fingra*
Som dere ser trenger vi ny markise også, den henger helt på halv tolv, så tror de som har bodd her før har brukt den som sklie eller noe slikt..

Nei nå må jeg komme meg på butikken å få handlet noe middag,
kan jo ikke risikere og sulte forran brødboksen heller ;)
post signature

3 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Hehe, var ikke den kuleste fargen jeg har sett nei:o)) Vi bor og i rekkehus, og da kan man bare ikke bestemme fargen selv liksom... men vår er lyseblå og hvit, ikke så veldig gæærnt det, selv om jeg godt kunne tenke meg at den var helt hvit:o))

Fikk byttet markiser i fjor da, fra noen oransje og brune til lyse blå og grå, ble såååå mye finere:o))

Håper du fikk kjøpt deg noe mat, så ikke du sultet!

Klem Line

veronika Døli sa...

Der er ulempen med å bo i rekkehus, at man ikke kan bestemme fargen selv. MEN mange andre gode fordeler da :) Får håpe den får rumpa i gir å får mala :) Hvit er jo kjempe fint. Vi vil også male huset etterhvert, og det blir nok lyst. Kansje ikke helt hvit, men iallefall lyst :)

Må bare si at du har det flott hjemme. Sett litt igjennom bloggen din, og elsker stilen din!:) Men som du sier tar det sin tid å få "hjemmefølelsen". Samme her, og vi har bodd her siden september :P:) Men den kommer nok ettehvert

Jatte sa...

Veronika Døli;

Hei, så koselig du liker hjemmet mitt :) Ja, det er mange fordeler med å bo i rekkehus, men drømmen er noe helt eget en gang ;)
Men ett sted må man jo starte ikke sant? ;)) Hjemmefølelsen kommer vel snart håper jeg, men etter og ha bodd på 60 kvadrat i lang tid så er det litt vanskelig og fylle opp over 100kvadrat sånn med en gang .. hehe.

Klem fra Jatte ♥