6. desember 2012

Oppfordring til alle!


Vil ikveld komme med en liten (stor) oppfordring, mens vi er inne i den tiden der familietid, god mat, gaver og fine stunder står i sentrum for de aller fleste av oss er det mange i dette landet som samtidig sliter med og ha mat på bordet hver dag, som er ensomme og alene, som fryser eller som på andre måter ikke har det så bra i juletiden!!

I de fleste byer i landet lages det til julaften der ALLE som på en eller annen måte sliter kan komme å spise god julemat, prate sammen og få med seg en julegave hjem - noe som for mange betyr ALT!

Min oppfordring er derfor: Når dere nå er ute og handler julegaver, ta og kjøp ett par ekstra gaver som kan glede noen dere ikke kjenner, pakk det inn skriv kjønn og aldersgruppe det passer for og lever inn til din lokale hjelpesenter, søk etter grupper på facebook feks. I Oslo samler fattighuset inn ting og her i Telemark vet jeg om at det skal være noe i Skien, hvis ikke tar sikker frelsesarmeen imot også :))

Jeg gleder meg til og handle inn disse gavene, som helt sikkert kommer til og glede noen som har lite og som sikkert ikke får så mye gaver til jul!!

Håper alle vil kjøpe ihvertfall èn gave, det trenger ikke koste mye!

Nattaklem fra Jatte!

4 kommentarer:

Franske drømmer sa...

En flott oppfordring!
Noe alle burde tenke på :-))
Gode du <3
Klem

Inspirasjon fra Elin sa...

Dette er kjempe flott! Har selv tenkt å pakke inn noen gaver og gi til "hjelp oss og hjelpe- Oppland".
Flott innlegg!

mimmi-leone sa...

Tusen takk for at du deler slike flotte innlegg med oss, jeg er så enig med deg!

Og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!

Ønsker deg en herlig helg!

Klem

Anonym sa...

Kjempe flott:)
Hvor er gavepapiret fra forresten?:)
Kate<3