13. februar 2013

GULL på soverommet?

Flere av dere så kanskje på Tid for hjem igår? Jeg syns ofte det de gjør er litt vell sært for min smak, og jeg syn vel kanskje ikke gule skapdører var så lekkert heller, men GULLtapeten var utrolig kul og jeg ble litt bitt av gull-basillen der og da og måtte søke litt rundt etter inspirasjon ;)


Jeg fant litt av hvert og noe finere enn andre ting, mye å velge i når det kommer til tapet altså - er så utrolig gøy! Jeg er gira på at veggen bak der sengen skal stå skal være gull, i en eller annen form, resten av rommet tenker vi (JA, mannen er faktisk enig) kanskje en bruntone, gull og brunt er jo pent sammen? 


Falt VELDIG for denne glittertapeten jeg da, i gull - se det for dere, skikkelig stilig tror jeg altså.. 
Men kanskje veldig vågalt? hihi.. men jeg elsker den!


Litt gulldetaljer i form av puter, og lamper - Store hotellputer, ny seng, ny skyvedørsgarderobe, tv på veggen (i følge mannen :p ) og litt tunge lekre gardiner, det vil bli en oase og følelsen av og komme inn på ett lekkert hotellrom.. Dette rommet vil bli totalt forskjellig fra resten av huset, men det er litt av planen vår også..

Hva tror dere?
Kan dette funke? ;)

Jeg leter videre etter inspirasjon, ikke så lenge til vi skal begynne å rive det gamle soverommet nå, i løpet av våren får vi helt nytt soverom som vi forhåpentligvis gleder oss til og gå inn på!!

Ha en herlig kveld videre!

12 kommentarer:

Marte sa...

Kan helt klart bli superstilig! Jeg syns kanskje den øverste glitterfargen var finest (707)
Liker også tapeten på bildet.. litt sånn barokkmønster er jo såå fint!

Stine sa...

LEKKERT!
Det tror jeg blir råbra! Er egentlig ei "sølvjente" men synes tapeten på gårsdagens program var utrolig fin!

Anne Elisabeth sa...

Jeg har alltid vært svak for gull, og har vel blitt oppvokst med gulldetaljer her og der! Jeg likte den øverste tapeten ! Falt helt i smak hos meg !!:)

My Dream sa...

eg får mer og mer gull her i hjemmet mitt, elsker det, men syns det er kulere med gull, visst gullet ikke går i sånn brokade mønster... for det er liksom så gullete mønster, stiligere med eit mønsker som er liksom litt mer overraskende... hahaa... dårlig forklart.... elsker det andre du viser.... :)

Klems Diana.

Lindas Lille Leilighet sa...

haha! Dette var som å se min egen inspirasjonsmappe for soverommet vårt;) Elsker gull! Så jeg skal ha gull og glam inn på soverommet:D

Ine M. sa...

Selv har jeg alltid mislikt gull i interiøret (og forsåvidt i smykker og klær også), men får nå mer og mer sansen for det etterhvert som jeg ser hvor lekkert det faktisk kan være :-)
Digger glittertapeten i gull og den blå ovenfor! Synes du skal gå for den jeg - morsomt å ha noe annerledes. Hvor fant du den forresten?

Nennes sa...

Så mye flott, vi pusset opp soverommet på hytten :)
Der ble det Laura ashley tapet, så lekker :)
Ikke den letteste å legge....grunnet mønsteret, men ble bra.
Elsker den tapeten, så mye spill i den.

Ha en fått dag.

Klem :)

i Vinduskarmen sa...

Godt vi er forskjellige. Jeg er ikke noe gull menneske. Bruker heller hvitt gull om det er innen ringer, smykke og slikt.
Men jeg begynner like mer og mer sølv farge....så vi får se etterhvert hva tiden bringer.
Ha en fin dag!

Silje/whippetliv sa...

væh, jeg er som en ravn! Alt som glitrer, tiltrekker meg..
har aldri tenkt på det i interiøret - her er det mer ringer og annet glitrende dall - men fyyy dette kan definitivt funke :D Kjør på!

Fabelaktig sa...

Jeg lurer litt på den kartell lampa selv... hihi!

Gull kan bli stilig, men hårfint balansert, for det kan fort bli tacky.

Ønsker deg en fortryllende alle hjerters dag, fine du <3
-Maiaklem

♥ Prinsessegrorud ♥ sa...

Gull er råstilig, hvis man kjører den fult ut! Selv hadde jeg gullfeber for et par år siden, men jaggu gikk jeg ikke lei :P Nå er det mer sølv, men går vel lei det til slutt også.... :/

<3

Karina T. Feragen sa...

Stilig! Tror det kan bli et veldig koselig soverom som man gleder seg til å bruke hver kveld! :-)