7. november 2014

Fortsatt i julemodus - årets inspirasjon


Jeg er fortsatt i julemodus, det er jo bare 3 små uker til jeg tar frem pynten og setter igang med julevask og pynting, den første adventshelgen!! Kiler i magen av å tenke på det faktisk.. Jeg fant litt småsnacks på nettet som jeg ønsker meg til årets julehus.. Funderer faktisk på røde gardiner i stuen OG på kjøkkenet i år.. Lift på kjøkkenet da jeg syns det er mest praktisk (begge fra Princess), jeg fikk også glitterløper og pute i posten denne uken, love it!! Det søte juletreet er fra Kid, veldig søte og pynte med - tror jeg må ha ett slikt ett som jeg kan nye før det ekte treet kommer inn i stuen Lillejulaften.

Tror dette kommer til og bli kjempelekkert nå som stua har i hovedsak hvite vegger, å hvite gardiner til jul vil bli litt blast tror jeg, selv om det er hvitt jeg er mest komfertabel med, men rødt er jo jul?
Tror jeg skal ta med meg noen gardiner hjem fra jobb til uken å teste!!

Hvilken farge er jul for deg?

4 kommentarer:

Steinsdotter sa...

Jeg gleder meg skikkelig masse til jul selv i år... Tidligere har jeg alltid syntes at butikker etc har vært litt snart, du et, med masse julegreier i hyllene fra oktober... hihi.... Sånn klage litt: omg!

Men i år kan liksom ikke 1 desember komme fort nok... :D

am design sa...

Hei! Julen for meg har endret seg, fra rødt, - til hvitt, grønt og sink!
Jeg prøvde røde julegardiner i stua for noen år siden, disse ble pent pakket sammen, og levert til butikken igjen. Da det så ut som vi hadde startet bordell hos oss. Synes jo det er så lekkert hos andre!!!

Savner å komme hjem til jul. Det var jo da det ble jul, når mamma vartet meg opp med julesnop,og hjemmebakst, og det var rødt og nisser i hvert rom og hver krok!!!

Men jeg gjør det beste ut av det, når vi nå går inn i den 6. julen uten mamma....

Så herlig at det er snø ute!!!
Fantastisk med hvitt på bakken, og hvitt i lufta!!!
Herlig julestemning!!!
Og jeg får jo lyst til å både henge opp juletjerner,
og ta inn juletre jeg nå!!!
Men jeg får enn så lenge fryde meg over jul i butikken min!!!
Hurra for at det er fredag!!!

God helg til deg, klem fra Anne-Marit

Veronika Døli sa...

Så lekkert!! Her var et masse juleinspirasjon =) Veldig i tankeboksen ang gardiner selv i år.. :P Ikke lett. Men enig i at rød er jul! Må ha rødt for å få julestemning <3

Marte sa...

Litt rødt må man ha! DRiver å lager juleinspoinnlegg selv om dagen, så snart kommer de på løpende bånd! :D Rødt og gull er jo schtilig da..hmmmm! Men er jo så mye som er fint, vanskelig å bestemme seg!