10. desember 2012

Husk og kjenne på julefølelsen ..


Så var 2.Søndag i advent forbi og vi går inn i den tredje adventsuken - tiden bare flyr avsted og selv om jeg er godt i rute da jeg startet tidlig med planlegging og julegaveshopping er det jo mye som skal gjøres likevel - på min liste står blant annet: Lage kranser til gravstedene til mennesker vi savner, pakke inn gaver, handle inn julemat (vi skal ha julen her hjemme i år), noen julegaver skal kjøpes, huset skal vaskes igjen før julaften, besøke og avlevere gaver til familie og venner, bake litt osv osv.. Men, det meste er veldig hyggelige oppgaver som vi koser oss med å utføre - så håper jeg bare kroppen min henger med og at jeg ikke er sengeliggende på julaften, DET hadde vært krise!

Er du i rute? Uansett blir nok julen fin- ikke nødvendig at alle skuffer skal være ryddige og rene, ingen skal vel snoke oppi der likevel? og OM noen gjør det så er det dems problem og ikke vårt *ler*

Nyt denne nye uken, husk og kjenne litt på julefølelsene også -
det er ett helt år til neste gang nemlig ;)

☃ Klem Klem 

9 kommentarer:

Bittelille huset/Jennifer sa...

Husk å kjenne på julefølelsen ja - det er så sant. Er lett å glemme den litt når desember først har kommet og det går i ett med julegaver, innpakning, pynting, innkjøp, baking, jule-tv og julemusikk. Jeg tenkte litt på det, at jeg nesten har mest julestemning før desember, da er det liksom mer rolig. Heldigvis er ikke to do-listen her i huset lang da, vi har to julegaver igjen, også innpakning av alle gavene. Men det er sånt jeg bare koser meg med og tar litt og litt. Det blir ikke noe storrengjøring eller baking av 7 slag for min del. Jeg prøver å gjøre førjulstida rolig og avslappende, slik at man ikke er helt utkjørt og lei når julaften kommer. Det er vikig å skape sin egen jul og gjøre det som er viktig for at akkurat din jul skal bli fin:)

klem Jennifer

Anonym sa...

Nydelig innlegg :) Og sååå viktig å faktisk nyte førjulstiden litt også, ikke bare stresse. Kos deg med julens forberedelser :)

Fabelaktig sa...

Jeg er verdensmester i å ikke stresse til jul. Julegaver kjøper jeg når jeg føler for det og alle venner får beskjed om at jeg ikke kjøper noe til de. Rett og slett fordi jeg orker ikke kjaset og maset. Rar? Men vi lever i ett overflods samfunn, så jeg syns vi har nok.

Håper alt er bra med deg, kjære!
Her har jeg havnet helt bakpå med blogging og det som er... men rekker alltids innom nydelige bloggerinaer som deg *smile*

klem

Fru Andersen sa...

Ja ikke sant! Superviktig å nyte tiden vi er inne i , ikke bare stresse rundt :-)

Håper helsen din holder og at du får fine dager frem mot o`store 24 desember ;-)

Just a Little Vintage sa...

Helt enig med deg!!!! Så viktig å nyte tiden vi er i:-)!! Hvorfor lave og stresse??? Julen kommer uansett;-)!! Et herlig og viktig blogginnlegg:-)!

Nyyyyt dagene:-)!
Klemmer!!

Franske drømmer sa...

Jeg begynner å komme i rute nå selv også :-)
Juletiden går jo så fort, så det er viktig å kose seg og nyte også ;-)
Den siste uken skal jeg være au jour, i allefall!
Da skal jeg bare kose meg og nyyyte den fineste uken!

Kos deg masse, søta!
Klemmer

Rebekka sa...

Ja det er mye stress i disse dager, men man må ikke glemme å roe ned og kose seg litt innimellom slagene. Julen skal jo nytes ;:))

Ønsker deg en fin dag

Klem

Fabelaktig sa...

Er bare innom for å takke deg for alle de vidunderlige og gode kommentarene du har lagt igjen - du er gull!

klemklem

Linn sa...

Sant sant! Nesten litt synd at denne tiden av året går så fort :)
Rekker liksom ikke kjenne godt nok på julestemningen og kosen før den er forbi.

Ja her er vi i rute.
Kun litt innpakning,julegodt til strømpa,bytting av gaver,på gravstedene å pynte og handle inn til jula igjen.
Vi skal og være med hjemme *glede seg*

Stor klem til deg <3