6. august 2013

Lykketre og valpebøll


Lett påvirkelig som jeg er måtte det bli med ett lykketre (lykkekastanje) eller en Pachira Aquatica som det heter på fagspråket hjem fra Mester Grønn idag, de har nemlig halv pris på en del store grønne planter.. og grønne planter er must have for meg nå mot høst :)) Så gjenstår det og se om treet virkelig bringer litt lykke inn i heimen ;)

Lille(bror) har vært en skikkelig bølle i hele dag, han er nå 15 uker, idag og dagen har han feiret med å tisse ned hele huset sånn ca, han er egentlig blitt veldig flink til å gi tegn til når han må ut men ikke idag tydeligvis - så jeg innrømmer at det skal bli godt når dagen er over å vi kan starte på ny frisk imorgen!

Utenom akkurat dagen idag er livet med valp kjempekos, han er en godklump som stort sett er veldig snill og god og han elsker virkelig Keegan, noe som også virker gjensidig - hundelivet er TOPPERS♥

♥ NattaKlem Jatte ♥

7 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Alltid herlig å friske opp med nye planter. Handlet masse blomster i dag, og det gjorde så mye i hjemmet. Endelig ble hjemmet et "interiørhjem" igjen.

Herlig Lillebror er da. Hender de får noen bølledager ja. Lilje var ekstrem i går, og egentlig i dag også. Stakk av da min søster reiste, så nå må hun nok være ute i natt. Kan ikke sitte oppe til langt på natt pga pus som skal utforske verden. *liker ikke*

Du får ha en god natt snuppa.
Klem klem

Silje sa...

Ååå geønne planter er virkelig vakkert:) skulle gjerne hatt noen selv, men her eg bor så er dei så dårlige på utvalg, kun små kjedelige blomster, det mest spennende en får er eføy:P hehe

Håper planta di bringer litt lykke i heimen din<3
og du for en søt liten hund<3

En god kveld til deg:)

Nore Interiør sa...

Fin plante! Og søt hund ;)

Klemmer fra Maren

ingridsboble sa...

Herlig liten valp! Mye jobb men mest kos :) Hvertfall etterhvert.
Ha en fortsatt flott dag!
- Ingrid

Stine Marie Espe sa...

Så fin blogg du har! Jeg har nettopp begynt å skrive blogg selv om du vil kikke:) Blir spennende å følge med på hvordan Lillebror utvikler seg, så jeg legger meg til som følger;)

Marte sa...

Du! Et lite tips bare.. den planta trenger endel lys.. mer enn "vanlige" grønne planter!

Han er nå litt søt han lille knotten deres da.. selv om jeg foretrekker de litt større hehe

Inger Lise - TiddyMin sa...

OOh, tilbud på grønne planter - DET liker vi! :-) Søt liten tass da, det er strevsomt med valper, men det betaler seg til slutt med sjelegode venner. :)