2. desember 2014

2.Desember - personlig almanakk


I luke nr 1 (Som kommer litt på etterskudd grunnet sykdom i helgen)er jeg så heldig og skulle få dele ut en av mine desidert favoritter i hverdagen, nemlig en personlig almanakk fra personligalmanakk.com!Jeg har som mange av dere vet vært tilhenger av denne almanakken i mange år nå, og bruker den hver eneste dag!

Om man er en listefreak som meg, som skriver ned hver minste detalj om det meste er det greit å ha alt på ett sted, og disse almanakkene kan man bygge opp helt selv, man velger bilder, layout, farger, str, hvilken merkedager og bursdager men vil ha med, kalender, ruteark eller linjer - eller begge deler? Ja, det meste kan man velge her. Nå har de også kommet med den geniale veggalmanakken, som gjør det lett for familier og ha oversikten. Ja, jeg virkelig digger dette produktet, og det sier jeg rett fra hjerte og ikke noe "kjøpt og betalt" *ler* 

  

Alt du trenger for og delta er og skrive hvorfor du ønsker deg en personlig almanakk.. Jeg blir selvsagt også glad om du ønsker og dele denne videre ;) VIKTIG: De uten blogg må skrive mailadressen sin så jeg får kontakt med vinneren..

Sjekk også ut personligalmanakk på facebook her. Eller på instagram finner du dem under navnet @personligalmanakk - de har også fått seg snapchat der de deler nyheter og gode tilbud man ikke får andre steder, søk opp pers_almanakk.

- Ha en fin desemberdag, de følgende lukene vil inneholde en blanding av permier, rabattkoder, og litt tips og råd for julestria!

19 kommentarer:

Fredrikke Jasser sa...

Jeg ønsker å vinne denn, da jeg skal begynne i ny jobb snart. trenger virkelig noe for å planegge dagene fremover:)

Heidi sa...

Jeg ønsker å vinne denne, da jeg alltid har hatt lyst på, men dessverre ikke sett meg råd til å kjøpe

Heidi

Monika Taarneby Aaboen sa...

Jeg ønsker å vinne denne fordi jeg sliter endel med hukommelsen og må skrive ned alt for å huske det...og med 3 barn som skal på trening her, teaterøving der og diverse både her og der så hadde en almanakk vært perfekt for mor for å holde orden på alt :)
Mvh Monika T Aa

Tommensgirl sa...

Så gøy med julekalender:-)
de personlige almanakkene er så fine.. Jeg ønsker meg en, hadde trengt det også for nå for tiden har jeg noen avtaler i kalenderen på tlf, noen på sms og noen på lapper.. Ikke enkelt å huske alt da..
Ha en fin førjulstid:)

Mandelhjärta sa...

Denne vil jeg gjerne vinne. :) Er avhengig av å skrive ned nesten alt. Arbeid og fritid, viktige adresser osv. Veldig smart å ha alt på ett sted også. ;) Artig å kunne ha sin egen unike og personlige almanakk! *krysser fingre og tær*
Ha en fin dag! :)

Mette sa...

Eg ønsker gjerne denna :) Jobber med kampen mot vekta, og den har eg har har verdt gull ! Her avtaler eg med samboeren om kortid eg skal gå for att det ikkje skal krasje med ungane osv, for eg vil gå aleine for å få yte mest for meg og hundane.
Skriver handlelister osv :)

Mette sa...

Jeg er stor fan av personlig almanakk og har brukt de i 4-5 år nå, kommer ikke til å skifte til noe annet :D
Klarer ikke å bruke kalenderen på telefonen til å ha oversikt over jobb og div, men må skrive det ned for hånd! Litt gammeldags kanskje?! :)

Anonym sa...

Hei! Ønsker meg veldig en almanakk! En venninne fikk til jul i fjor, og den er helt super! Hilsen Randimor

Anonym sa...

Jeg er helt avhenig av denne, hatt slike de siste fem årene :) Når avtaler skal skrives ned, er det bare jeg som drar opp almanakken, mens alle andre bruker kalenderen på mobilen :P

Ha en fin dag!
Jorunn

Torunn sa...

Jeg ønsker meg en personlig almanakk for å slippe sjefens gruelige almanakk i 2015 :)

Shus sa...

Kjære fine du!
Eg ønskjer meg veldig ein ny almanakk!! Eg er omtrent avhengig av å ha denne i veska for å ha oversikten over alle aktivitetar vår aktive familie er med på! Den er perfekt å få ned i veska, og eg har alt eg trenger i den, i tillegg til å ha bilde av den fine familien min på framsida!

Så, ja, eg vil gjerne vinne ein personlig almanakk!!

Klem frå Solveig HH

Randi sa...

Denne kunne jeg virkelig ha trengt, føler det til tider råder den totale "lappe-galskap" både på jobb og hjemme ��

Anonym sa...

Jeg greir ikke frigjøre meg fra en planlegger jeg kan holde i og skrive i. Å bruke elektronikk som verktøy kan være bra i mange sammenhenger, men ingen ting slår den gode gamle almanakken. Notater osv forsvinner heller ikke når man kjøper ny mobil eller Ipad/pc
mvh Elizabet
embla50@yahoo.no

Linn sa...

Er også kontrollfreak, og ikke.minst kontrollfreak ;) MÅÅÅ ha alt skrevet ned. Slik at jeg har kontroll på familien sine planer og gjøremål. Ønsker meg en ny for det nye året :) Håper du har kommet deg igjen ♡

Audhild sa...

Weee, dette høres ut som noe jeg BØR ha!
Post-it lapper har utrolig dårlig lim, og vips så er en lapp falt ned og under kjøleskapet, og man finner den igjen under julevasken & skjønner at man har glemt en avtale eller 3...

*tvi tvi*

Hos Jorunn sa...

Jeg har aldri brukt en almanakk før, men nå føler jeg et behov. I stedet for små huskelapper her og der....som jeg ofte heller ikke husker...så hadde det vært veldig morsomt å hatt en så fin almanakk å skrive opp avtaler i.

Linda sa...

Å ja, jeg ønsker med veldig en slik almanakk.Har 4 barn som jeg må ha kontroll på hvem som skal hva;)Pluss at jeg skal ha kontroll på meg selv og firma..puh..mye å ha orden på-ergo kjekt med en hjelper:)
Har reklamert på bloggen min Jatte♥

Klem

Kristin sa...

Jeg er med. Jeg går nå i tiende klasse og til våren begynner vi med heldagsprøver og eksamener, og da er det viktig at jeg holder styr på ting. Har hatt en almanakk før, så jeg vet at den er gull verd :) Uten den hadde jeg nok bare husket halvparten av det jeg gjør når jeg har den. Så gøy at du holder konkurrase :)

kristin.s.99@hotmail.com

Anonym sa...

Et nytt år med nye muligheter - og gjerne uten gule post it-lapper..! Lister i egen personlig almanakk høres mye hyggeligere ut, spør du meg..! :-)

Ha ei finfin førjulstid,
hilsen fra Gina

Min mailadr er ginalisbeth@hotmail.com