23. mars 2013

Kickstart med Ketolysekur


Etter en lang periode med null nedgang på vekta følte jeg for å ta grep, jeg måtte rett og slett bli strengere med meg selv igjen.. Jeg fungerer best under "nazi-regime" der jeg ikke gir rom for mye utskeielser, så derfor bestemte jeg meg forrige helg for at nå er det på tide og starte på med Ketolysekur igjen.

Når vi startet livsstilsendringen i Mai 2010 startet vi på denne type "ekstrem" lavkarbo, der man skal holde seg til max 20 gram karber i døgnet for damer og 30 gram for menn, disse karbohydratene skal da i all hovedsak komme fra grønnsaker..Dette fungerte supert den gangen og vi begge raste ned i vekt på null komma niks, så begynte vi gradvis og legge til mer karber i kosten, for det er jo ganske klart at å leve på kjøtt, grønt og egg (Satt litt på spissen) kan være kjedelig over veldig lang tid, vi gikk sånn i ca ett år uten så veldig mange utskeielser, deutskeielsene vi hadde var PLANLAGTE på forhånd, som feks bursdag, jul osv.Men, nok om det - på Mandag startet jeg på ny giv og allerede har jeg mistet 2,1 kg - kan nok regne med at ihvertfall 1 kg av dette er vannvekt, men jeg er uansett veldig fornøyd og det gir motivasjon for og fortsette på dette.. Nå begynner jeg og bli frisk igjen også etter å ha slitt med stygg hoste i snart 2 uker så da er det tilbake på trening, jeg liker virkelig å trene nå og blir sur om jeg ikke får med meg spinningtimene mine ;)

I Mai drar vi en tur til England for og besøke min kusine og kjærsten hennes som er der fra, og jeg har nå satt meg som mål at jeg skal ned på en spesiell vekt innen den dagen vi drar ned dit. Jeg er nå 5 kg unna så på 2 mnd er det ett litt hårete mål, men fult mulig på denne strenge "dietten" og med trening i tillegg. Dette SKAL jeg klare, jeg VIL se fresh ut i de skinnejeansene til sommeren ;)

Om det er av interesse kan jeg starte å legge ut litt oppskrifter på hva jeg spiser på denne type diett osv fremover, men som sagt går det mye i grønnsaker, egg, kjøtt, fisk, fugl, dressinger osv.


Nyt påsken!
Jatte

4 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Så flink du er!

Jeg vet ikke om jeg skal innom, men ser egentlig ikke bortifra det. Nathalia må dit på lørdagene..
Hvis ikke så kan vi gjerne finne på noe etter påske..

Klem

♥ Prinsessegrorud ♥ sa...

Gleder meg til kickstart etter fødsel! Takler bare ikke ren lavkarbo mat nå, noe jeg er utrolig frustrert over! Men sånn er det å være gravid, kan aldri planlegge hvordan ting skal bli hehe..
Du er superflink :D Heier på deg :)

Lene Johansen sa...

Spennende, lykke til! :) Blir gøy å følge med!

Anonym sa...

Jeg vil gjerne ha mer detaljer,oppskrifter osv :D
Du er RÅ FLINK!! Hilsen Camilla Bergsvand