16. februar 2010

Tiddelibom ..


Hei på dere,
God Tirsdag... Her snør det igjen, men jeg syns det er koselig jeg, jeg er kjempe glad i denne vinteren vår og jeg syns ikke vi skal klage når vi har hatt en så strålende fin vinter med masse snø og deilig vintervær!
Skal ikke nekte for at jeg ser litt frem mot vår, da det er lysere ute og energien kommer tilbake!
Men akkurat nå så koser jeg med med vinterværet :O)

post signature

2 kommentarer:

jannicke sa...

Hei Igjen!

Så bra du har funnet en egen måte å få planten til å overleve...får se hva som skjer med min ;O)
i'll let U know...;O)

Pomeranian ja. En Utrolig nydelig rase! Har ønsket meg denne rasen siden min konfiramsjon for 10 år siden...(Hjelp! er det så lenge?!) Og i fjor fikk jeg masse skattepenger og bestemte meg for å bruke de på en pomeranian. Disse hundene er utrolig dyre og en slik en kan koste alt fra 15.000,- - 35.000,-....helt villt, men folk kjøper jo fordet.

Så sommeren 2009 hentet jeg Theo lykkelig som bare det. Egenltig helt uviten om hvordan type hund jeg hentet, visste ikke mye om denne type rase bortsatt fra at de trengte mye stell.
Men rasen er veldig undervurdert på akkurat det bjeffing. Siden den er så liten bruker "kjefen" for å varsle. Theo bjeffer hvis det ringer på døren for å passe på teritoriet sitt. Jeg syns det er veldig betryggende med den lille bjeffingen han gjør, men noen kan sikkert være ille på dette også ,men dette er også ett dressur-emne.
Jeg kunne ikke fått en bedre venn enn Theo, jeg har også en drever på 1 år og 8 mnd som en en aldeles nydelig storebror for Theo. Kiro og Theo går godt i lag enda de er to vidt forskjellige raser. Så skaffer du deg en pomeranian kommer du nok ikke til å angre...(Si i fra jeg kan tipse om gode oppdrettere;O) )

Pels stell syns jeg er bare gøy. Grer han ikke til faste "tider", men når det trengs. kanskje 2-3 ganger i uken....høres kanskje mye ut, men dette er blitt en av hobbyene mine i tilleg til interiør så jeg syns det bare er gøy!
Selvom han er liten går vi lange turer i skog og mark og han elsker å bade i sjøen....hopper rett utti og sitter på ryggen min mens jeg svømmer. Theo er utrolig mammadalt og elsker å være sammen med meg hvor enn jeg går. har han med der hvor jeg kan:O)

Pomeranian er en lettlært rase. På kort tid lærte Theo Sitt, Bli, Stå, Hopp, Danse, Gi labb og ligg. Og spor er han god på...elsker å lete etter gobiter i gresset/snøen.

Jeg har sikkert mye mer å fortelle. Lurer du på noen mer ang rasen kan vi ta det over mail hvis du ønsker :O) Jannicke1986@hotmail.com

Keeagen er utrolig nydelig og jeg ønsker dere masse lykke til i helgen. Jeg kunne tenke meg å dratt på denne utstillingen, men bor ett godt stykke unna så må nok droppe det denne gangen.


Ha en fortsatt fin kveld!

Henriette sa...

heisann! tusen takk for koselig hilsen! Ser du har en vakker mopsekar selv,så hærlig:) lykke til på utstilling! Jeg syntes foreløpig det er litt skummelt... Så glad jeg er for at du fant frem til min blogg, for dette her er jo en blogg helt etter min smak!Jeg legger meg til som følger hos deg jeg,og håper det er greit! Ha en fin dag,enig med deg at vi må kose oss med vinterværet:) klem fra henriette