3. oktober 2013

Det gledes til jul
Vi er i Oktober og jula nærmer seg med STORMSKRITT! Jeg gleder meg masse masse som alltid og er i full sving med planlegging av gaver, pynt, osv - Jeg skal i år som i fjor og året før lage egne kranser til og legge på gravene til de kjære vi har mistet, i fjor laget jeg disse mosehjertene med sølvtråd, og bjørkestjerner, bjørkehjerter og noen hadde røde sløyfer på - jeg syns dette er veldig koselig og pusle med og de flotte menneskene som vi savner så masse fortjener en ekstra krans laget med kjærlighet
Året før laget jeg hjertekranser som jeg kledde med granbar og hadde på røde bånd og diverse pynt, ikke perfekte, men laget med mye kjærlighet og omtanke! I år vet jeg ikke helt hvilken vri jeg går for, men jeg har en bok jeg skriver all planlegingen i og den blir fullere og fullere, slik jeg liker det!
I år skal vi ikke ha julefeiringen her hjemme (Som vi hadde i fjor) men vi skal ha nyttårsfeiringen her med både min familie på morssiden og min mann sin mor og stefar- blir nok superkoselig :))

Har dere planlagt julen enda? kjøpt gaver? lager du egne kranser/pynt?


Ha en herlig kveld, imorgen er det HELG!:)

7 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Er så godt å se det ikke bare er meg. Jeg er i full gang med planlegging. Kjøpt KK sitt julemagasin, tenkte å studere det nøye fremover.
Planlegger juleverksted i år som i fjor, tenker midten av november..

Julegavene er jeg godt i gang med. Har et excelark som jeg fører alt inn i, og det begynner å bli ganske få tomrom nå. Fikk unna tre stk i stad også.

Gleder meg masse til jul.

Ha en fin helg snupp.
Klem klem

Høgt oppi lia sa...

Jammen godt vi er flere!! Jeg har ikke handlet inn så mange julegaver enda, men noen få, samt noen kalendergaver er i boks! Har også funnet en ny måte å lage julelistene mine på (er litt rotehue, så jeg har normalt sett lister OVERALT), men nå har jeg laget meg noen ideer hvor det blir lettere å holde system. Kanskje jeg viser det på bloggen etterhvert...;)

Har også kjøpt inn litt saker og ting til å lage julekort, fikk noen ideer fra en venninne i fjor, så jeg og datteren gleder oss til å begynne!!!

Kos deg masse med juleforberedelsene:)Og god helg:)

Klem Elin

Ida Glittum Maabø sa...

Jeg elsker julen! Det er en av de fineste og beste tidene på året:)
Så ja, har vel sånn i det små begynt å planlegge den.. gøy også når man har egen leilighet ;)

Ha en fin fin helg
Klem♥

Linn sa...

Går raende fort fremover mot jul :)
Har 10-11 julegaver i boks hittil,godt å være i gang.
Nydelige kranser :) Mamma som tar seg av den jobben her i familien.
God helg skjønne du <3

Bittelille huset/Jennifer sa...

Idag hadde jeg min første morgen med julestemning, så det var moro å se at noen har begynt å blogge om jul:)
Jeg har startet såvidt på julegavene, og igår så jeg det første julebladet i butikken - for meg har den koselige ventetiden startet nå:)

Fin helg til deg!
klem

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Her gledes det også til jul ;)
Forberedelsene blir nok mye enklere i år, men jeg skal nok kose meg minst like mye. Alt som har med jul å gjøre er jo så koselig :)

Fine hjerter du har laget forresten.
Liksom noe ekstra når det er så personlig laget ♥

God helg!

Har en drøm... sa...

Ååå, så koselig med hjemmelagde kranser til graven ♥
Tror jeg jammen meg jeg og snuppa skal lage i år og:))