10. desember 2014

10.Desember - Julehjerte fra Blomquist på Lie.


Idag 10.desmeber har jeg vært så heldig å få en premie fra  Euronics Blomquist på Lie, i Skien!
En butikk som ble startet allerede i 1923 og er derfor en godt etablert butikk i Skien.. Blomquist er kjent for sin supre service, gode priser og selgere som virkelig brenner for det de driver med..

I butikken i Mælagata 1, kan man finne ett HAV av lekre lamper, som bildene viser har jeg fokusert mye på julebelsningen denne gangen da det er det som opptar det meste av plassen (naturlig nok!),
men de har masse annet lekkert også, og jeg har prøvd å få frem på bildene den fine stemningen fra butikkvinduene en vinterkveld i Desember!



Som dere ser er det noe for en hver smak her, alt fra de tradisjonelle lysekronene til de mer moderne variantene med enkle stramme designe! Den skjønne stjerna på fot skulle jeg gjerne hatt, men har ikke flere vinduer å ha pynt i nå ;))


Her ser dere litt mer av utvalget på lamper, den store diamanten i kobber har jeg nettopp 
lånt med meg hjem til kjøkkenet vårt, bare i krom - den er DØDSKUL! Og tror nok den får
flytte inn her på fast basis ;) den er i samme serien som den lille bordlampa jeg har som jeg har vist dere tidligere, i spisestuen. Syns det designet er så innmari stilig og litt kontrast til mye av det jeg har frafør.. 



Men, Blomquist er så mye mer enn lamper - de selger alt av vaskemaskiner, tørketrommler, kjøleskap, frysere, komfyrer, stekovner, støvsugere, hårføner, tannbørster osv osv..
De har det meste, og er flinke i det de gjør!
På bildet over her er det bilde av robotstøvsugere - jeg har selv en slik og jeg ELSKER den,
var skeptisk i starten, men den gjør faktisk en fabelaktig jobb, å med to hunder og en katt så skal det mye til for og imponere meg, men den tar det aller meste av hår og støv, og holder gulvene nogenlunde fri for smuss imellom de dagene jeg støvsuger med vanlig støvsuger! Så anbefaler en slik en.. kanskje ett julegavetips??;)



Så tilbake til dagens luke, Blomquist deler ut ett fint julehjerte i rotting med lys -
hjerte er 35 cm høyt og har 20 led-lys, og gir kjempefin stemning i vinduet i vintermørket :)

Reglene for og vinne er enkle, skriv en kommentar under dette innlegget (har du ikke blogg husk mailadresse så jeg får kontaktet deg om du vinner.)Og fortell meg hvaslags julebelysning du liker best? Stjerner, staker, moderene eller nostalgisk - fortell meg :)

LYKKE TIL!

6 kommentarer:

Signe Helene sa...

Den var fin :)
Min favoritt må kanskje bli julestjerner :)
signe4@hotmail.com

Anonym sa...

Liker stjerner best som julebelysning,er så fint :) liker godt det litt nye enn det gamle. Før var det omvendt :)

Linda sa...

Lekkert ♥
Jeg er litt nostalgisk av meg og liker gjerne det gamle og brukte, så de "gamle" julestjernene er min favoritt, og mormors adventsstake♥

Helen sa...

Så flott hjerte.
Jeg liker nok best stjerner og hjerter.

Christine sa...

Et skjønt hjerte =) Jeg gjorde i fjor et forsøk på å lage et hjerte med lys, men det ble litt sånn på halv åtte :p En diger batteripakke på baksiden, så hjertet kan ikke henge inntil noe uten å se rart ut :p

Ellers elsker jeg stjerner da, og er litt tradisjonell der. Men har absolutt plass til et hjerte med lys om jeg skulle vinne :D

God helg til deg.
Klem fra Christine

Anonym sa...

SÅ fint hjerte. Jeg vil være med. Liker best hjerter og stjerner i jula :O)