27. februar 2013

Påvirkning i bloggverden


Det er ikke så veldig lenge siden jeg så disse Kartell lampene og syns de var ganske ... ja ikke stygge men ihvertfall ikke "meg" i stil - men så går tiden og man ser dem i flere hjem i forskjellig miljø og så begynner man og like det, og så plutselig en dag så digger man det! Jeg er litt der nå at jeg er litt forelsket i disse plastikk lampene.. Jeg drømmer litt om en på hvert nattbord på det nye soverommet og kanskje en i stuen også? Men, de koster jo litt så får se hva jeg ender opp med.. Jeg liker dem ihvertfall - men kanskje de er "gått av moten" nå? :p

Hvilken er din favoritt Kartell?Her i huset er det "den store vårrengjøringen" som sniker seg innpå, jeg prøver og få unna litt hver dag og en helg i nærmeste fremtid må settes av til og sortere og rydde og ikke minst organisere boden og "roterommet" - det ser ikke ut, merkelig hvordan esker med alt mulig bare blir til store hauger, mye kan kastes, selges, gies bort osv, noe trenger bedre oppbevaring.

Har du noen supre tips til oppbevaring på roterom?
Eller rengjøring? Tell me!! :)

Ha en fin kveld,
Klem Jatte♥

7 kommentarer:

Inspirasjon fra Elin sa...

Ikke helt min stil (enda) hehe.. Men tror de har noe lignende på Clas Ohlson hvis jeg ikke tar helt feil, til sånn 200-300 kroner.. Veit ikke hvor mye disse "orginale" koster jeg altså, men bare et tips.

Lindas Lille Leilighet sa...

Elsker disse! :D Kunne tenkt meg to stk på nattbordet i gull..og den blanke i stua:D Meeeen...blir nok med drømmen enda..de er jo litt kostbare desverre:/

Franske drømmer sa...

Hehe, kjenner til det ;-) nabo'n har hatt sin kartell i maange år, og jeg har ikke kunnet fatte og begripe av noen gidder å bruke såå mye penger på en lampe, men det forstår jeg nå ;-)
Selv har jeg fått en dille på riviera maison om dagen ;)

Anonym sa...

Har såååå lyst på den gullfargede i stua :)

Fargebarn sa...

Kule disse, men vil ikke ha en lampe med så mye "krimskrams" på selv.
Favoritt fra Kartell...hmm tricky. Tror det må bli Componibili sine kommoder. :)

Tusen takk for kommentar inne hos meg. Kjekt å oppdage bloggen din!
Håper du får en fin kveld!

Fridas lille hjem sa...

hei du :)

Jeg er så enig når det gjelder å bli påvirka, jeg vil også ha en sånn lampe :) jeg har tenkt på den i blank,så har de fått ein nå som er hvit med gull inni lampeskjermen, den er kjempefin :)

Bittelille huset/Jennifer sa...

Det er rart dette med påvirkning ja, og hvor fort man finner ny inspirasjon og endrer seg. Sånn er det iallfall for meg - men det er jo gøy da:) Kartell-lampen gror på meg, og jeg kunne faktisk tenke meg den i sølv;) Tror ikke den hadde passet i det bittelille huset, men kanskje i et nytt hus en gang?

Håper du får en fin helg,
klem klem