6. november 2012

Julegavetips til venninner


Jeg er en av dem som syns det er kos og kjøpe en liten ting også til venninner til jul, noen velger heller å samles til julebord med god mat og drikke, noe som også er en kjempefin idè om man er en stor venninnegjeng- men vil du likevel handle en gave som skal ligge under årets juletre er dette mine tips til venninnegaver :)

1. Velvære - Gode produkter fra feks The Body Shop, jeg elsker bodybutteret der ifra, gir masse fuktighet til huden og lukter himmelsk - litt luxus i en hektisk hverdag!

2. Spotify - Musikk slår sjeldent feil og ett abbo på spotify kan man ha glede av hver eneste dag!

3. Sokker - Man får vel aldri nok sokker? å sokker med spreke farger, mønster og "fjes" gir glede i hverdagen, jeg sier nei til kjedelige sorte og hvite sokker :p Kan du strikke så strikk noen fargeglade sokker selv.. personlig og veldig nyttig!

4. Willow tree - Figurer med hver sin uike betydning, denne heter friendship "sisters by heart" kan kjøpes på feks mini-mal(link) ..

5. Fotobok - Lag en fotobok med bilder fra ting dere har opplevd sammen, på fotoknudsen, nfoto osv kan man lage dem ferdig der eller du kan kjøpe scrappeutstyr og lage din helt egen personlige fotobok, veldig koselig å få uansett.

6. Verktøy - Alle jenter med respekt for seg selv har eget rååsa verktøy, kan kjøpes her(link) ;) 

7. Ørepynt - disse på bilde er enkle og pene til hverdags og fest, selges på de fleste butikker som selger ørepynt, både gullsmed og klesbutikker.

8. Personlig almanakk - Her kan man jo evt gi ett gavekort så vedkommende kan lage sin egne selv med de datoene, bildene osv hun selv ønsker, jeg er totalt forelsket i min og bruker den hver eneste dag! Selvsagt ett pluss at jeg har bilde av godgutten på coveret ;)

9. Happy Lights - utrolig populære i interiørverden for tiden, gir utrolig fin stemning uansett hvor de plasseres, jeg kjøpte mine "fake" på etsy, her(link) finner du dem. 

10. Skilt - Oppskrift på vennskap, fra Kremmerhuset.

11. Cupcakes hjern - dette lager minimuffins og er superenkelt og bruke, jeg har dette selv og har brukt det masse, veldig lett å bare ta frem og veldig lett og holde rent ..

12.  Skåler med tekst fra Bruka Design, black designe har også noen varianter med tekst vet jeg - superfine, og finnes i flere forskjellige farger!


Neste gang blir det tips til Kjæresten og Kjæledyret ;))
Ha en fin kveld!

15 kommentarer:

Linn sa...

Igjen,suuupre tips :D Venninner er noe av de menkleste å handle til synes jeg. Jenter seter alltd pris på velvære og interiør :)

Ha en herlig tirsdag videre søta :)
Klem

MittLilleHjerte sa...

Masse lekkert!
Det muffinsjernet i rosa har jeg forresten kjøpt;)
Klem

Anonym sa...

Hvor får man kjøpt slike Willow tree-figurer? :)
- Cary

Jatte sa...

Cary:

det er mange interiørbutikker som selger disse, kan også kjøpes feks her: http://www.mini-mal.no/kategori.php?kategori=2&subkategori=16

:)

Casa del Pt sa...

Takk for tips! Vi er mange venninner som kjøper gave til hverandre, så dette kommer godt med :)

Inspirasjon fra Elin sa...

Personlig liker jeg bedre den julebord varianten. Men dette er jo absolutt aktuelle tips. Takk for det, gleder meg til kjæreste tipsene.

Ine M. sa...

Flotte tips :-D Haha, det rosa verktøysettet fikk jeg faktisk til jul av ei venninne for noen år siden - kjempekult :-D

Anonym sa...

Så flotte tips :) Du er knall flink :)

Tulip sa...

Ville definitivt blitt glad for en gave her fra denne lista! Heldige er dine venninner:)

PS. Fin blogg:)

anitas lille lykke sa...

Hva ble prisen totalt på for happylightskopi??
toll??
takk for svar

Anonym sa...

Så mange fine tips! Disse skal jeg jammen huske på :D

Tonje Merethe sa...

Mange fine tips. Jeg liker også å gi mine venninner en oppmerksomhet.. Har tre venninnegaver igjen, men tror jeg har sånn ca oversikt over hva de skal få..

Fikk handlet to julegaver og farsdagsgaver i dag, så nærmer meg slutten nå. Herlig.. Bare kalendere og de hjemmelagde igjen..

Nattaklem til deg..

snødronningen sa...

Hei takk for hyggelig kommentar inne hos meg.ja det var kjempe kjekt å være med på bloggtreff.ha en flott kveld,klemmer hege

Jatte sa...

Anitas lille lykke:

Jeg betalte under 200kr for disse inkl frakt.. 170,- eller noe! Er ikke toll så lenge det blir under 200kr :)

Anonym sa...

Hei :) Hvor er det man får tak i det rosa muffinsjernet? Jeg og mamma finner ikke ut av det og holder nesten på å gi opp!