20. august 2013

Endring i planene


Som jeg har nevnt før vil jeg ha GLITTER tapet i GULL på en vegg på soverommet.. men, det er litt endring i planene da vi har planer for det neste året, og derfor velger og ikke bruke så mye penger på en tapet akkurat nå, den koster nemlig litt vell mye *fnis* Men, jeg syns vi har funnet en ny løsning som kan gjøre soverommet vårt ganske lekkert likevel - her er en liten inspirasjonscollage..

Vi tenker å kjøpe mørkt gulv fra Ikea, og vi skal ha en stooor skyvedørsgarderobe - esset veggplatene tenker vi å ha på veggen bak sengen og resten av rommet i en matchende farge, hvilken farge tror dere vil passe? - vil ha det litt mørkt og lekkert der inne, er lei lyse soverom rett og slett!

Gi meg gjerne tips til en GOD seng også, vi skal investere i en ny seng da vi har en helt gruuuusom seng pr idag, søvn er viktig og derfor verdt og legge noen ekstra lapper i en ny god seng..

Hva tror dere om den nye planen?
Jeg gir ikke opp om gulltapeten min enda altså, èn dag skal den bli min ;)

God natt,
♥ Jatte ♥

13 kommentarer:

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Så spennende,gleder meg til å se resultatet :) ha riktig fin Tirsdag..

Tinashjerterom sa...

Ohh spennende! Blir nok veldig bra, det er jo ikke så mye som skal til :)

Bella sa...

Blir spennende å se hva dere bestemmer dere for! :) Jeg fargen likte tåkedis! :)
Fin tirsdag til deg!
Klem

Marte sa...

Jeg er jo sak for mørkeblått sånn generelt, aldri brukt det på veggen, men hvorfor ikke?? Hmm nå fikk jeg lyst på mørkeblått soverom..
Og m.blått og sølv kunne jo vært lekkert sammen.. :D

sv: takk og takk!
Hoya ja.. de trenger faktisk endel lys, til å være en grønnplante. og vann en gang i uka, maks. ellers gjør ikke jeg så mye med mine.. kanskje jeg dusjer de en gang hvert skuddår.. :P

god tirsdag du å!!

Tyskerfrua sa...

Skal dere flytte, kanskje?

Alt for lenge siden jeg har vært på bloggen din (er vel et år siden sist, om ikke mer) så nå må jeg virkelig oppdatere meg: Har du fått enda en hund?

Nina sa...

Jeg tror soverommet deres kommer til å bli råålekkert!! Og de veggplatene skal jeg absolutt ha i bakhodet til vi skal begynne med dukkehuset vårt.

Ha en tipptopp dag :)
Nina.

Lindas Lille Leilighet sa...

Malte soverommet vårt (som nå er gjesterom) i fargen muskattnøtt..Det eeeer så mye bedre med et mørkt soverom! :D hadde samme tanker som deg, kartell lampe, gull og glam:) Akkurat nå er det mer lager/gjesterom/roterom:P Men eeen dag;)

Inspirasjon fra Elin sa...

Planene virker flotte, vi har "Grå Shifer" på veggen på soverommet. Ligger nok bilder av rommet på bloggen min hvis du vil se. Den er passelig mørk etter mitt øye :)

Daisys home sa...

Tror nok at dette vil bli superbra :)
Ser vi liker mye av det samme :) :)
Blir spennende å se det ferdige resultatet :)
Ha ei fortsatt fin uke
klem sissel

Fairy Nuf sa...

Tusen takk for fin kommentar på bloggen min. Jeg har ikke vært på bloggen din før, men her var det jammen mye fin inspirasjon. Jeg legger meg sporenstreks til som følger og gleder meg til å lese mer.

Klem fra Ingrid

Maria sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min.

Synd at dere måtte velge bort favoritt-tapetet, men sånn er det noen gang. Og ofte blir det enda bedre når man må tøye kreativiteten sin. Lykke til! (",)

Bittelille huset/Jennifer sa...

hørtes utrolig kult ut med gull-glitter-tapet, men tror det blir bra uansett jeg:) Gleder meg iallefall til å se hvordan det blir:D

fin torsdag til deg:)'
klem klem

Anonym sa...

stilig!! de veggplatene var utrolig fine :D