21. februar 2013

Håpløst tilfelle


Jeg er nok ett slik håpløst tilfelle sinnasnekker`n ville revet seg i håret av, jeg har så mange prosjekter i hode som skal fullføres dette året og jeg hopper litt fra det ene til det andre.. Vi har småtteri på kjøkken, gang osv som gjenstår som SKAL gjøres før vi starter på de store prosjektene, men i hode mitt planlegger jeg alt på en gang *fnis*

Som sagt tidligere skal uterommet få en oppgradering denne sommeren, vi malte jo i fjor og bygget nytt gjerde rundt hagen, og nå er det på tide med ny veranda med tak over slik at vi kan bruke den mye mer selv på litt grå dager med duskregn- for det er jo slik sommeren her i Norge er blitt, går sjeldent en hel dag uten regn ;)

Inspirasjonsbilde mitt er dette bilde - jeg vet ikke hvor det er fra, men se så lekkert!
Vårt blir jo ikke helt slik da siden vi har litt ting å ta hensyn til, men jeg håper det blir koselig likevel.. vi tenker å bygge blomsterkasser og plante små busker og blomster så får vi mindre innsyn fra veien også.. gleder meg!!

Flere som har tusen prosjekter i hode på en gang?
Hvor begynner man å sortere ut alle disse planene liksom....

Ha en super dag,
Hilsen Håpløs.no ;)

11 kommentarer:

Landlig Liv sa...

Kjenner meg igjen ja!! Hodet er så fullt av prosjekter at ofte kan jeg ligge våken i timesvis på nettene å planlegge i bøtter og spann. -Til mannens store fortvilelse, hihi;) Men hvordan man får sortert opp i det har jeg ikke heelt løsningen på dessverre... Prøver å tenke at et rom skal bli ferdig av gangen, men har en tendens til å begynne på flere ting på en gang, og når jeg endelig er ferdig med et rom/en ting, kommer jeg på noe som kunne vært litt anderledes eller at en annen farge hadde vært enda finere enn den som akkurat er malt...;) Er det det som kalles uforbederlig, hehe?;)

Men godt vi har planer da, viser at man har livsgnist hvertfall:)

Uteplassen skal prioriteres her til sommeren også, nydelig bilde du hadde funnet! Masse lykke til med alle dine herlige prosjekter:)

Klem Elin

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Jatte =)

Det var en utrolig koselig ute krok =) Er det hos deg, er det den som skal få nytt tak ?
KOselig var det ihvertfall uansett hvems det er sin =) =)
Ønsker deg en fin kveld med planlegging ;)
God klem til deg!

Linn sa...

Å herre jemini,DET var lekkert det!!
Nesten så jeg kjente duften av den søte sommerkvelden ;)

Lykke til med alle prosjekter :)

Huset på Grønnmyra sa...

Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver :)
Jeg skriver ned ideer og prosjekter i en egen bok, så slipper jeg å tenke så mye på det.
Hvis jeg går å tenker og planlegger mye, så blir jeg bare stressa og går rundt meg selv.
Nydelig inspirasjonsbilde.
Ha en kjempefin torsdag.
Klem fra Jeanette

Liinda sa...

Hehe, prøver å unngå for mange prosjekter på en gang! :P Men har veldig lyst å fikse uteplassen vår jeg og :) Men vi har ganske mye planer for sommeren, hele huset skal beises, samt inngangsparti og veranda, og vi må få opp både vedskjul og hundegård, så det spøker for at det ikke blir i år :P

mammaKine sa...

Å! Så deilig med ny uteplass. Det ønsker jeg meg etterhvert i nytt hus også. Men vi får ta ting litt etter litt, selvom det ikke er så lett :p

Ang paljett puta du spurte om. Les dette innlegget; http://www.mammakine.com/2012/10/nytt-prosjekt-pa-g.html
og dette; http://www.mammakine.com/2012/10/nye-puter.html

Paljettputene er nemlig hjemmelaget. Av en kjole jeg kjøpte på BikBok :-)

Ha en fin kveld, klem fra Kine.

Anonym sa...

Så koselig det var på inspo-bildet! Ser jo overkommelig ut også! :D

Jeg har tusevis av ideer til nyhuset, og gleder meg til å begynne!

Veronika Døli sa...

Hehe søta! Du hadde nok blitt avslått ganske greit av sinnasnekkeren regner jeg med ;) Forskjell på katastrofe og småpirk ;)

Herlig inspirasjon du har funnet her. Jeg syntes det er helt herlig når solen skinner og snøen smelter sakte men sikkert.. Vår, jatakk!!:)

am design sa...

Hei på deg! Vi skal også gjøre noe med uteplassen vår i år. Nå har vi hatt paviljong i mange år, men nå har vi lyst på noe som kan brukes hele året, med tak og vegger. Stian skulle bare hatt noen flere timer i døgnet... Fin kveld til deg klem fra meg!

Elisabeths idyll. sa...

Off, vi har også mange prosjekter på gang. Noe vi er "nesten" ferdige med, noe halvferdig...noe som trengs at vi begynner på...hehe ;-) Men de sier at hus er jo ett evig prosjekt :-p Lykke ill med deres prosjekter ;-)
Klemklem

Tina sa...

Kjenner meg igjen!! Jeg har og tanker om vår og sommer hele tida. Vi bor i første etasje i en fire-manns bolig med veranda og stor hageplass på siden.
Men føler ikke planene når frem når det er så dårlig løsning her.
Bildet du la ut er jo veldig inspirerende om man har mulighet!
Gleder meg til sommer når dagene kan tilbringes ute hele dagen!!
Jeg tar gjerne imot tips fra deg og, du er flink :)