10. mai 2009

Roser
Roser er noe av de fineste blomstene jeg vet om, i tilegg til liljer og nelliker ..
Jeg blir rett og slett litt mere glad inni meg om jeg har dette rundt meg i leiligheten :)
Så idag når jeg var en tur innom butikken rasket jeg med meg to buketter med roser, en med hvite og en med rosa.. så nå er det pyntet litt opp her hjemme :)Siden det ble litt for mange til og ha i en vase så delte jeg dem like så godt opp i litt forskjellige "buketter" så fikk jeg pyntet litt flere plasser i stua med det samme ;)
Smart !!
Fjernet telyset i den ene "lysestaken" og satt ett par rosa roser der også ..
Syns det ble ganske søtt egentlig.. hehe


Ellers idag så var jeg med mamma bort til bestefar for og hjelpe henne litt der, hu skulle vaske så jeg tok med meg lillesøster en tur ut i hagen, vi plukket litt blomster (Rosalie plukket hestehov uten stilk :P) også gikk vi en liten tur med vogna etterpå siden jeg skulle prøve og få den lille pøbelen til og sove litt da hun var stup trøtt ..


Det funket ikke, selvom øya nesten rulla bakover i hode hennes så skulle hun ha med seg hva som skjedde, hehe . søte lille gullet mitt .. Så da gikk vi inn og leka litt istede siden det begynnte og regne litt !
Når jeg gikk rundt med kamera ista for og ta litt bilder av de fiiine rosene var det to veldig nysgjerrige og søte linselus som også gjerne ville bli knippset bilde av ;)
Å siden jeg ikke så ofte legger ut bilder av "barna" mine her så syns jeg det var på tide..
Øverst ser dere Pondus, han er en "liten" ramp som ble 2år nå i April..
Koseklump er han, og litt dumsnill når det kommer til og stole på andre mennesker ;)

Denne lille frøkna heter Ariel og er snart 3år !! Hu er en sær liten frøken som ikke er spesillet gla i mannfolk, med unntak av noen få ;) Hu er sjefen i huset, eller det vill si; hun liker ihvertfall og tro hun er det . Men egentlig er hun en skikkelig kosejente som liker og ligge og kose masse, så lenge hun selv kan bestemme når det er nok ..

Ellers ikveld har meg og mamma delt en big One med pepperoni .. hehe Lettvint ble det her idag, kjærsten var bartender i ett bryllup så jeg gadd ikke lage noe store greier til bare megselv, åsså var mamma alene også så da kom hun ned og fikk seg non pizzastykker hun også :)
Nå sitter jeg med beina i bøtte med vann og grønnsåpe, hææærlig for tørre og slitene føtter :) skal fjerne "død" hud og smøre en tykk og deilig krem på dem så håper jeg de blir myke og gode .. Må få lakket og filet tåneglene også men har ikke fil . Så det får bli en annen dag, er jo ikke heeeelt åpene-sandaler-vær ennå så .. hehe
Nå kom kjærsten hjem så da sier jeg natta til alle dere bloggere så lenge :) Håper dere får en god natt søvn og en fin Søndag når dere står opp igjen.
Blogges .

2 kommentarer:

Nanni sa...

Hei!

Så fint at du er med på konkurransen min og kjempekos at du la deg til som følger! Jeg la meg til hos deg også ~

Ha en god kveld, her er det krim og sofakos!
Jeg er forresten også glad i dyr, har hatt hest, marsvin, kaniner..., har nå Theo (hunden min) og hamsteren Mc :o)

Klem/nanni

Jannicke aka Jatte sa...

SV Nanni:

Ja dyr gjør livet mye mere verdifullt føler jeg :) De gir så mye, men krever egentlig så utrolig lite iforhold til feks oss mennesker som "krever" og ha det fint rundt oss, ha flotte møbler, mange venner, god mat osv osv :)
Dyrene er liksom glad så lenge de får kjærlighet og omsorg og mat og vann da såklart :) hehe ..

Hyggelig du la deg til hos meg også som følger :)

Klem Jatte :)