11. april 2010

Det varmer

En matmors hjerte og se et syn som dette
Mine søte små kommer ganske godt overens nå, det har tatt ett år å få kattene til og akseptere Keegan og at han også er en del av dette hjemmet nå, men nå ser det ut til og gå greit, de kan omgås hverandre uten at det blir fresing og det er kjempefint!
Kattene (spesiellt hokatta Ariel på bildet) sier fortsatt i fra om han blir for pågående, ved å løfte labben, da Keegan har en tendens til og være ganske vill ;)
Han vil bare leke, men det er ikke så godt for dem og skjønne, Keegan bruker nemlig mye labbene i lek, å for kattene betyr jo det og "sloss" ihvertfall så liker de det ikke, men det er helt greit.
I ettermiddag la jeg meg litt på sofaen og da kom to av mine søte små og ville kose, Ariel lå oppå magen min og sov og Keegan på armlenen på sofaen i 2 timer  ♥ 
På bildet lå de ganske tett inntil hverandre å var slitene etter en lang dag ute i sola!

For meg er lykke det og ha dyr rundt seg,
Balsam for sjelen min - rett og slett!

Har du dyr? 

post signature

3 kommentarer:

Mitt lille krypinn sa...

ja det er kos det med dyr i heimen. tenk å ikke ha di, hadde blitt stille det da. Ja er godt å se når dyra går overens, vi ligger jo likt der med to katter av hvert kjønn og en hund. Et liv uten dyr, er et liv uten mening for min del ;)

Ha en strålende uke videre :D

rakel mirakel sa...

du har så utrolig fin blogg jannicke :) gleder meg til vi får egen leiliget..

Susanne sa...

jeg har også en liten mopsegutt:)