30. januar 2014

Update: Soverom

Hei på dere, blir lenge mellom innleggene nå er jobb, trening og hunder tiden min går til - mer energi er det ikke igjen.. samler litt energi nå til vi skal skikkelig igang med oppussingen av soverommet - satser på og få startet på Lørdag/Søndag med og legge veggplater.. De kommer om alt går etter planen levert på døren på Lørdag så da er det jo bare og sette igang! :)


Vi har bestämt oss for å bruks disse veggplatene fra esset på den ene väggen, i farten lys eik - selv om det ser ut som det ikke passer så godt til gulvet på bildene så gjør det, det altså - tror det blir veldig bra! På resten av veggene skal vi ha ensfargede grå vegger, tenker litt på "Industriell grå" eller "Matrix" vil gå for litt mørkt på soverommet, litt luxusfølelse og en lun god atmosfære - lei lyst og lett soverom, sover bedre i mørke rom ;)


Gulvet er ferdiglagt nå og ble veldig fint, så nå klør vi i fingrene til at resten av materialene kan komme så vi får kommet skikkelig igang og blitt ferdig fortest mulig så vi kan kjøpe NY SENG! Det er det jeg glder meg aller mest til tror jeg, for den gamle vonnde jysksenga jeg har nå er drepen for min rygg ihvertfall så nå skal det invisteres i en ny SUPERGOD seng ;)
Er altså ikke så mye som er skjedd ang soverommet enda, men gulvet er ihvertfall lagt ferdig det kan du se om du følger meg på instagram @jattes - der legger jeg ut små updates fra hverdagen, oppussing osv - så følg meg gjerne :D

Ha en finfin natt,
KLEMMIS!

1 kommentar:

Precious Home sa...

Dette ser utrolig flott ut:) Gleder meg masse til å se resulatet:)

Ha en fin helg!