1. juli 2013

ebay i mitt ♥


Altså når man ikke får sove og sitter og trykker rundt innpå Ebay blir det fort svidd av noen hundrelapper altså.. Det hele startet egentlig når jeg skulle kjøpe noen nye ting til valpen vi henter om 3 dager! Men så fant jeg selvsagt litt til meg selv også, å noen gaver.. å sannerlig har jeg ikke fått startet på litt julegaver også *makan* Jeg har fått mange kupp da, det skal sies - å mye er allerede kommet i posten også!!

Men jeg er ingen ebay ekspert så jeg vil gjerne få deres beste ebay-tips også.. så kom med dem, del linker og gjør meg blakk!!;)

Ha en herlig ny uke i JULI!
♥Jatte♥

4 kommentarer:

Linn sa...

Hehe,kjent fenomen ja :p Total dilla!! Får pakker i posten hver uke,gøy gøy gøy.
Bestillte 6 nye ting i går ;)
FAAARLIG!

♥ Prinsessegrorud ♥ sa...

I dag har jeg gått bananas!!
Bestilt masse stæsh til dåpen til lillebror hihi :)
Og til meg selv og verandaen hehe ;)

Hos Jorunn sa...

Ebay og jeg har vært gode venner siden 2004... Jeg synes det er kjempegøy å finne noe der som ikke alle andre har. Det er sjelden jeg kjøper klær, det blir mest småting til huset. Har shoppet litt på etsy.com også. Ellers blir det Møllegarden og Gabrielles i Danmark.
Er det noe spesielt du er på jakt etter?

Klem fra Jorunn

HildeM - Lykkelig med liten sa...

Jeg har vært Ebay fan i mange år, og har gjort utallige små og store kupp! Nå om dagen blir det mest babyting, smykker og scrappesaker. Legger ut jevnlige innlegg på bloggen om mine kupp!

Ha en super dag!

Klem fra Hilde