22. desember 2013

BitteLilleJulaften


Da er snart tiden her dere, som ihvertfall jeg har ventet på i mange mnd allerede - er alltid slik at når tiden er her tror jeg at jeg har så utrolig god tid og går på samme smellen hvert eneste år, stresser rundt de siste dagene før jul for og kjøpe en siste gave, strømpebukse til julaften eller noe annet jeg har glemt - så er det og stresse rundt på julebesøk for og levere julegaver da, hvert eneste år er jeg sent ute med dette også, men det er blitt tradisjon og blir liksom bare slik ;)

Føler egentlig jeg er ganske i rute - men noe er det jo alltid og gjøre.. Huset er nesten ferdig vasket, og juletreet kommer opp imorgen og skal PYNTES, jeg gleder meg masse masse, for selv om vi ikke skal feire jul hjemme i år, må jeg liksom ha juletre, det er noe med det magiske og våkne opp å se det vakre juletreet i stua! Kiler i magen bare jeg tenker på det, blir som en liten unge igjen rundt juletiden jeg *ler*


Juletreet til telys kjøpte jeg på Skrot-Tor i Skien på Fredag, så søtt og passer så godt inn sammen de andre hvite trærne og pepperkakehuset (som jeg fikk av sjefen min) på oldemorskapet, ble litt stemningsfult syns jeg.. bilde skal opp på veggen over der, må bare finne frem spiker og hammer først..

Håper dere alle har det bra, lite blogging fra denne kanten, men kommer masse juleinnlegg de neste dagene med bilder fra vårt julehjem 2013 og litt annet :))

GOD JUL
Klemmer fra meg!

4 kommentarer:

Pernilles Interiørsysler sa...

Så koselig :-)
Blir som en liten unge jeg og i jula, det er helt klart den beste tiden på året.
Skulle sårt hatt litt snø, da hadde alt vært perfekt. Men jul blir det like vel :-)

Ønsker deg en riktig god jul og kos deg masse med dine.
Gleder meg til å se fler bilder av ditt julehjem!

Klemmer fra Hilde

Har en drøm... sa...

GOD JUL!!
Håper den blir helt perfekt ♥

HOS JORUNN sa...

Titter innom for å ønske en riktig God Jul med mye kos og hygge!
Juleklem fra Jorunn✯

Lykke i Jordbærveien sa...

Ønsker deg og dine en riktig god jul♥
Juleklemmer fra Mari♥